A telefonkönyvben a beállításokban nincs ez az opció? De van! Opciók, mindet kijelöl, majd másolás és lám, át is másolta az összeset! csak előtte a SIM legyen beállítva alapból.swacsa írta:Részlet a manulaból:
"Névjegyek másolása
A névjegyzék első megnyitásakor a készülék rákérdez, hogy szeretnénk-e a neveket és a telefonszámokat a SIM-kártyáról a készülékre másolni. A másolás elindításához válasszuk az OK lehetőséget.Ha nem szeretnénk a SIM-kártyán található névjegyeket a készülékre másolni, akkor válasszuk a Mégse lehetőséget. A készülék rákérdez, hogy szeretnénk-e a SIM kártyán tárolt névjegyeket a névjegyzék mappában megtekinteni. Ha a névjegyeket meg szeretnénk tekinteni, válasszuk az OK lehetőséget. Ekkor megnyílik a Névjegyzék, és a SIM-kártyán tárolt nevek mellett a jelzés látható."
Hogy tudom elérni, hogy ezt a máslás kérdést feltegye nekem még 1x, mert most már a megfelelő SIM van betéve a telefonba, első indításkor nem kértem ezt az opciót.
Nokia 5230
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Re: SIM to Névjegyzék
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nylacika 2010-05-02 vas. 17:17:48-kor.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia 5230
Ha a HelloOX2 nem müködik akkor itt van ez a fajta.Gyuri-n95 írta:Hy! van már működő hack progi rá?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- jandras
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend Y200
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Az agyam eldobom. Vesz valaki egy 20-30eFt-os telefont ès elvárja, hogy egy fél millás spéci katonai cucc tudását hozza.swacsa írta:
Annak azért nem örülök h épületben egyáltalán nem megy, és autóban is ha gyorsan megyünk nem talált jelet... :

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Ezek a mai telefonok....jandras írta:Az agyam eldobom. Vesz valaki egy 20-30eFt-os telefont ès elvárja, hogy egy fél millás spéci katonai cucc tudását hozza.swacsa írta:
Annak azért nem örülök h épületben egyáltalán nem megy, és autóban is ha gyorsan megyünk nem talált jelet... :

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Értem, köszi a választ!black017 írta:Nálam egyáltalán nem rezonál.tbmf írta:Kedves fórumozók!
Nemrég vásároltam egy ilyen készüléket, és az lenne a kérdésem hogy nálatok nem zörög/rezonál-e az első hangszója a másik fél beszéde közben max. hangerőnél? Nálam néha jobban néha kevésbé hallatszik, de nagyon zavaró. A szegedi Nokia szervizben azt mondták, hogy "ez ilyen, ennyit tud", de végülis (elméletileg) kicserélték a hangszórót, persze ugyanolyan retek maradt.
Szóval szerintetek ez tényleg egy ilyen típus vagy csak más szervizbe kellene vinnem?
Érdekes ez a ("ez ilyen, ennyit tud") kifejezés, főleg egy szervizben.
Ezzel lehet leggyorsabban lerázni az embert.
Akkor egy normális szervizzel kell próbálkoznom...
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Hali!!!
Most olvastam a Nokia Maps fórumban , hogy valakinek a szoftverfrissítés után megszűnt a hangszóró rezonálása. Talán egy próbát megérne.
Most olvastam a Nokia Maps fórumban , hogy valakinek a szoftverfrissítés után megszűnt a hangszóró rezonálása. Talán egy próbát megérne.
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire HD
- Kapcsolat:
Hali! Ma felfrissítettem a telóm a legujabb szoftra. HelloOX2 régen fenn volt, most viszont nem tudom fel rakni, miért? 

HTC Desire HD
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Mert az új szoftvert azzal már nem lehet hackelni. Itt nézzél körül.roli166 írta:Hali! Ma felfrissítettem a telóm a legujabb szoftra. HelloOX2 régen fenn volt, most viszont nem tudom fel rakni, miért?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
Most olvasom a hírek között, hogy a hétvégén a készüléknek megjelent a v12-es szoftverfrissítése.
Ugyanakkor a Nokia.hu a frissíthető készülékek között nem jeleníti meg az 5230-at. Miért van ez? Talán nem magyar nyelvű a frissítés?
Vannak tapasztalatok?
Üdv,
Ketele
Ugyanakkor a Nokia.hu a frissíthető készülékek között nem jeleníti meg az 5230-at. Miért van ez? Talán nem magyar nyelvű a frissítés?
Vannak tapasztalatok?
Üdv,
Ketele