http://www.cell11.com/wallpapers/flash-1.html
bukest
PhoNetInfo? az csak azt írja aktuálisan hány Mhz-en fut a proci. Bár az is egy támpont. Viszont pontosabb a TaskSpy adataival kiegészítve. (mellesleg ez volt a föld második Symbian9-es progija)bukest írta:.....Tehát fogyazstásban nem hiszem hogy nagyon odaverne neki. Meg egy 300kb-os animációt futtatni egy 600MHz-es procinak szerintem nem akadály, még alapjáraton se. De kiváncsiságból felrakom a phonetinfot és utána fogok nézni.
.........
Alapvetően utálom a háttereket állítgatni, pláne ha animált. De ez tetszik!
"Aki akvariumos hatteret nez, csak sikeres ember lehet" - Chuck NorrisLion írta:Alapvetően utálom a háttereket állítgatni, pláne ha animált. De ez tetszik!Köszi! Gondolom a PC-s verzió alapján készítették.
ez kicsit erős kijelentés szerintem, viszont annyiba igazad van hogy nem egy Nokia féle támogatást élvez a telefon sajnos.hunhool írta:...
Nulla háttértámogatás, nulla jövő..
Ez az en velemenyem,nekem keves,de hagyjuk..zerosux írta:ez kicsit erős kijelentés szerintem, viszont annyiba igazad van hogy nem egy Nokia féle támogatást élvez a telefon sajnos.hunhool írta:...
Nulla háttértámogatás, nulla jövő..
de mondjuk ha ezt félévvel előbb mondod akkor még igazat is adok azóta viszont változott egyesmás.
Mester, a telefon ujrainditas utan visszajott a regi hatter, mit csinaltam rosszul? c2z-re a vegen megegyszer ra kell kattintani miutan beadta az akva hatterkepet?bukest írta:Oké srácokKépet nem tudok felrakni mert igazából videó lenne a legjobb, de mindenki meggyőződhet róla a saját szemével
Amire várt nagyon régóta az s60v5 felhasználótábor!!!!!És ez nekünk, I8910 tulajoknak megadatik(
)....
ANIMÁLT HÁTTÉR A FŐKÉPERNYŐN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem vicc, nagyon durva
A lényeg.
Van nekünk egy gadget.swf fájlunk a Z gyökérkönyvtárba. Ez -ha valaki nem tudná- tulajdonképpen egy flash animáció. Úgy képzeld el mint egy gif fájlt. Mi a teendőnk ezzel, mire jó?! Arra hogy ez a Samsung widget Főképernyő. Vagyis ha ezt le tudnánk cserélni akkor lehetne animált Főképernyőnk. És le is cseréljük![]()
Mi a teendőnk? Letöltöd a csomagolt állományt. Abban találsz egy gadget.swf fájlt. Ez a jól ismert s60-as gif(ami indítóképernyő is) fájl swf-be konvertált verziója. Ezt bemásoljuk a C gyökérbe. Majd nyomunk Rompatcherben egy c2z-t. Bemegyünk a Főképernyőkhöz. Átváltjuk valamire(ne a Samsung widget legyen) Majd visszaváltjuk a Samsung widget-re. Kilép, kilép, kilép és élvezzük az animált hátteret
![]()
Így lehet
bukest
Add hozzá a c2z patch-hez az automatikus indítást. Ráállsz, Options--->Add to auto.belmont írta:
Mester, a telefon ujrainditas utan visszajott a regi hatter, mit csinaltam rosszul? c2z-re a vegen megegyszer ra kell kattintani miutan beadta az akva hatterkepet?