Nokia N97 mini
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97 mini
Nahát az imént sikerült egy hívás után ismét tapasztalni, hogy a telefon újraindult a hívás után. A hívás befejeztével 2x is megnyomtam a pirosat, így ez gyanús lett. Elkezdtem hívogatni az ügyfélszolgálatot, csak a hogy legyen hívás, letettem. Eljátszottam 2-3x, majd bizonyos alkalmakkor nyomkodtam vadul a pirosat. És ezekben az esetekben gyönyörűen újraindult.
Mielőtt nekiesnék az összes meghajtó formázásának, 90 fokos mosásnak, és ismét hard resetnek, megkérhetnék valaki(ke)t, hogy próbálják ki, nekik is csinál-e ilyet? Hívás indítása, hívás befejezés, és utána gyorsan nyomogatni a pirosat, míg vissza nem jön a homescreen.
Úgy van beállítva nálam, hogy kijelzi a hívásidőt. Azért nyomom meg néha 2x a pirosat, hogy minél hamarabb megkapjam a homescreent. Valszeg pont a nem megfelelő pillanatban nyomhatom a második pirosat. Szóval lehet jelentősége, hogy a hívás utáni hívásidő kijelzés be legyen kapcsolva.
Mielőtt nekiesnék az összes meghajtó formázásának, 90 fokos mosásnak, és ismét hard resetnek, megkérhetnék valaki(ke)t, hogy próbálják ki, nekik is csinál-e ilyet? Hívás indítása, hívás befejezés, és utána gyorsan nyomogatni a pirosat, míg vissza nem jön a homescreen.
Úgy van beállítva nálam, hogy kijelzi a hívásidőt. Azért nyomom meg néha 2x a pirosat, hogy minél hamarabb megkapjam a homescreent. Valszeg pont a nem megfelelő pillanatban nyomhatom a második pirosat. Szóval lehet jelentősége, hogy a hívás utáni hívásidő kijelzés be legyen kapcsolva.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Lehet valami program bezavar neki. Próbáld meg memóriakártya nélkül bekapcsolni, ha nem sikerül akkor a hard reset segít.gorkij írta:sziasztok!mitől van az hogy nem kapcsol be a teló sokadik próbálkozásra sem!?csak a nokia feliratig jut el!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 Mini
Jaja ezeket én is láttam. Mondjuk az az "aktív" is olyan (ha jól láttam máshol -igaz a kép kicsi volt), hogy a tartó aljába belemegy az usb, és egy kicsi rövid kábel meg az oldalához, és ott is ugyaúgy kell bedugni. Vagyis szvsz , kb ugyanaz mint a töltő + tartópll írta:Én még aktív fajtát nem láttam, ezek vannak.balahu írta:Most nézem a speedshopban van valami (iga 10 rugó...). Csak kép nincs róla, így nem tudom milyen lehet.
Az aktívat az USB töltés miatt nehezebb megvalósítani, pontosabb illesztés kell.

Viszont ezeket a gyárikat tapadókorong nélkül is fel lehet rakni? Középkonzolon ui van egy mobiltartó konzolom. Kézzel kényelmesen elérem, nem kell az ablaknál matatni.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 1 time
[quote="Basslovers"]Fantasztikusan megy minden az egyesével való szignózással!ó barangolás közben szép áttűnések legyenek?
...
Windows Live Messenger: Innét az oldalról két féle s60v5-ös verziót is leszedtem és se szignózatlanul se szignózva nem települtek fel (hibaüzenet: tanúsítvány lejárt). Mindenképpen ragaszkodnék ehhez a programhoz, mert a többi messenger kliens nem nyerte el a tetszésemet... Másnál működik? Vagy másnál is volt vele probléma?
...
Szia!
Ajánlom figyelmedbe a Nimbuzz nevű programot. A használata szerintem egyszerű és többek között msnezni is lehet vele.
...
Windows Live Messenger: Innét az oldalról két féle s60v5-ös verziót is leszedtem és se szignózatlanul se szignózva nem települtek fel (hibaüzenet: tanúsítvány lejárt). Mindenképpen ragaszkodnék ehhez a programhoz, mert a többi messenger kliens nem nyerte el a tetszésemet... Másnál működik? Vagy másnál is volt vele probléma?
...
Szia!
Ajánlom figyelmedbe a Nimbuzz nevű programot. A használata szerintem egyszerű és többek között msnezni is lehet vele.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n97 mini
Szia! Nekem is szokta néha csinálni ezt,hogy újraindul csak úgy de nem kéri a pin kódot.Nem tudom mi okozza a legváratlanabb pillanatokban képes rá aztán 3 hétig nyugton van.A múlt héten szerdán le volt rakva az asztalra látom újraindul. Majd egy órán belül 3X megcsinálta magától. Ugyanez a csengőhang. Hiába van a C-n a csengőhangom 10-ből egyszer a Nokiatunes szólal meg.Megbocsájtom neki ezeket a hülyeségeket mert szuper kis készülék! A következőre azonban elgondolkodnék,hogy Nokia N8 vagy Samsung Wave vagy androidos ,talán Htc desire legyen-e.Goldfish írta:Nahát az imént sikerült egy hívás után ismét tapasztalni, hogy a telefon újraindult a hívás után. A hívás befejeztével 2x is megnyomtam a pirosat, így ez gyanús lett. Elkezdtem hívogatni az ügyfélszolgálatot, csak a hogy legyen hívás, letettem. Eljátszottam 2-3x, majd bizonyos alkalmakkor nyomkodtam vadul a pirosat. És ezekben az esetekben gyönyörűen újraindult.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 2 times
Köszi a tippet!rkn90 írta:Szia!
Más messenger kliens-t nem akarok használni, nekem a Windows Live-os kéne. Nem értem mi lehet a baja...
Másoknak esetleg a többi problémámhoz nincsen tippjük??
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Tedd fel eztBasslovers írta:Köszi a tippet!
Más messenger kliens-t nem akarok használni, nekem a Windows Live-os kéne. Nem értem mi lehet a baja...

Nem kell szignózni és magyar. Viszont baromi lassan települ(kb 15 percig). Tutira működik. Nekem fent volt minin és 5800-án is.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 2 times
Köszi szépen! Én két frissebb verziót próbáltam, azok nem mentek, de ez tökéletes és nem is volt 15 perc (kb.1)!ferret írta:Tedd fel ezthttp://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=29109
Nem kell szignózni és magyar. Viszont baromi lassan települ(kb 15 percig). Tutira működik. Nekem fent volt minin és 5800-án is.

A többi problémámra esetleg nincs ötleted? Azok is szoftverekkel kapcsolatos gondok, kérdések.
Szerk.: Plusz egy kérdés. Ha létrehozok egy új mappát a menüben, akkor nem változik át annak a mappának az ikonja a témában levőre, pedig egy régebben létrehozottnál átvált... Hogy tudnám megoldani? Mert így az igényes témák, undorítóvá válnak...