Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Nem: Férfi
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

kisg írta:A 3.03 maps van itegrálva a legfrissebb szoftverekben. Ha a telefon saját szoftverfrissítés menüpontjában megnézed az elérhető frissítéseket akkor ott van a 3.04-es verzió. ha telepíted akkor valóban kb 7-8 MB (saját eset: ~33Mb-ből ~26 lett) plusz helyfoglalás lép fel.
Az újabb verzió leghasznosabb része az, hogy mostmár utcanév töredékekre is feldobja a lehetőségeket nem kell pontos címeket megadni. A wifi alapú keresésnek azért megkérdőjelezhető a haszna. talán ha otthonról vagy a cégtől indulsz és így gyorsabban talál pozíciót
Megnéztem közben, hogy mennyit zabál le. Nekem 13MB-ot, de majd hétvégén megnáézem hogy milyen fileok kerültek fel, mert szerintem a telepítőfájlokat egy az egyben ott hagyta, azokat meg majd törlöm. E52 szereti ha több hely van a C:-n.
Nekem a wifi-s helymeghatározás nagyon jól jön. Az esetek többségében a cégtől, vagy otthonról indulva kell használnom, és mindkét helyen van wifi.
Molnarf
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Molnarf »

Sziasztok! Egy hete vásároltam egy E52-est. Az első ami feltűnt, hogy a fényképező exponálásának hangját nem lehet kikapcsolni. Van-e rá valami lehetőség, hogy az exponálás hangját elnémítsam? A másik dolog pedig az, hogy a készülékre az OVI-val feltelepítettem térképet, és miután elindítom fél perc után azt írja ki, hogy:"Az üzletbe való belépéshez online kapcsolat szükséges. Csatlakozik most?" Ha nemet választok akkor kidob. Tudtok valamit tanácsolni? Vagy az online kapcsolat szükséges hozzá?Ettől pörög a számla? Az utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy mágneses övtok néha bezavarja a készüléket, a csengőhang elhallgat. Ettől lehet valami baja hosszútávon a készüléknek? Köszönöm a segítséget.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Molnarf írta:Sziasztok! Egy hete vásároltam egy E52-est. Az első ami feltűnt, hogy a fényképező exponálásának hangját nem lehet kikapcsolni. Van-e rá valami lehetőség, hogy az exponálás hangját elnémítsam? A másik dolog pedig az, hogy a készülékre az OVI-val feltelepítettem térképet, és miután elindítom fél perc után azt írja ki, hogy:"Az üzletbe való belépéshez online kapcsolat szükséges. Csatlakozik most?" Ha nemet választok akkor kidob. Tudtok valamit tanácsolni? Vagy az online kapcsolat szükséges hozzá?Ettől pörög a számla? Az utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy mágneses övtok néha bezavarja a készüléket, a csengőhang elhallgat. Ettől lehet valami baja hosszútávon a készüléknek? Köszönöm a segítséget.
Ezt az Ovi Maps-et tedd fel. :arrow: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=33827 Ingyenes.
Kép Kép
Logan545
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Logan545 »

Molnarf írta:Sziasztok! Egy hete vásároltam egy E52-est. Az első ami feltűnt, hogy a fényképező exponálásának hangját nem lehet kikapcsolni. Van-e rá valami lehetőség, hogy az exponálás hangját elnémítsam? A másik dolog pedig az, hogy a készülékre az OVI-val feltelepítettem térképet, és miután elindítom fél perc után azt írja ki, hogy:"Az üzletbe való belépéshez online kapcsolat szükséges. Csatlakozik most?" Ha nemet választok akkor kidob. Tudtok valamit tanácsolni? Vagy az online kapcsolat szükséges hozzá?Ettől pörög a számla? Az utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy mágneses övtok néha bezavarja a készüléket, a csengőhang elhallgat. Ettől lehet valami baja hosszútávon a készüléknek? Köszönöm a segítséget.
Figyelmeztető hangokat kapcsold ki, és telepítsd ezt.
Énis pont most dobtam fel, mert nekemis most jutott az eszembe :D xD
Shyciii
3. szint
3. szint

Ezt nem hiszem el. Ma vettem észre, hogy a Pannon feliratot átváltoztatták Telenor HU-ra.
De igenám, olyan vastag és nagy fontra cserélték, hogy 3km-ről is látni lehet, olyan undorító.
Hogy törne le a kezük...
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Shyciii írta:Ezt nem hiszem el. Ma vettem észre, hogy a Pannon feliratot átváltoztatták Telenor HU-ra.
De igenám, olyan vastag és nagy fontra cserélték, hogy 3km-ről is látni lehet, olyan undorító.
Hogy törne le a kezük...
Dobsz egy screent? :roll:
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

Damir írta:
Shyciii írta:Ezt nem hiszem el. Ma vettem észre, hogy a Pannon feliratot átváltoztatták Telenor HU-ra.
Hogy törne le a kezük...
Nekem még mindig pannon van. Kollégám SE-jén már a hét elején telenor HU volt. Gondolom attól függ milyen kártya van telóban, mert ugye a pannonos-ból is van többféle.....
Shyciii
3. szint
3. szint

Damir írta:
Hogy törne le a kezük...
http://kepfeltoltes.hu/view/100530/IMG_ ... es.hu_.jpg

Majdnem akkora fontot használ, mint az óra...
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

Shyciii írta:
Damir írta:
Hogy törne le a kezük...
http://kepfeltoltes.hu/view/100530/IMG_ ... es.hu_.jpg

Majdnem akkora fontot használ, mint az óra...
Ez tényleg nem kicsi....
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Shyciii írta:Majdnem akkora fontot használ, mint az óra...
Azért annyira nem vészes ez :D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”