Egyedi firmware 5230-ra (csak óvatosan!)
- pnorb89
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: 5230 egyedi firmware / CFW
Törölve, restartolva. Visszatérve a tanusítványtémára, installálnom kell valamit a Patches mappából, vagy szignóznom kell egyesével?
Nokia 5230 FreeRomv3
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A ROMPatcher-ben kell aktiválni az installservert és utána mehet a telepítés.pnorb89 írta:Törölve, restartolva. Visszatérve a tanusítványtémára, installálnom kell valamit a Patches mappából, vagy szignóznom kell egyesével?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- pnorb89
- Újonc
Köszönöm, hogy ilyen aktív a fórum. Feltettem a RAMinfo-t az installszerverrel, de nem találom sehol.--> Megvan, csak lejjebb kellett görgetnem a főmenüben.potter55 írta:A ROMPatcher-ben kell aktiválni az installservert és utána mehet a telepítés.pnorb89 írta:Törölve, restartolva. Visszatérve a tanusítványtémára, installálnom kell valamit a Patches mappából, vagy szignóznom kell egyesével?

+Valami megoldás a RAM felszabadítására, meg a C: -n helynyerésre?

*Fennt az "Ovi térképek" és a Nokia maps, kell mind2 vagy valamelyik eltávolítható? Esetleg használjak vmi más GPS progit?
Nokia 5230 FreeRomv3
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Csinálj egy hardresetet, az lepucol minden vackot rólapnorb89 írta:Köszönöm, hogy ilyen aktív a fórum. Feltettem a RAMinfo-t az installszerverrel, de nem találom sehol.--> Megvan, csak lejjebb kellett görgetnem a főmenüben.![]()
+Valami megoldás a RAM felszabadítására, meg a C: -n helynyerésre?--> Csodák csodájára az alkalmazáskezelőben megjelent az uninstall opció a facebook és hasonlóknál. De akinek van fejlettebb módszere ne habozzon
-->pár törölhetőnek tűnő alk. törlés után 49 MB a C:-n
*Fennt az "Ovi térképek" és a Nokia maps, kell mind2 vagy valamelyik eltávolítható? Esetleg használjak vmi más GPS progit?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mgTerminator 2010-05-13 csüt. 22:44:37-kor.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
pont úgy tűnik mintha a C: -t nem flashelnéd. fogadjunk hogy az APE variant gomb nem zöld... szerinted érdemes a járt utat elhagyni és valami járatlant kipróbálni úgy hogy fogalmad sincs mit miért csinálnak egy flash-elésnél?pnorb89 írta: +Valami megoldás a RAM felszabadítására, meg a C: -n helynyerésre?--> Csodák csodájára az alkalmazáskezelőben megjelent az uninstall opció a facebook és hasonlóknál. De akinek van fejlettebb módszere ne habozzon
-->pár törölhetőnek tűnő alk. törlés után 49 MB a C:-n

főleg mivel flash után csak ovi maps lehetne fent, nokia maps nem.
az első oldalon van leírás a flashelésről, azt kövesd figyelmesen akkor neked is sikerülni fog és azt kapod amit írtam. flashelés után 70mb szabad hely van a c: -n, a -szerintem- felesleges cuccok kb 4-5MB helyet foglalnak. így lehet kb 75MB helyet csinálni. elhiheted ha nem így lenne már mindenki reklamált volna.
ja és igen, mivel "changelog / változások az ELŐZŐ verzióhoz képest" vannak felsorolva, így gondoltam egyértelmű lesz hogy az előző verziók változatásait mind tartalmazza a többi is. szerintem átláthatóbb mintha minden verziónál leírom én is 70 sorba ugyanazt 3x.
- bladehu2
- 5. szint
ha rendesen flash-elné a c: -t is akkor nem kéne hard reset<terminator> írta:Csinálj egy hardresetet, az lepucol minden vackot róla

- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
A tubinak az uda fájlába belepakoltak alapból 7-8 mega szemetet, ezért mondtam hogy hardreseteljen, amúgy is ugyan ott lenne ha feltenné az üres uda fájlt. Nem tudom hogy az 5230-aséba mivan lehet hogy semmi, már nem emléxem, de a HR az biztos megoldás minden esetbenbladehu2 írta:ha rendesen flash-elné a c: -t is akkor nem kéne hard reset<terminator> írta:Csinálj egy hardresetet, az lepucol minden vackot róla

- bladehu2
- 5. szint
nem sok minden van benne. bár szerkeszteni nem lehet sajna, de nincs is rá igazán szükség. de ha rendesen leírás szerint flash-el akkor nem szívna vele már x ideje. de ja, utólag a hr-el is ugyanazt fogja elérni. feltéve hogy a flash többi részét sikerült rendesen megcsinálnia<terminator> írta:A tubinak az uda fájlába belepakoltak alapból 7-8 mega szemetet, ezért mondtam hogy hardreseteljen, amúgy is ugyan ott lenne ha feltenné az üres uda fájlt. Nem tudom hogy az 5230-aséba mivan lehet hogy semmi, már nem emléxem, de a HR az biztos megoldás minden esetben

- pnorb89
- Újonc
Nah most normálisan flashelt, a leírt módon, és most már megvan a 70 mega szabad hely. Ha a full page főkép témát használom hogyan tudom megváltoztatni az ott lévő dolgokat? Egyszerűen nem jövök rá...bladehu2 írta: pont úgy tűnik mintha a C: -t nem flashelnéd. fogadjunk hogy az APE variant gomb nem zöld... szerinted érdemes a járt utat elhagyni és valami járatlant kipróbálni úgy hogy fogalmad sincs mit miért csinálnak egy flash-elésnél?
főleg mivel flash után csak ovi maps lehetne fent, nokia maps nem.
az első oldalon van leírás a flashelésről, azt kövesd figyelmesen akkor neked is sikerülni fog és azt kapod amit írtam. flashelés után 70mb szabad hely van a c: -n, a -szerintem- felesleges cuccok kb 4-5MB helyet foglalnak. így lehet kb 75MB helyet csinálni. elhiheted ha nem így lenne már mindenki reklamált volna.
ja és igen, mivel "changelog / változások az ELŐZŐ verzióhoz képest" vannak felsorolva, így gondoltam egyértelmű lesz hogy az előző verziók változatásait mind tartalmazza a többi is. szerintem átláthatóbb mintha minden verziónál leírom én is 70 sorba ugyanazt 3x.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pnorb89 2010-05-14 pén. 00:09:11-kor.
Nokia 5230 FreeRomv3
- bladehu2
- 5. szint
látod, mondtam h nem kamuzok a hellyel (se)pnorb89 írta:Nah most normálisan flashelt, a leírt módon, és most már megvan a 70 mega szabad hely. Ha a full page főkép témát használom hogyan tudom megváltoztatni az ott lévő dolgokat? Egyszerűen nem jövök rá...

mire gondolsz? a parancsikonokra? menü - beállítások - személyes - főképernyő - hivatkozások
ugyanezen ikonok működnek a navigation bar főképernyőnél is (meg a többinél is csak ott kevesebb jelenik meg).