Nokia N82
- abenyus
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82 Black V 35.0.002
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N82
tubusznál lesz a pont..
Én WPA2-es titkosítással használom és simán működik... A hozzáfárási pontokban tárolja a WLAN.okat.. Onnan szedd ki, akkor újra fogja kérni a hálózat adatait...
Viszont kérdezném azoktól akiknek a 35-ös firmware van rajta, hogy a bluetooth nekik kifogástalanul megy? Nekem eddig semmi bajom nem volt vele, de amióta a V35 van fent nem igazán megy, azt írja, hogy az eszköz nem áll készen... Az eszköz MAC address címe elérhető, tehát fizikailag rendben van, csak a szoftver nem akarja lekezelni!
Én WPA2-es titkosítással használom és simán működik... A hozzáfárási pontokban tárolja a WLAN.okat.. Onnan szedd ki, akkor újra fogja kérni a hálózat adatait...
Viszont kérdezném azoktól akiknek a 35-ös firmware van rajta, hogy a bluetooth nekik kifogástalanul megy? Nekem eddig semmi bajom nem volt vele, de amióta a V35 van fent nem igazán megy, azt írja, hogy az eszköz nem áll készen... Az eszköz MAC address címe elérhető, tehát fizikailag rendben van, csak a szoftver nem akarja lekezelni!
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
SW V 35.0.002
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
Nekem tökéletes a 35ös szoft.abenyus írta:tubusznál lesz a pont..
- kmisi99
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE kelzsoca r11 2.2
Nekem is tökéletes a 35 ös szoftal a BT
De viszont nekem amikor az energyprofilter program magyarosítását bemásoltam az E/resource/apps mappába nem lett magyar
De viszont nekem amikor az energyprofilter program magyarosítását bemásoltam az E/resource/apps mappába nem lett magyar
Siemens C55>Nokia 3650>SE z520i>SE W300>Samu D600>Samu D900>Nokia N82 a király:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Nekem a BT és a WLAN is tökéletes. 31-es FW. De most valószínűleg 35-ös lesz mert ma beadtam szervízbe a kamera és a hangszóró miatt.
Kíváncsi leszek mikor kapom vissza.
- kmisi99
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE kelzsoca r11 2.2
Gondolom alsó hangszóró rosz nem? Mert eddig rajtam kívül vagy 2 N82 tulajról tudok hogy rosz volt az alsó hangszóróMrAngelo írta:Nekem a BT és a WLAN is tökéletes. 31-es FW. De most valószínűleg 35-ös lesz mert ma beadtam szervízbe a kamera és a hangszóró miatt.
Siemens C55>Nokia 3650>SE z520i>SE W300>Samu D600>Samu D900>Nokia N82 a király:)
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N82
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Tudna mondani nekem valaki egy olcsó, de jól dolgozó szervizes helyet itt Budapesten? N82 kameralencséjébe szerintem egy porszem került bele, mivel fényképezésnél mindig ugyanabban a pontban van egy apró homályos folt. Szemmel nézve nem látok rajt semmit, próbáltam letörölni kívülről a lencsét, de semmi változás. Gondolom szét kellene szedni és belülről egy alapos tisztítás ráférne az egész telefonra, mert a kijelzőm alatt is eléggé szennyezett.
Tudna mondani nekem valaki egy olcsó, de jól dolgozó szervizes helyet itt Budapesten? N82 kameralencséjébe szerintem egy porszem került bele, mivel fényképezésnél mindig ugyanabban a pontban van egy apró homályos folt. Szemmel nézve nem látok rajt semmit, próbáltam letörölni kívülről a lencsét, de semmi változás. Gondolom szét kellene szedni és belülről egy alapos tisztítás ráférne az egész telefonra, mert a kijelzőm alatt is eléggé szennyezett.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hali!Csiga-biga írta:Sziasztok!
Macika kolléga, keresd meg PÜ-ben
- tibusz
- 2. szint
- Készüléktípus: N8-00 DG
- Has thanked: 5 times
kmisi99 írta:Gondolom alsó hangszóró rosz nem? Mert eddig rajtam kívül vagy 2 N82 tulajról tudok hogy rosz volt az alsó hangszóróMrAngelo írta:Nekem a BT és a WLAN is tökéletes. 31-es FW. De most valószínűleg 35-ös lesz mert ma beadtam szervízbe a kamera és a hangszóró miatt.
wow gondolom nélkülem számoltad.. nekem is vagy 1 hónapja beadta az unalmast. Elég halk így. Sokszor vezetésnél csak úgy fülelnem kell h mit mondanak. Majd nyáron lesz 2éves.. szóval nem mai csirke,rászolgált..
Viszont nem találom a garit. nokia boltból van, szerintetek a nokiának van bármi információja az eladott készülékek-és azokIMEI számáról?? Eladók "emlékei" kizárva, azóta már mások..
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
- gyoref
- 1. szint
- Készüléktípus: Iphone 3GS
tibusz írta:kmisi99 írta:Gondolom alsó hangszóró rosz nem? Mert eddig rajtam kívül vagy 2 N82 tulajról tudok hogy rosz volt az alsó hangszóróMrAngelo írta:Nekem a BT és a WLAN is tökéletes. 31-es FW. De most valószínűleg 35-ös lesz mert ma beadtam szervízbe a kamera és a hangszóró miatt.
wow gondolom nélkülem számoltad.. nekem is vagy 1 hónapja beadta az unalmast. Elég halk így. Sokszor vezetésnél csak úgy fülelnem kell h mit mondanak. Majd nyáron lesz 2éves.. szóval nem mai csirke,rászolgált..
Viszont nem találom a garit. nokia boltból van, szerintetek a nokiának van bármi információja az eladott készülékek-és azokIMEI számáról?? Eladók "emlékei" kizárva, azóta már mások..
Na szóval akkor hogyan is müködik 1 normális országban (Anglia) a gari :
Telefon bevisz-kijelző gond, de még garis bár számla garipapír sajna már nincs meg ,jah és független is már
Eladó : No problem ( beüti az IMEI-t amiből látja hogy még garis)
Come back 1 hour later
1 óra múlva kijelző cserélve , készülék átvesz és örül
Ennyi !! (saját tapasztalat)
Próbáld meg hátha itthon is így megy majd
Iphonom lett Vessetek a mókusok elé