Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: laci64 »

eleks5530 írta:kössz a tippet a formázás után jó lett a kamera, de az előőb elfelejtettem írni hogy a jobb felső sarokban az aksi szint mellett villog egy kis boriték ha rányomok azt írja "megtelt a sim-mem." de alig van rajta 20 szám.
Nem tudja valaki hogy lehet eltüntetni???
Üzenetre vonatkozik, nem telefon számokra.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
eleks5530
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5530
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: eleks5530 »

laci64 írta:Üzenetre vonatkozik, nem telefon számokra.
egy üzenet sincs a simkártyán
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

eleks5530 írta:
laci64 írta:Üzenetre vonatkozik, nem telefon számokra.
egy üzenet sincs a simkártyán
pedig biztos lehetsz benne hogy van a kártyán valami olyan/annyi üzenet ami miatt ezt írja a teló. csak max a telefonod nem mutatja...
erre jó pl egy régi 3210, az saját memória híján csak a sim-et látja így mindent lehet vele törölni a sim-ről.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Menj be az üzenetek menübe, opciók-SIM üzenetek. És máris látod, hogy van-e ott üzenet. Nem kell hozzá 3210-es ;)
Kép Kép
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

ferret írta:Menj be az üzenetek menübe, opciók-SIM üzenetek. És máris látod, hogy van-e ott üzenet. Nem kell hozzá 3210-es ;)
feltételeztem hogy ott már nézte és azért írta hogy üres a SIM kártya. de nekem volt olyan régi sms amit semmilyen új teló (6120,N95,KS20) nem mutatott a SIM üzenetek-ben, a 10éves 3210-em meg igen ;)
vati182
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: vati182 »

Hello tudna nekem valaki abban segíteni hogy indavideo meg egyéb iylen video lejátszó oldalakat hogyan tudnék nézni 5530 ról mert leszedtem a skyfire-t láttam itt több helyen is a forumban írták de az megjeleníti az odlalt betölt a videó és nem birom kirakni teljes méretre meg semmit nem tudok kezdeni vele hanem éppen amekkorába látom az oldalt akkorában adja, és nem nagyon találtam beállítási lehetőséget sem ebben a skyfireben esetleg valami más megoldás vagy ebben valami normálisabb
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

vati182 írta:Hello tudna nekem valaki abban segíteni hogy indavideo meg egyéb iylen video lejátszó oldalakat hogyan tudnék nézni 5530 ról mert leszedtem a skyfire-t láttam itt több helyen is a forumban írták de az megjeleníti az odlalt betölt a videó és nem birom kirakni teljes méretre meg semmit nem tudok kezdeni vele hanem éppen amekkorába látom az oldalt akkorában adja, és nem nagyon találtam beállítási lehetőséget sem ebben a skyfireben esetleg valami más megoldás vagy ebben valami normálisabb
Szerintem más ilyen böngésző nincs ehhez a videókhoz.
Csak a youtube-hoz van külön program.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
vati182
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: vati182 »

Az a baj hogy ezzel meg semmilyen funkcióval nem tudtam feltenni nagyképernyőrfe a dolgot az opera mini lejátsza a youtube-t de csak azt és mást nem:s
myrandom
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5530

Hozzászólás Szerző: myrandom »

Sziasztok!

Bocs, hogy közbe vágok, de akad egy probléma az 5530-asommal, melyre még sehol nem találtam választ... Remélem ti már tapasztaltatok hasonlót, és tudtok segíteni...

A WI-FI kapcsolattal van bajom már egy ideje... Van egy D-LINK DI-524 routerem, és ezen keresztül próbálom használni a vezeték nélküli kapcsolatot... De arra döbbentem rá, hogy a telefon nem tudja tartani a kapcsolatot, csupán 10-15 másodpercig... Azt hittem azért van, mert a routeren titkosítást használok, és megpróbáltam úgy is, hogy teljesen nyilvános vezeték nélküli hálózatot hoztam létre... így is szakad...
Kapcsolódás után a Nokia Store-ban odáig jutok el (szerencsés esetben), hogy rá tudok menni egy alkalmazásra, de mire letölteném, már elveszik a kapcsolat, és hiába próbálkozom újra, ki kell lépnem, és újra kiválasztanom a wi-fit, hogy bírja újabb x másodpercig...

Mi lehet a baj? Hibás lehet a WI-FI eszköz?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

myrandom írta:Sziasztok!

Bocs, hogy közbe vágok, de akad egy probléma az 5530-asommal, melyre még sehol nem találtam választ... Remélem ti már tapasztaltatok hasonlót, és tudtok segíteni...

A WI-FI kapcsolattal van bajom már egy ideje... Van egy D-LINK DI-524 routerem, és ezen keresztül próbálom használni a vezeték nélküli kapcsolatot... De arra döbbentem rá, hogy a telefon nem tudja tartani a kapcsolatot, csupán 10-15 másodpercig... Azt hittem azért van, mert a routeren titkosítást használok, és megpróbáltam úgy is, hogy teljesen nyilvános vezeték nélküli hálózatot hoztam létre... így is szakad...
Kapcsolódás után a Nokia Store-ban odáig jutok el (szerencsés esetben), hogy rá tudok menni egy alkalmazásra, de mire letölteném, már elveszik a kapcsolat, és hiába próbálkozom újra, ki kell lépnem, és újra kiválasztanom a wi-fit, hogy bírja újabb x másodpercig...

Mi lehet a baj? Hibás lehet a WI-FI eszköz?
Hali!

Próbáld ki mással a routert, a telefonnal pedig máshol próbálj meg netezni. Esetleg egy resetet is csinálhatsz.

A böngésző megy vagy az se működik?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”