Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
blueeye
1. szint
1. szint
Készüléktípus: htc sensation
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: blueeye »

szarkula írta:Sziasztok!

N73-ra feltoltam az N73ME szoftvert, működött is a teló de a hangja fura volt, ezért vissza akartam rakni rá a sima szoftvert de amikor elkezdtem flashelni félúton kiírja, hogy a telón lévő szoftver frissebb(tudom hogy oda volt írva hogy nem lehet) és abbahagyja a folyamatot. Most pedig nem indul a teló és ha flashelni akarom és benyomom a power gombot a windows ismeretlennek írja ki...
Ha valaki tudna segíteni megköszönném.

nyomj rajta egy hard resetett telo kikapcsolva zöld gomb , csillag gomb és 3 gomb nyomva tart majd valaki kapcsolja be legalább 5mp ig tartsd a gombokat lenyomva . nem biztos hogy elsöre sikerül . fontos h mind a 3 gomb lenyomva legyen más gomb nélkül
Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtem :!:

"Neked törvény, nekem töltény kell
Neked törvény, nekem töltény!"
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

laci64 írta:
muzsikus2 írta:szarkula! Sajnos az n73 nem támogatja a dead módot, ha jól tudom. Ezért nem kezd el telepítgetni drivert, ha kikapcsolt állapotban csatlakoztatva benyomod a bekapcs gombot. Ez a driver telepítés csak azoknál a telóknál történik meg, amelyek támogatják a dead phone módú flashelést.
Első oldalról.
:arrow: Szoftveresen halott telefon újraélesztése

* Először győződjünk meg arról, hogy valóban szoftveresen halott a készülék. Csatlakoztassuk kikapcsolt állapotban a gépünkhöz, ne fusson semmilyen Nokiás program a gépen, egy pillanatra nyomjuk meg a power gombot, ha a Windows felismeri, és/vagy telepíti a driverekt, akkor folytathatjuk a műveletet, ha ismeretlen eszköz, vagy az eszközt nem lehet felismerni üzenetet kapunk, akkor várhatóan nem lesz sikeres a folytatás. Két dologra utalhat ha nem ismerhető fel az eszköz, első, hogy hardverhiba lépett fel, a második, hogy nem támogatott a készülék esetén a dead mode flash.
Nem fog menni N73-on a dead. :(
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
steyer
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: steyer »

Sziasztok guruk abban kérném a segítséget hogy szoftver frissítés után eltűnt a T-mobilos téma egy N73 telóról
namost a gazdájának ez nagyon hiányzik mer már megszokta.Hol tudnám beszerezni neki?

Segítséget előre is köszönöm!
laci5909
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 3110classic +5130Xpressm
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: laci5909 »

steyer írta:Sziasztok guruk abban kérném a segítséget hogy szoftver frissítés után eltűnt a T-mobilos téma egy N73 telóról
namost a gazdájának ez nagyon hiányzik mer már megszokta.Hol tudnám beszerezni neki?

Segítséget előre is köszönöm!
Szia
Valószínűleg unbranded szoftvert tettél rá.Abban meg ilyen nincs! :yes:
laci5909

Ericsson:GA-2618,GA-2628,(féltéglák)
Alcatel OT-311,Nokia:3310,3330,3410,Motorola:C385,V547,Samsung:X600,...
Jelenleg:Nokia3110c,Nokia5130XpressMusic+4Gb-MicroSDHC+AD54zenevezérlő.
http://p.mobile9.com/laci5909/
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

steyer írta:...eltűnt a T-mobilos téma egy N73 telóról namost a gazdájának ez nagyon hiányzik mer már megszokta....
Na, ilyet sem hallottam még, az emberek menekülnek a brandes kötöttségektől, nemhogy hiányozzon nekik... :D
g0liat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: g0liat »

Sziasztok!

Phoenix-szel frissíteném a telefont 5-ösre (már 4-esre is ezzel sikerült, de nem hackelt verzió), kicserélve 1-2 filet hackeltre, de amikor írni kezdem "checksum error"-ra hivatkozva megáll, azaz hogy az általa kezelt indexben más van mint ami a bemásolt fájl checksumja.
Hogy tudom kicserélni a fileokat, hogy továbbmenjen a frissítés?

köszi
Nokia 5800 XM
C6 v52.0.7 HackeD
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

g0liat írta:Sziasztok!

Phoenix-szel frissíteném a telefont 5-ösre (már 4-esre is ezzel sikerült, de nem hackelt verzió), kicserélve 1-2 filet hackeltre, de amikor írni kezdem "checksum error"-ra hivatkozva megáll, azaz hogy az általa kezelt indexben más van mint ami a bemásolt fájl checksumja.
Hogy tudom kicserélni a fileokat, hogy továbbmenjen a frissítés?

köszi
Szia!

Egyszerűbb, ha a Jaffal csinálod: http://www.symbianpro.hu/node/47//
g0liat
Újonc
Újonc

Köszi. Azt hiszem javítanotok kell az első oldalt kismértékben. Ugyanis azt írjátok, hogy akkor van esély dead phone újraélesztésre, ha a windows felirmeri és/vagy ad drivert a telefonhoz, és ha ismeretlen eszköz marad, várhatóan nem lehet feléleszteni. Nekem nem ismerte fel. Csak egy rezzenés bekapcsoláskor és semmi. Tehát annak ellenére, hogy a leírtak szerint csak szerviz tudja feléleszteni, megpróbáltam a leírt metódust és láss csodát feléledt a telefon, igaz nem hackelt fileokkal, hanem orig. 5-ös szoftverrel. Lehet az a baj, hogy a telefonom C01-es szürke? Mivel mindenki aki készített itt hacket, C03-as filet használ, azaz gondolom piros telefonjuk van, és azt próbáltam meg feltenni de nem sikerült. Lehet hogy mégsem univerzális amit annak írnak? Mi egyebet ronthattam el? Nem az első flashem volt, ezért vagyok most tanácstalan..
Nokia 5800 XM
C6 v52.0.7 HackeD
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

g0liat írta:Köszi. Azt hiszem javítanotok kell az első oldalt kismértékben. Ugyanis azt írjátok, hogy akkor van esély dead phone újraélesztésre, ha a windows felirmeri és/vagy ad drivert a telefonhoz, és ha ismeretlen eszköz marad, várhatóan nem lehet feléleszteni. Nekem nem ismerte fel. Csak egy rezzenés bekapcsoláskor és semmi. Tehát annak ellenére, hogy a leírtak szerint csak szerviz tudja feléleszteni, megpróbáltam a leírt metódust és láss csodát feléledt a telefon, igaz nem hackelt fileokkal, hanem orig. 5-ös szoftverrel. Lehet az a baj, hogy a telefonom C01-es szürke? Mivel mindenki aki készített itt hacket, C03-as filet használ, azaz gondolom piros telefonjuk van, és azt próbáltam meg feltenni de nem sikerült. Lehet hogy mégsem univerzális amit annak írnak? Mi egyebet ronthattam el? Nem az első flashem volt, ezért vagyok most tanácstalan..
Mindegy, hogy milyen a szoftver az univerzális romoknál, még az RM szám is mindegy. Tehát nem az lesz a probléma, hanem valami más.
g0liat
Újonc
Újonc

Damir írta:
g0liat írta:Köszi. Azt hiszem javítanotok kell az első oldalt kismértékben. Ugyanis azt írjátok, hogy akkor van esély dead phone újraélesztésre, ha a windows felirmeri és/vagy ad drivert a telefonhoz, és ha ismeretlen eszköz marad, várhatóan nem lehet feléleszteni. Nekem nem ismerte fel. Csak egy rezzenés bekapcsoláskor és semmi. Tehát annak ellenére, hogy a leírtak szerint csak szerviz tudja feléleszteni, megpróbáltam a leírt metódust és láss csodát feléledt a telefon, igaz nem hackelt fileokkal, hanem orig. 5-ös szoftverrel. Lehet az a baj, hogy a telefonom C01-es szürke? Mivel mindenki aki készített itt hacket, C03-as filet használ, azaz gondolom piros telefonjuk van, és azt próbáltam meg feltenni de nem sikerült. Lehet hogy mégsem univerzális amit annak írnak? Mi egyebet ronthattam el? Nem az első flashem volt, ezért vagyok most tanácstalan..
Mindegy, hogy milyen a szoftver az univerzális romoknál, még az RM szám is mindegy. Tehát nem az lesz a probléma, hanem valami más.
Szóval azt mondod, hiába van C03-es fpsx fileom eredetileg, kicserélem egy hackelt C01-essel és jónak kell lennie? Hmm..
Nokia 5800 XM
C6 v52.0.7 HackeD
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”