Nokia N95

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Re: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: nsee »

tamas987 írta:Hali!

Valaki nem tudja, hogy miért van az, hogy rakok zenéket a memória kártyára (4GB SDHC), megtudom hallgatni ha a fájlkezelőben nyitom meg, de ha a telefonnal megkerestetem az összes zenét a zenelejátszóban, elveszik az összes... képekkel mindennel együtt ami a kártyán van. Ha nem kerestetem meg a telóval a zenéket akkor is eltűnik minden. Mi lehet a gond?
Hali!
Próbáld így: Menü/Zene/Zenelejátszó/Opciók/Frissítés
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Valaki nem tudja, hogy miért van az, hogy rakok zenéket a memória kártyára (4GB SDHC), megtudom hallgatni ha a fájlkezelőben nyitom meg, de ha a telefonnal megkerestetem az összes zenét a zenelejátszóban, elveszik az összes... képekkel mindennel együtt ami a kártyán van. Ha nem kerestetem meg a telóval a zenéket akkor is eltűnik minden. Mi lehet a gond?
Hali!

Próbáltál másik memkarit?

Régen a 4gigás Kingston kártyák műveltek hasonló dolgokat, de csak a telefonban, különben jól működtek.
tamas987
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tamas987 »

Damir írta:

Hali!

Próbáltál másik memkarit?

Régen a 4gigás Kingston kártyák műveltek hasonló dolgokat, de csak a telefonban, különben jól működtek.
Leformáztam a kártyát a telóval, így most egyenlőre még megy. :D De azért köszi a segítséget!
kat001
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kat001 »

Sziasztok.. Lenne egy kérdésem.. Olvastam itt egy g-desk nevű programról.. Tudna valaki bővebben írni róla,mert érdekelne,de magyar nyelven keveset találtam róla.. Az angol tudásom meg kimerül a szimpla "nyaraláskor használom, a hétköznapokban ritkán" címszónál.. Köszi előre is.. Csaó
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

kat001 írta:Sziasztok.. Lenne egy kérdésem.. Olvastam itt egy g-desk nevű programról.. Tudna valaki bővebben írni róla,mert érdekelne,de magyar nyelven keveset találtam róla.. Az angol tudásom meg kimerül a szimpla "nyaraláskor használom, a hétköznapokban ritkán" címszónál.. Köszi előre is.. Csaó
Az egy olyan program, ami megváltoztatja a készenléti kijelzőt. Külön programként fut háttérben.
Vannak hozzá sokféle készenlét, amit a letöltéseknél találsz. Itt tudsz olvasni a programról.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
kat001
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kat001 »

Köszi szépen, irtó gyorsak vagytok.. :-)
jocoka18
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800xp

Hozzászólás Szerző: jocoka18 »

Sziasztok,kis segitség e lenne szükségem.Megkérem aki tud segitsen :Notworty: posting.php?mode=reply&f=49&t=17# Szoftver frissitettem az N95 ötösöm,elvileg minden sikerült. Lehuztam a telot bekapcsoltam és amint bekapcsolt ki is kapcsol rögtön.És eszt csinálja egyfojtába.Csináltam A zöldgomb + 3 as gomb+bekapcs gomb hard resetet.És mintha müködöt volna egy 10 percig aztán mikor a beálitások menüben modositotam a atomatikus képernyö elforgatást megint elöröl kezdte.És most ott tartok hogy nemveszibe a hard reset bil kombináciot és ha simán bekapcsolom akor elkezd ki-be kapcsolni magátol.Milehet a probléma? Pc suite vel nembirom ujra fisiteni a telot mert kikapcsolt álapotban nem ismeri fel a gép.(ugyebár nemtudom bekapcsolni)padhejzet segitsetek rajtam SOS (nincs pénzem uj telora:)
potter55
Moderátor
Moderátor

jocoka18 írta:Sziasztok,kis segitség e lenne szükségem.Megkérem aki tud segitsen :Notworty: posting.php?mode=reply&f=49&t=17# Szoftver frissitettem az N95 ötösöm,elvileg minden sikerült. Lehuztam a telot bekapcsoltam és amint bekapcsolt ki is kapcsol rögtön.És eszt csinálja egyfojtába.Csináltam A zöldgomb + 3 as gomb+bekapcs gomb hard resetet.És mintha müködöt volna egy 10 percig aztán mikor a beálitások menüben modositotam a atomatikus képernyö elforgatást megint elöröl kezdte.És most ott tartok hogy nemveszibe a hard reset bil kombináciot és ha simán bekapcsolom akor elkezd ki-be kapcsolni magátol.Milehet a probléma? Pc suite vel nembirom ujra fisiteni a telot mert kikapcsolt álapotban nem ismeri fel a gép.(ugyebár nemtudom bekapcsolni)padhejzet segitsetek rajtam SOS (nincs pénzem uj telora:)
Itt találsz egy leírást "Szoftveresen halott telefon újraélesztése" néven, próbáld meg azt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

jocoka18
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800xp

Hozzászólás Szerző: jocoka18 »

SZia potter 55 kösz hogy visza irtál megnéztem a linket amit kültél vanrgy jokis leirás de sajna ez csak ojan esetben aktuális ha betudod kapcsolni a telefont és bekapcsolt álapodban ösze tudod párositani a gépel.Na hát pont ezaz ami nem megy!nincs esetleg egy másik hard reset bilkombinácio ami jó N95 höz? mert a fent emlitetre nemreagál a teló.
potter55
Moderátor
Moderátor

jocoka18 írta:SZia potter 55 kösz hogy visza irtál megnéztem a linket amit kültél vanrgy jokis leirás de sajna ez csak ojan esetben aktuális ha betudod kapcsolni a telefont és bekapcsolt álapodban ösze tudod párositani a gépel.Na hát pont ezaz ami nem megy!nincs esetleg egy másik hard reset bilkombinácio ami jó N95 höz? mert a fent emlitetre nemreagál a teló.
Azt a címkét nézd meg, amit írtam annál nem kell bekapcsolni. Azért linkeltem és írtam oda azt.

Válasz küldése

Vissza: “N-széria”