Sziasztok!
A kérdésem a következő:Valaki homályosítson már fel hogy mire jó az OVI suite? (5130XpressMusic)A telefonon lévő cuccokat le tudom menteni a kártyára.(ahhoz nem kell)A java cuccokat összebarmolta a gépemen!(nem csak Nokia telefon van)Például a SonyEricsson témáknak is OVI suit-es jelük van!(JÓ mi?)Szoftver frissítés:Az én telefonomat csak "Butítani"tudta!Ha mégis kellene, ott a Phoenix.(Az legalább javítani is tud, nem csak rontani)Az Ovi-ról nem lehet vele ingyenes dolgokat letölteni, sem a gépre sem a telóra,legalább is nekem nem sikerült.(Akkor minek?)A telefonnal csatlakozzak a netre?Akkor már nem ingyenes!A zenelejátszó:Ahogy nekem jó,úgy nem tudja szinkronizálni!Ha én csinálom minden működik,és legalább rendszerezve van,nem pedig beokádva.(A Windows Médiaplayer is tud annyit,hanem többet!)A videokonvertálás:Az egy kész "kabaré"!Ugyan azt a videót, átkonvertáltam az OVI val,Illetve a FormatFactory-val.Amit az Ovi csinált azt nem tudta lejátszani a telefon! Amit a Format..Az gyönyörűen ment!(Tehát ehhez sem kell!)Fél óra mig fel települ rendesen,bő fél nap mire az emberfia levakarja.(hál isten gyorsabban is le lehet "dúrni",na nem a saját uninstalljával)
Ezek után árulja már el nekem valaki!Hogy mire jó az Ovi suit?Hiába töröm a fejem, nem tudok rá jönni!

laci5909
Ericsson:GA-2618,GA-2628,(féltéglák)
Alcatel OT-311,Nokia:3310,3330,3410,Motorola:C385,V547,Samsung:X600,...
Jelenleg:Nokia3110c,Nokia5130XpressMusic+4Gb-MicroSDHC+AD54zenevezérlő.
http://p.mobile9.com/laci5909/