Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: laci64 »

ferzoo írta:Igen ez jó lessz,ez ujabb verzió,sys-ben vallszeg többet tud,mint a régebbiek.Köszönjük.
:szivesen:
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
osee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: osee »

Hello! Megtudná mondani valaki, hogy milyen zenelejátszó műkszik E71-en? Köszi!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

osee írta:Hello! Megtudná mondani valaki, hogy milyen zenelejátszó műkszik E71-en? Köszi!
PowerMp3, LCG Jukebox, TTpod stb.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
simcax
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: simcax »

osee írta:Hello! Megtudná mondani valaki, hogy milyen zenelejátszó műkszik E71-en? Köszi!
Én a folderplayt szeretem. Ingyenes és nem kell az mp3 tagekkel foglalkoznia, csak lejátssza sorban az adott mappába dobált fájlokat.
ferzoo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71 grey

Hozzászólás Szerző: ferzoo »

Én nem tudom bemásolni az új RM-346 szoftvert,hiába töltőttem le a gépre,navifimel.Valami hibaüzit ír ki.Pedig ez Asus notebook 3GHz pentium procival.A C.programfiles/phoenix mappát nem engedi kijelőlni mint útvonalat.Amúgy mivel jobb 400-as Fw?Gondolom nem lessz gyorsabb a net/böngésző vele.
simcax
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: simcax »

Anyám is ilyen mikor helpdesk kell neki. "Valamit kiírt, leokéztam, de nem jó".
ferzoo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71 grey

Hozzászólás Szerző: ferzoo »

Megtudná valaki mondani,pannon grey steel E71 re melyik szofvert kell rátenni.
410.021.10 töltöttem le a phoenix-re,de Rm346 szám kiválasztása után, nem enged frissíteni.FW.upgrade-re katt,majd azt írja product code empty.
Raul87
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Raul87 »

Hello, vettem egy ien telót import de az mind1 ráraktam magyar nyelvet NSU val meg ahogy kell product kód átirásal , legújabb soft fel is ment szépen de elkeztetm rárakni progikat és most meg ha belépek a névjegyzékbe egy pillanat alatt kilép és nem is tudok velemit kezdeni bárhol nyitom meg ez van egyből be is zárja iennel találkozott már valaki? nem akarok rögtön hard resteel neki esni új telónak ami pár napos és új a softja :S nemtudom mien prorgam keverhetet be meg van amit a memoria kártyára telepitek van amit a telóba nemtudom ez befolyásol e valamit, de nem értem miért lép ki egyből ahogy belépek a fránya névjegyzék:( valaki valami 5let?
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Raul87 írta:Hello, vettem egy ien telót import de az mind1 ráraktam magyar nyelvet NSU val meg ahogy kell product kód átirásal , legújabb soft fel is ment szépen de elkeztetm rárakni progikat és most meg ha belépek a névjegyzékbe egy pillanat alatt kilép és nem is tudok velemit kezdeni bárhol nyitom meg ez van egyből be is zárja iennel találkozott már valaki? nem akarok rögtön hard resteel neki esni új telónak ami pár napos és új a softja :S nemtudom mien prorgam keverhetet be meg van amit a memoria kártyára telepitek van amit a telóba nemtudom ez befolyásol e valamit, de nem értem miért lép ki egyből ahogy belépek a fránya névjegyzék:( valaki valami 5let?
Hogy melyik program az, azt így nem lehet megmondani. Csak akkor tudod meg, ha újra kezdesz mindent, és mindegyik program telepítése után megnézed a névjegyzéket.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Raul87
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Raul87 »

Amit utoljára felrakam 4-5öt azokat leszedtem de még mindig ugyanez van gondolom marad "piszok" utánuk :S akkor most mi marad hard reset vagy elég a soft? ujra softot felrakni nemtudok a hivatalos nokia frissitővel mer az kidob majd hogy nekem a legujabb szoft van fenn..
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”