Egyedi firmware 5230-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
pnorb89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: 5230 egyedi firmware / CFW

Hozzászólás Szerző: pnorb89 »

Törölve, restartolva. Visszatérve a tanusítványtémára, installálnom kell valamit a Patches mappából, vagy szignóznom kell egyesével?
Nokia 5230 FreeRomv3
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

pnorb89 írta:Törölve, restartolva. Visszatérve a tanusítványtémára, installálnom kell valamit a Patches mappából, vagy szignóznom kell egyesével?
A ROMPatcher-ben kell aktiválni az installservert és utána mehet a telepítés.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
pnorb89
Újonc
Újonc

potter55 írta:
pnorb89 írta:Törölve, restartolva. Visszatérve a tanusítványtémára, installálnom kell valamit a Patches mappából, vagy szignóznom kell egyesével?
A ROMPatcher-ben kell aktiválni az installservert és utána mehet a telepítés.
Köszönöm, hogy ilyen aktív a fórum. Feltettem a RAMinfo-t az installszerverrel, de nem találom sehol.--> Megvan, csak lejjebb kellett görgetnem a főmenüben. :eges:

+Valami megoldás a RAM felszabadítására, meg a C: -n helynyerésre? :blush: --> Csodák csodájára az alkalmazáskezelőben megjelent az uninstall opció a facebook és hasonlóknál. De akinek van fejlettebb módszere ne habozzon :D -->pár törölhetőnek tűnő alk. törlés után 49 MB a C:-n

*Fennt az "Ovi térképek" és a Nokia maps, kell mind2 vagy valamelyik eltávolítható? Esetleg használjak vmi más GPS progit?
Nokia 5230 FreeRomv3
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

pnorb89 írta:Köszönöm, hogy ilyen aktív a fórum. Feltettem a RAMinfo-t az installszerverrel, de nem találom sehol.--> Megvan, csak lejjebb kellett görgetnem a főmenüben. :eges:

+Valami megoldás a RAM felszabadítására, meg a C: -n helynyerésre? :blush: --> Csodák csodájára az alkalmazáskezelőben megjelent az uninstall opció a facebook és hasonlóknál. De akinek van fejlettebb módszere ne habozzon :D -->pár törölhetőnek tűnő alk. törlés után 49 MB a C:-n

*Fennt az "Ovi térképek" és a Nokia maps, kell mind2 vagy valamelyik eltávolítható? Esetleg használjak vmi más GPS progit?
Csinálj egy hardresetet, az lepucol minden vackot róla ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mgTerminator 2010-05-13 csüt. 22:44:37-kor.
Kép
Samsung Galaxy S4
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

pnorb89 írta: +Valami megoldás a RAM felszabadítására, meg a C: -n helynyerésre? :blush: --> Csodák csodájára az alkalmazáskezelőben megjelent az uninstall opció a facebook és hasonlóknál. De akinek van fejlettebb módszere ne habozzon :D -->pár törölhetőnek tűnő alk. törlés után 49 MB a C:-n
pont úgy tűnik mintha a C: -t nem flashelnéd. fogadjunk hogy az APE variant gomb nem zöld... szerinted érdemes a járt utat elhagyni és valami járatlant kipróbálni úgy hogy fogalmad sincs mit miért csinálnak egy flash-elésnél? :)
főleg mivel flash után csak ovi maps lehetne fent, nokia maps nem.
az első oldalon van leírás a flashelésről, azt kövesd figyelmesen akkor neked is sikerülni fog és azt kapod amit írtam. flashelés után 70mb szabad hely van a c: -n, a -szerintem- felesleges cuccok kb 4-5MB helyet foglalnak. így lehet kb 75MB helyet csinálni. elhiheted ha nem így lenne már mindenki reklamált volna.
ja és igen, mivel "changelog / változások az ELŐZŐ verzióhoz képest" vannak felsorolva, így gondoltam egyértelmű lesz hogy az előző verziók változatásait mind tartalmazza a többi is. szerintem átláthatóbb mintha minden verziónál leírom én is 70 sorba ugyanazt 3x.
bladehu2
5. szint
5. szint

<terminator> írta:Csinálj egy hardresetet, az lepucol minden vackot róla ;)
ha rendesen flash-elné a c: -t is akkor nem kéne hard reset ;)
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

bladehu2 írta:
<terminator> írta:Csinálj egy hardresetet, az lepucol minden vackot róla ;)
ha rendesen flash-elné a c: -t is akkor nem kéne hard reset ;)
A tubinak az uda fájlába belepakoltak alapból 7-8 mega szemetet, ezért mondtam hogy hardreseteljen, amúgy is ugyan ott lenne ha feltenné az üres uda fájlt. Nem tudom hogy az 5230-aséba mivan lehet hogy semmi, már nem emléxem, de a HR az biztos megoldás minden esetben ;)
Kép
Samsung Galaxy S4
bladehu2
5. szint
5. szint

<terminator> írta:A tubinak az uda fájlába belepakoltak alapból 7-8 mega szemetet, ezért mondtam hogy hardreseteljen, amúgy is ugyan ott lenne ha feltenné az üres uda fájlt. Nem tudom hogy az 5230-aséba mivan lehet hogy semmi, már nem emléxem, de a HR az biztos megoldás minden esetben ;)
nem sok minden van benne. bár szerkeszteni nem lehet sajna, de nincs is rá igazán szükség. de ha rendesen leírás szerint flash-el akkor nem szívna vele már x ideje. de ja, utólag a hr-el is ugyanazt fogja elérni. feltéve hogy a flash többi részét sikerült rendesen megcsinálnia :)
pnorb89
Újonc
Újonc

bladehu2 írta: pont úgy tűnik mintha a C: -t nem flashelnéd. fogadjunk hogy az APE variant gomb nem zöld... szerinted érdemes a járt utat elhagyni és valami járatlant kipróbálni úgy hogy fogalmad sincs mit miért csinálnak egy flash-elésnél? :)
főleg mivel flash után csak ovi maps lehetne fent, nokia maps nem.
az első oldalon van leírás a flashelésről, azt kövesd figyelmesen akkor neked is sikerülni fog és azt kapod amit írtam. flashelés után 70mb szabad hely van a c: -n, a -szerintem- felesleges cuccok kb 4-5MB helyet foglalnak. így lehet kb 75MB helyet csinálni. elhiheted ha nem így lenne már mindenki reklamált volna.
ja és igen, mivel "changelog / változások az ELŐZŐ verzióhoz képest" vannak felsorolva, így gondoltam egyértelmű lesz hogy az előző verziók változatásait mind tartalmazza a többi is. szerintem átláthatóbb mintha minden verziónál leírom én is 70 sorba ugyanazt 3x.
Nah most normálisan flashelt, a leírt módon, és most már megvan a 70 mega szabad hely. Ha a full page főkép témát használom hogyan tudom megváltoztatni az ott lévő dolgokat? Egyszerűen nem jövök rá... :bolond2:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pnorb89 2010-05-14 pén. 00:09:11-kor.
Nokia 5230 FreeRomv3
bladehu2
5. szint
5. szint

pnorb89 írta:Nah most normálisan flashelt, a leírt módon, és most már megvan a 70 mega szabad hely. Ha a full page főkép témát használom hogyan tudom megváltoztatni az ott lévő dolgokat? Egyszerűen nem jövök rá... :bolond2:
látod, mondtam h nem kamuzok a hellyel (se) :)
mire gondolsz? a parancsikonokra? menü - beállítások - személyes - főképernyő - hivatkozások
ugyanezen ikonok működnek a navigation bar főképernyőnél is (meg a többinél is csak ott kevesebb jelenik meg).
Válasz küldése

Vissza: “Modding”