Atya ég! Milyen lehet a többi??? HW-sen tényleg jó a kütyü, de ilyen szar szoftverrel telefonban még nem találkoztam...norbie52 írta:...szerintem az egyik legjobban összerakott Nokia mostanában...
Nokia E52
-
- 2. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Érdekes, nekem sincs vele semmi gond. Garmin, ndrive, minden megy rendesen.tgeri írta:Atya ég! Milyen lehet a többi??? HW-sen tényleg jó a kütyü, de ilyen szar szoftverrel telefonban még nem találkoztam...
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- hansy
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
tartó nélkül álló helyzetben. de semmi.laci64 írta:Álló helyzetben, szabadban, lehetőleg tartóban próbálod?hansy írta:mé nem talál gps jelet?
se garmin-on, se nokia maps-on?
gyári beállítások visszaállításánál az adatok nem vesznek el, ugye?
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52.1
hansy írta:tartó nélkül álló helyzetben. de semmi.laci64 írta:Álló helyzetben, szabadban, lehetőleg tartóban próbálod?hansy írta:mé nem talál gps jelet?
se garmin-on, se nokia maps-on?
gyári beállítások visszaállításánál az adatok nem vesznek el, ugye?
nem veszik el semmi
És mennyi ideig próbáltál jeletfogni mert hideginditásnál egyes készülékeken 10-15 perc is kell az első jelhez.
megnézted hogy hány műhold elérhető? minimum 3 elérhető műhold kell hogy jelet kapjon.
Ha egy kis adatforgalom nálad nem számit akkor a kiegészitó módot agps kapcsold be de figyelj arra hogy akkor navigáláskor fellép a netre.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
norbie52 írta:Én megvagyok elégedve vele, szerintem az egyik legjobban összerakott Nokia mostanában! Nem érintésképernyős az igaz, de azzal meg úgy vagyok hogy jó ha van de igazából minekÉs a Garmin hibátlanul fut rajta és az 1500-as aksinak köszönhetően jól bírja!
Osztom a véleméyedet, nekem is kiválóan bevált már lassan fél éve, bár kicsit tartottam a T-mobile-os szofttól.Bár én Garmin-t, nDrive-t és hasonlókat GPS progikat nem használok csak a gyári Nokia térképet de legutóbbi 33-as szoft feltöltése után s gyári beállítások visszaálláításával mindent újra rakva pár perc alatt talál jelet, kiegészített GPS nélkül is.Persze első használatnál idő kell neki, de tapasztalatom szerint 10 percnél több időt nem igényel.
Fagyni nem szokott.Ovi-val mentettem le mindent róla s miután visszatöltöttem a beállítások egy részét még a 3 e-mail beállításomat is visszaállította a Nokia Messaging-be, így ahhoz sem kellett nyúlni.Ráadásul fut wifivel és a T-mobile nettel is.Az igaz, hogy a program első konfigurálásánál felkellett csatlakoznom a mobilnettel, de kevés adatot mozgatott meg, így szerintem akinek nincsen mobilnet előfizetése, annak sem lehet megterhelő az összeg amit az adatforgalomért felszámítanak.
Nekem nem szokott akaratlanul megpróbálni felcsatlakozni se a wifire se a mobilnetre, de talán azért is mert az összes porgramot telepítés után átnéztem, s tiltottam az automatikus csatlakozást.Egyedül a Traveler program időjárás része akart, de helyes beállítás után azzal sem volt probléma.
Szóval összességében vagy jó példányt fogtam ki viszonylag, vagy sikerült úgy beállítani a készüléket, hogy ne legyen vele gond.
Egyedül az aksijától vártam többet, mert itt a fórumban sokan írták, hogy sokáig bírja nekik, hát nálam kb. 3-4 napot bír ki, úgy, hogy nem sűrűn használom.
Direkt nem akartam érintőképernyőset venni, mert vezetés közben ha esetleg nyomkodnám a telefont például vakon smst írnék, akkor az érintőképernyőn nem érezném a gombokat, s nem tudnék vakon írni, bár tudom vezetés közben nem szabad mobilozni

Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Ne viccelj. Az hogy a Garmin, meg az NDrive megy (szerencsés) rendesen az a jéghegy csúcsalaci64 írta:Érdekes, nekem sincs vele semmi gond. Garmin, ndrive, minden megy rendesen.tgeri írta:Atya ég! Milyen lehet a többi??? HW-sen tényleg jó a kütyü, de ilyen szar szoftverrel telefonban még nem találkoztam...

Olyan alapvető dolgokban vannak problémák mint képkezelés lassúsága, névjegyzék kezelésének lassúsága (időnként scrollozáskor megakad), bár elvben 34-es szoftban a kikeresésen gyorsítottak, csak nem látni. Emailbeállítás rejtélyes hibákat csinál egyes készülékeken (nézd pl KO_Bélát meg más is írt, hogy sehogysem lehet beállítani). Nekem is csak a kikerülős favágós módszerrel sikerült, szülinapot nem veszi át a naptár (100 éves SE-m pedig tudta...) stb stb. Jópár mindent lehetne még javítni. Az más kérdés, hogy alapvetőleg együtt lehet élni ezekkel, de az együttélés nem azt jelenti, hogy szuper a szoft. Igaz azt sem lehet rá mondani, hogy szar, mert ennél jóval gázosabb típusok is voltak

- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
Nem tudom valaki észrevette-e, de a kijött a 33.2-es voda-s fw. Mondjuk szégyen hogy megjelent már a következő független mire a brandelt-ből kidobják az előzőt....
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
15-ös, és 18-as is elvben. Nekem (meg jópár embernek) viszont a 15-ös random módon kilépdelt, másnak meg jó volt. A 18-ast már nem teszteltem. Majd ha kijön az új változat, azt ki fogom már próbálni.aszilagyi1 írta:Az Ndrive melyik verzája megyen nektek?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
heló! Nekem is van egy e52 szeretném megkérdezni hogy lehet már hackelni? És hogy hangfelvevő progit lehet rárakni mer amit itt találtam letöltésekbe az nem jo rá. előre is köszi!