Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

zool1 írta: ezek szerint, mindenkinek műkszik rendesen a csengőhangja, legalább egy igen vagy egy nem is jól jönne... thx előre is!!
Kicsit türelmetlennek tartom, hogy 48 perc után megismétled a kérdést, ezért kidobtam a hsz-t.
Ha olvasgattál tudod, hogy a probléma adott, de sajnos nincs még megoldás. (pedig én is utálom ezt a gondot)
Tapasztaltam viszont egy dolgot, kipróbálhatjátok többen, és kérek visszajelzést:
A tippem az, hogy ha normál álló módban van a tel, akkor jól csörög, ha elfekszik -elforgatás- a kijelző, akkor hajlamos a nokiatune hibára. ... ja és lezárt képernyő/bill.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
nababika
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: nababika »

Ugyan ez a gondom, szerrintem a szamitogepre csatlakozas okozza mert amikor beolvassa a ket memoriat akkor a telefon nem rendelkezik veluk, es ugyhiszem ott vannak a csengohangok. Probald ki ujrainditas utan.
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Rei írta:Sziasztok!
Kicsit panaszkodnék a telefonommal kapcsolatb...
Rei
Hanyas fw van a telón?
Ezek a hibák egyediek, nekem már a második N97minim van, de ilyeneket nem tapasztaltam.
A GPS nekem az eddigiek közül a leggyorsabb, a WLAN tökéletes, játszani nem szoktam telón, a szifonról meg inkább nem szólok.
Csinálj egy hard resetet, vagy frissíts.
G920FXXU3COI9
Fecinho
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini + Nokia 6230
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Fecinho »

Sziasztok,

olvasgatom a fórumot, de nem kis mennyiségű kommentről van szó...:)szóval még nem jutottam a végére, de addig is feltenném a kérdésemet.
A problémám az, hogy az OVI suite-on keresztül akarnám frissíteni a térképeket a telefonon ( Ovi MAps), csatlakoztatom a telefont, kiválasztom a letöltendő térképeket, letöltöm..majd kiírja, hogy " átvitel a készülékre"... A probléma csak annyi, hogy miután az átvitel befejeződött nem történik semmi. A telefonon is megpróbáltam megkeresni, de ott se találok semmit. Az Ovi Suite-on viszont azt jelzi, hogy a telefonon rajta van. Fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem. Többször is megpróbáltam, de mindig ez a vége.
Érdemes leszedni a Nokia térkép programot és mondjuk a Garmint felrakni? Az mennyire bonyolult egy egyszerű felhasználó számára?:)

A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Fecinho írta:Sziasztok,

olvasgatom a fórumot, de nem kis mennyiségű kommentről van szó...:)szóval még nem jutottam a végére, de addig is feltenném a kérdésemet.
...............
Üdv
A Garmin sokkal jobb, de az OVI is használható.
Ha a garmin segédletet figyelmesen elolvasod, akkor nem nehéz felrakni, és használhatóvá tenni.
G920FXXU3COI9
Rei
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: Rei »

Jó jó, de hol találom akkor azt a sok programot? OVI store ha jól tudom fizetős. A problémáim még állnak, azokkal se tudok mit kezdeni. Ezért írok ide, mert itt sok a tapasztaltabb, segítőkész emberke. :)

Frissítés kész, wifi még mindig katasztrófa. Scrollozás legalább nem áll be, csak egy picit akad meg. Egy tonna pénzbe került ez a telefon és további segítséget csak innen kaphatok, vagy még több pénzért vmi szervízestől. Ezért vagyok kiakadva.

(ha ez a hsz kétszer ment el bocsi, én nem látom az előzőt, ezért bemásoltam megint)
Rei
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: Rei »

pll írta:
Rei írta:Sziasztok!
Kicsit panaszkodnék a telefonommal kapcsolatb...
Rei
Hanyas fw van a telón?
Ezek a hibák egyediek, nekem már a második N97minim van, de ilyeneket nem tapasztaltam.
A GPS nekem az eddigiek közül a leggyorsabb, a WLAN tökéletes, játszani nem szoktam telón, a szifonról meg inkább nem szólok.
Csinálj egy hard resetet, vagy frissíts.
Szoftververzió v 11.0.045
Előbb frissítettem amúgy.
GPS majd kiderül ha kimegyek a szabad ég alá, de olvastam h valakinek 20 mp alatt megtalálja, hát... Csoda lenne. Egyáltalán az is csoda ha megtalál, nem hogy az, hogy 20 mp alatt. :D
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Rei írta: Szoftververzió v 11.0.045
Előbb frissítettem amúgy.
GPS majd kiderül ha kimegyek a szabad ég alá, de olvastam h valakinek 20 mp alatt megtalálja, hát... Csoda lenne. Egyáltalán az is csoda ha megtalál, nem hogy az, hogy 20 mp alatt. :D
Van már 11.0.102-es fw is, de azzal ami neked van az sem rossz. Elsőre sok idő, de aztán mennie kell.
G920FXXU3COI9
Fecinho
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini + Nokia 6230

Hozzászólás Szerző: Fecinho »

Köszi a gyors választ!
Viszont akkor az OVI-val mi lehet a probléma? A PC szerint átkerült a térkép a telefonra...,a telefonon viszont nem találok semmit.A nokia.hu oldalon azt írják, hogy ha átmásolja a gép a telefonra az adott térképet, akkor a fájlkezelőben fejezzük be a telepítést...na az a része hiányzik nekem
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Fecinho írta:Köszi a gyors választ!
Viszont akkor az OVI-val mi lehet a probléma? A PC szerint átkerült a térkép a telefonra...,a telefonon viszont nem találok semmit.A nokia.hu oldalon azt írják, hogy ha átmásolja a gép a telefonra az adott térképet, akkor a fájlkezelőben fejezzük be a telepítést...na az a része hiányzik nekem
Ha átvitte akkor nem kell már semmit tenni vele, megtalálja a program, és használja is,de a hangot szintén fel kell rakni.
G920FXXU3COI9
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”