Attól függ, hogy most csak másik telót akarnak-e veled vetetni, vagy tényleg rossz-e. Ha van egy kis bátorságod, akkor szétszeded (torx szükséges), és egy nem használt fogkefével az alaplapot a helyedben agyonra súrolnám. Ártani nem fog neki semmiképp sem. Én tegnap csináltam meg a 6600-mat mert nem lehetett hallani, hogy mit mondanak a vonal másik végén. Az alaplapot telefújtam kontaktspray-vel (vegyél le minden mozdítható alkatrészt róla pl.:kijelző, IC-ket védő lemez stb...), vártam vele vagy fél órát, és láss csodát, mintha most jött volna ki a gyárból. Persze a fogkefe most is játszott szerepet. Nem vagyok egy nagy telefon szerelő, de szeretek barkácsolni, és ez már a sokadik telefon amit megcsináltam. Egy próbát megér.... sok szerencsét.SMLaca írta:Sziasztok!
Engem is szolgált 5 éven keresztül a 6680-om mignem kapott egy kis nedvességet.Az akkumlátora is gatya volt már azt hittem először attól van néha meghülyülve/ki-be kapcsolgatott magától,nem tudtam felvenni híváskor semelyik gommbal stb/,végül is bevittem a T-home-hoz és azt mondták tutira zárlatos lett ezért nem érdemes uj akksit sem venn bele mert azt is tönkre teszi hamar.Esetleg ha tudnátok infót valami olcsó javításról persze csak ha még érdemes azt megköszönném neketek!!Nagyon sajnálom ezt a telót!!Mégegyszer köszi!
Jah, mielőtt bárki cseszegetne, hogy biztos a hangszóró és alaplap közötti kontakt nem volt tökéletes, nincs igaza, mert azzal semmi baj sem volt.