Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
rokec
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsun galaxy S2 ICS 4.03
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: rokec »

Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni a Fring-el kapcsolatban.Lehet hogy valamit nem jól csinálok, mert nem tudom regisztrálni.Letöltöttem a fringet a PC-re a honlapjukról. Utánna feltelepítettem a telefonra, de amikor indítom a telefonon a "New user"- re kattinva nem tudom mit kell íni a: "Select a User-ID" -hez.Tudna valaki segíteni ?
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

rokec írta:Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni a Fring-el kapcsolatban.Lehet hogy valamit nem jól csinálok, mert nem tudom regisztrálni.Letöltöttem a fringet a PC-re a honlapjukról. Utánna feltelepítettem a telefonra, de amikor indítom a telefonon a "New user"- re kattinva nem tudom mit kell íni a: "Select a User-ID" -hez.Tudna valaki segíteni ?
viewtopic.php?f=28&t=412&hilit=fring
Kép Kép
camaro79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: camaro79 »

hogy kell hard resetelni? a neten talált 4 gombos verzió nem törölt mindent.
gyakorlatilag használhatatlan lett a minim, totál belassult, állandóan bontja a vonalat... megpróbálnék egy hard resetet.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

camaro79 írta:hogy kell hard resetelni? a neten talált 4 gombos verzió nem törölt mindent.
gyakorlatilag használhatatlan lett a minim, totál belassult, állandóan bontja a vonalat... megpróbálnék egy hard resetet.
Itt megtalálod, hogy hogyan kell, próbálkozz többször.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
camaro79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: camaro79 »

potter55 írta:
camaro79 írta:hogy kell hard resetelni? a neten talált 4 gombos verzió nem törölt mindent.
Itt megtalálod, hogy hogyan kell, próbálkozz többször.
köszönöm. ha ez a 7370-es kóddal történő formzás sem oldja meg a problémám akkor szervíz? vagy van esetleg alaposabb format?
potter55
Moderátor
Moderátor

camaro79 írta: köszönöm. ha ez a 7370-es kóddal történő formzás sem oldja meg a problémám akkor szervíz? vagy van esetleg alaposabb format?
Ugyanazon a linken, kicsit lejjebb van egy kép, hogy milyen gombokat kell nyomni. Próbáld meg többször.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

muminka3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: muminka3 »

ferret írta:Na látod ezt soha nem próbáltam amíg meg volt a mini. Szóval passz.
Akkor sem forgatja el, ha bekapcsolod a telóban az automatikus elforgatást? Szóval hogy akkor is elforgassa, ha nem nyitod ki a billt, hanem csak a telót fordítod el.
Be van kapcsolva a telefonban az automatikus elforgatás és akkor sem forgatja el :( És mai tapasztalat az is,hogy van néhány játék,aminél szintén ez a helyzet.Ez program-függő dolog szerinted vagy esetleg a telefonnak van baja? Normál esetben elforgatja,hívásnál,sms írásnál stb...
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

muminka3 írta:Be van kapcsolva a telefonban az automatikus elforgatás és akkor sem forgatja el :( És mai tapasztalat az is,hogy van néhány játék,aminél szintén ez a helyzet.Ez program-függő dolog szerinted vagy esetleg a telefonnak van baja? Normál esetben elforgatja,hívásnál,sms írásnál stb...
Sok proginál és játéknál van így, hogy nem forgatja el. Ezek direkt így vannak megcsinálva. Ezek szerint a fring is közéjük tartozik.
Kép Kép
pancimucuka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: pancimucuka »

Segítsetek nekem! Szeretnék játékot letölteni ingyiben hogyan és honnan tegyem? A multkor próbáltam innen tölteni olyat ami n97mini-re is jó, de a teló kiírta hogy nem kompatibilis, ezért nem mertem folytatani... ezt miért írta? :?3:
potter55
Moderátor
Moderátor

pancimucuka írta:Segítsetek nekem! Szeretnék játékot letölteni ingyiben hogyan és honnan tegyem? A multkor próbáltam innen tölteni olyat ami n97mini-re is jó, de a teló kiírta hogy nem kompatibilis, ezért nem mertem folytatani... ezt miért írta? :?3:
Ezt nálam is kiszokta írni, de én folytatom, ha müködik akkor jó, ha nem akkor eltávolítom.

Válasz küldése

Vissza: “N-széria”