Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: ferret »

pll írta:
ferret írta: Ha főzött romot teszel rá, akkor egyből ugrik a gari...
Biztos vagy benne? Ha nyílt a symbian akkor, miért lenne illegál a sw buherálása?
Így nézve már nem is vagyok benne olyan biztos. :D
Kép Kép
zsolie
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS4 XXUBMGA
Has thanked: 20 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: zsolie »

pancimucuka írta:Mennyibe fáj egyébként, és mennyit tartalmaz? Szerinted is jobb ha van rajta?
köszi h írtál.. :szia:
Szia. Itt megnézheted az árakat, ill. kiválaszthatod a neked megfelelőt: http://speedshop.hu/main.php?holkeres=n ... &kereses=1 Csak 1-et tartalmaz, de azt már többet nem kell lecserélned. 8-) Én az ultra cleart választottam...
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

pll írta:
Biztos vagy benne? Ha nyílt a symbian akkor, miért lenne illegál a sw buherálása?
Macika egyszer kifejtette ezt bővebben, sajnos nem tudom, hogy hol, de az lett a vége, hogy sajnos garivesztéssel jár, ha észreveszik.
zsolie
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS4 XXUBMGA
Has thanked: 20 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: zsolie »

Damir írta:
pll írta:
Macika egyszer kifejtette ezt bővebben, sajnos nem tudom, hogy hol, de az lett a vége, hogy sajnos garivesztéssel jár, ha észreveszik.
Ha product code-ot változtatsz és észreveszik, akkor ugrott a garancia. Szerintem.
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

zsolie írta: Ha product code-ot változtatsz és észreveszik, akkor ugrott a garancia. Szerintem.
Ezt mindenki tudja, de nem erről szólt a felvetés.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
pancimucuka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: pancimucuka »

zsolie írta:
pancimucuka írta:Mennyibe fáj egyébként, és mennyit tartalmaz? Szerinted is jobb ha van rajta?
Szia. Itt megnézheted az árakat, ill. kiválaszthatod a neked megfelelőt: http://speedshop.hu/main.php?holkeres=n ... &kereses=1 Csak 1-et tartalmaz, de azt már többet nem kell lecserélned. 8-) Én az ultra cleart választottam...
Hogy érted hogy nem kell lecserélni többet?? Annyira jó? Mi a különbség a gyári és egy ilyen között? Valszeg én is azt fogom választani ami neked van :Notworty:
de segít valaki feltenni ott, vagy nekem kell megküzdeni vele? Köszike :hmm2:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

pancimucuka írta:
zsolie írta:
Hogy érted hogy nem kell lecserélni többet?? Annyira jó? Mi a különbség a gyári és egy ilyen között? Valszeg én is azt fogom választani ami neked van :Notworty:
de segít valaki feltenni ott, vagy nekem kell megküzdeni vele? Köszike :hmm2:
Speedshopban ingyen felteszik ha ott vetted ;)

Én úgy szoktam, hogy a gyári marad amíg bírja, aztán ha már nem, akkor csere.
Csaabi10
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Csaabi10 »

Sziasztok!
Szeretnék kérdezni valamit ezzel a telefonnal kapcsolatba. Lehet másokat a sok extra érdekel de engem az foglalkoztatna hogy látom qwerty billentyűzetes és az érdekelne h ez használható e játék közben? A másik kérdésem az lenne ha lehet használni akkor mégis hogyan ha a legtöbb telós játék a számokkal irányítható? Mert jelenleg nem ismerek olyan játékot aminek az irányítása állítható? Ez a kérdés legfőbb kép a fifa és a pes játékok miatt érdekelne :) Várom segítségeteket :)

Üdv Csabi :)
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Csaabi10 írta:Sziasztok!
Szeretnék kérdezni valamit ezzel a telefonnal kapcsolatba. Lehet másokat a sok extra érdekel de engem az foglalkoztatna hogy látom qwerty billentyűzetes és az érdekelne h ez használható e játék közben? A másik kérdésem az lenne ha lehet használni akkor mégis hogyan ha a legtöbb telós játék a számokkal irányítható? Mert jelenleg nem ismerek olyan játékot aminek az irányítása állítható? Ez a kérdés legfőbb kép a fifa és a pes játékok miatt érdekelne :) Várom segítségeteket :)

Üdv Csabi :)
Szia. Nem igazán játékra van kitalálva ez a telefon, én megmondom őszintén nem próbáltam nyitott billentyűzettel javákat játszani rajta. A játékok képernyőfelbontása viszont nem egészen ekkora képernyőre lett tervezve szerintem. Kivéve ha tudsz valamiről, amiről én nem. :) Amikor egy javával járszol, a képernyő alján megjelenik egy virtuális joystick és akkor úgy lehet játszani. Vagy van egy virtualkey nevű progi, ami egy full mobil billentyűzetet jelenít meg, azt is lehet használni. De a játékok miatt n97-et nem vennék az így elárulom neked. Viszont minden másra szuper teló!
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
Csaabi10
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Csaabi10 »

köszi szépen :D sokat segitettél :D és nem tudsz olyan telefont mondani amin megy a játék és még tud is valamit? :D Ja és jó lenne ha kapható lenne a t mob a vodafon v a pannonnál köszi
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”