Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
BNorbert
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 8800Arte
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Hozzászólás Szerző: BNorbert »

BNorbert írta:
pll írta:
BNorbert írta:Sziasztok 8800Arte (Black)-hoz magyar product kódja van vkinek?! Előre is ksözönöm!
Ezek jöhetnek szóba:
0563497 EURO-D, Latin, Carbon
0551984 EURO-D, Latin, Black
Nagyon szépen köszönöm, már jön lefele az új szoft! :yeah: ;)
nem lett magyar, mi történhetett? a régi pcodeom:"0551983", újnak pedig ezt irtam: "0551984 EURO-D" és újabb softot töltött, tehát nem ugyanazt amit már letöltött a gépre azt rakta vissza hanem egy másikat leszedett, lehet ebbe sincs magyar nyelv?

Jav.: Igen ha beleirom, h euro-d, akkor nem írja át, elnézést kérek!most egy teljesen más méretű soft jön lefele ez már tuti lesz! :D
kchris
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6650

Hozzászólás Szerző: kchris »

sziasztok!

ma vettem baratnomnek egy 5800-ast és ki szeretnem olvasni hogy milyen prod code-al rendelkezik,
mert csak a 10/11es FW van rajta, viszont frissítéskor nem szeretnék lutrizni hogy vagy megmarad a magyar
vagy nem... egy olyat olvastam hogy a 14es NSS nem kompatibilis a v5ös Symbivel.. Stimmel ez?

kipróbáltam, és tényleg... a 6650esem működött 2 gépen is NSSel, de amikor a 6650 helyett az 5800as dugtam be, errort ír :(.

van valami más eccerű progi a kiolvasásra?
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

kchris írta:sziasztok!

ma vettem baratnomnek egy 5800-ast és ki szeretnem olvasni hogy milyen prod code-al rendelkezik,
mert csak a 10/11es FW van rajta, viszont frissítéskor nem szeretnék lutrizni hogy vagy megmarad a magyar
vagy nem... egy olyat olvastam hogy a 14es NSS nem kompatibilis a v5ös Symbivel.. Stimmel ez?

kipróbáltam, és tényleg... a 6650esem működött 2 gépen is NSSel, de amikor a 6650 helyett az 5800as dugtam be, errort ír :(.

van valami más eccerű progi a kiolvasásra?
ha gsm üzletbe vetted akkor tutira az lesz a pc küdja ami az akksi alatt van vissza szokták írni vagy eleve pheonix el frissítik.
kchris
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6650

Hozzászólás Szerző: kchris »

akkor még jó hogy nem próbáltam meg frissíteni hátha mégis megmarad... akkor ezekszerint nincs más lehetőség a frissítésre ha biztosra akarok menni mint a várakozás S60 5th-t támogató Nemesisre vagy bevinni a boltba frissítésre?
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

De! Phoenix-el tudsz frissíteni ;) Ott nem kell átírni a product kódot, csak ki kell választani a magyar product kódos szoftvert és azt telepíti ;) (van phoenix topik ;) )
Kép
Kép
EsZtIk3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia5310

Hozzászólás Szerző: EsZtIk3 »

Hello!
Én frissítettem a szoftvert (sajnos) :( :cry2: és így eltűnt a magyar nyelv a telomról :shock: :!:
Meg akarom probálni ezt a product kódot áttírni... és úgylátom az NSS-t a letöltéseknél lehet megtalálni. :hmm2:
Csak egy bajom van nem tudom hol van a letöltés ! / létszí segítsetek / Az a baj nem is nagyon értek az ilyenkhez.( lehet, hogy inkább el kéne vinnem szervízbe?) Nem tudom mit csináljak!
Vagy ha van más megoldás is, hogy visszategyem rá a magyar nyelvet, örülnék neki !!
Nagyon örülnék a segítségnek mert jól jönne! :hmm2:
:bye1:
mofere
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia N95
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mofere »

EsZtIk3 írta:Hello!
Én frissítettem a szoftvert (sajnos) :( :cry2: és így eltűnt a magyar nyelv a telomról :shock: :!:
Meg akarom probálni ezt a product kódot áttírni... és úgylátom az NSS-t a letöltéseknél lehet megtalálni. :hmm2:
Csak egy bajom van nem tudom hol van a letöltés ! / létszí segítsetek / Az a baj nem is nagyon értek az ilyenkhez.( lehet, hogy inkább el kéne vinnem szervízbe?) Nem tudom mit csináljak!
Vagy ha van más megoldás is, hogy visszategyem rá a magyar nyelvet, örülnék neki !!
Helló!
A letöltések itt az oldalon ott van felül,hogy letöltés,van benne egy kereső,ott beütöd hogy NSS,és akkor oda dob.
Ennek a topicnak az első oldalát olvasd el,hogy kell átírni a kódot,meg ilyenek.
Ha nem megy,akkor szólj és segítünk!
Sok sikert ;)
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

EsZtIk3 írta:Hello!
Milyen színű a telód? Megadom a megfelelő pc-t és már meg is tudod javítani. (kérem a jelenlegi p. codet is)
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
EsZtIk3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia5310

Hozzászólás Szerző: EsZtIk3 »

Köszike, de már nem kell. Mert azt megszereztem már hamarabb a netről. :)
Nem is volt olyan nehéz mint ahogy gondoltam, sikerrel jártam. :up: Nagyon örülök neki, hogy végre megint magyar nyelvű a telefonom. :D :D
Nagyon szépen köszönöm a segítséget !(Ha nem segítetek nem tudom mit csináltam volna! :wacko: ) ;)
További szép estét ! :bye1:
mofere
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia N95
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mofere »

EsZtIk3 írta:Köszike, de már nem kell. Mert azt megszereztem már hamarabb a netről. :)
Nem is volt olyan nehéz mint ahogy gondoltam, sikerrel jártam. :up: Nagyon örülök neki, hogy végre megint magyar nyelvű a telefonom. :D :D
Nagyon szépen köszönöm a segítséget !(Ha nem segítetek nem tudom mit csináltam volna! :wacko: ) ;)
További szép estét ! :bye1:
Igazán nincs mit,magadnak köszönd,te csináltad meg!
Bye!
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”