Ok, kiegészítettem ezzel az első oldalt:jeti88 írta:Nem. Hanem mivel azt írja az első oldalon h a PC-nak megfelelő FW töltsük fel a telóra így azt csináltam. De abban nincs, és nem is volt magyar nyel amikor meg vettem. Magyar nyelvű meg csak akkor lett a telefonom amikor az első CFW moddingodat a N5230_Freerom_v1_CFW_12_0_089_EN-HU-et, feltettem, mert ugybár akkor a rofs2-ben voltak a cuccok. Most h mivel már a rofs3-ban vannak, és azt mondtad h az nem tartalmazza a nyelvi file-okat, így egy olyan FW kerestem ami Hun-os volt, bár nem felelt meg a PC. Ezért kérdeztem h elég-e ha csak a rofs2 cserélem ki. De köszi, már meg is kaptam a választ amit kerestem, mivel meg írtad, h ha JAF-al flash-elek dead módban akkor az nem nézi mi a telefon PC-ja.
- Ha nincs a PC-dhez megfelelő verziójú FW, akkor javaslom használd a Russian White_Blue Hungary -t (Product code: 0585941), de figyelj arra hogy szervíz esetén vissza kell tudnod rakni a PC-dhez valót, downgradelni (azaz régebbi FW-t rátenni) viszont nem lehet. Tehát vagy bevállalod hogy hátha lesz a szolgáltatós PC-odhoz is egyszer új FW és frissítesz optimistán az újra, vagy megvárod amíg biztosan kijön a PC-dhez való újabb FW és csak akkor frissítesz mert így biztos hogy egy szervízelés esetén vissza tudod rakni a hivatalos verziót. JAF + dead mód használata esetén NEM KELL előzetesen átírni a PC-ot, azt megteszi a JAF a flash-elés során ha eltérő PC-ú FW-el frissítesz.
De lassan már annyi lesz ott az info az egyedi problémák miatt, hogy senki sem fogja elolvasni mert túl hosszú