Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
SHAQ
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: SHAQ »

Sziasztok!

Frissítettem 5800-t NSU-val 50.es szoftverre, de azóta nem kapcsol be a teló. Mondták itt, hogy próbáljam meg Phoenix-el dead módban újraflashelni a telót. Leszedtem a progit, hozzá a firmware-t. Végigfut, és ugyanúgy semmi eredmény.

Mi lehet a gond?

Köszi!
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

SHAQ írta:Sziasztok!

Frissítettem 5800-t NSU-val 50.es szoftverre, de azóta nem kapcsol be a teló. Mondták itt, hogy próbáljam meg Phoenix-el dead módban újraflashelni a telót. Leszedtem a progit, hozzá a firmware-t. Végigfut, és ugyanúgy semmi eredmény.

Mi lehet a gond?

Köszi!
Ha végigfut akkor jónak kell lennie. Dead mode-ban csináltad?
SHAQ
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: SHAQ »

Végigfut igen. Dead módban ja. Kiírja h Flashing complete.. vagy valami ilyet. kész. De se nem indul magától be se nem tudom én se beindítani.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

SHAQ írta:Végigfut igen. Dead módban ja. Kiírja h Flashing complete.. vagy valami ilyet. kész. De se nem indul magától be se nem tudom én se beindítani.
Akkor már csak a box segít, ha nem lépet fel driver hiba.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
szarkula
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95

Hozzászólás Szerző: szarkula »

Sziasztok!

N73-ra feltoltam az N73ME szoftvert, működött is a teló de a hangja fura volt, ezért vissza akartam rakni rá a sima szoftvert de amikor elkezdtem flashelni félúton kiírja, hogy a telón lévő szoftver frissebb(tudom hogy oda volt írva hogy nem lehet) és abbahagyja a folyamatot. Most pedig nem indul a teló és ha flashelni akarom és benyomom a power gombot a windows ismeretlennek írja ki...
Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
laci64
Moderátor
Moderátor

szarkula írta:Sziasztok!

N73-ra feltoltam az N73ME szoftvert, működött is a teló de a hangja fura volt, ezért vissza akartam rakni rá a sima szoftvert de amikor elkezdtem flashelni félúton kiírja, hogy a telón lévő szoftver frissebb(tudom hogy oda volt írva hogy nem lehet) és abbahagyja a folyamatot. Most pedig nem indul a teló és ha flashelni akarom és benyomom a power gombot a windows ismeretlennek írja ki...
A phoenixnek kel felismerni, nem a windowsnak. Halott módban próbáld.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

laci64 írta:
szarkula írta:Sziasztok!

A phoenixnek kel felismerni, nem a windowsnak. Halott módban próbáld.
Na ja, csakhogy a win pakolja alá a drivert, hogy flashelni tudd. Attól ismeri fel bb5-ös eszközként nem másért....
laci64
Moderátor
Moderátor

Toniobrian írta:Na ja, csakhogy a win pakolja alá a drivert, hogy flashelni tudd. Attól ismeri fel bb5-ös eszközként nem másért....
De ha már egyszer frissített, akkor nyilván fent van a driver.
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

laci64 írta:
Toniobrian írta:Na ja, csakhogy a win pakolja alá a drivert, hogy flashelni tudd. Attól ismeri fel bb5-ös eszközként nem másért....
De ha már egyszer frissített, akkor nyilván fent van a driver.
Hali!
szarkula! Sajnos az n73 nem támogatja a dead módot, ha jól tudom. Ezért nem kezd el telepítgetni drivert, ha kikapcsolt állapotban csatlakoztatva benyomod a bekapcs gombot. Ez a driver telepítés csak azoknál a telóknál történik meg, amelyek támogatják a dead phone módú flashelést.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
laci64
Moderátor
Moderátor

muzsikus2 írta:szarkula! Sajnos az n73 nem támogatja a dead módot, ha jól tudom. Ezért nem kezd el telepítgetni drivert, ha kikapcsolt állapotban csatlakoztatva benyomod a bekapcs gombot. Ez a driver telepítés csak azoknál a telóknál történik meg, amelyek támogatják a dead phone módú flashelést.
Első oldalról.
:arrow: Szoftveresen halott telefon újraélesztése

* Először győződjünk meg arról, hogy valóban szoftveresen halott a készülék. Csatlakoztassuk kikapcsolt állapotban a gépünkhöz, ne fusson semmilyen Nokiás program a gépen, egy pillanatra nyomjuk meg a power gombot, ha a Windows felismeri, és/vagy telepíti a driverekt, akkor folytathatjuk a műveletet, ha ismeretlen eszköz, vagy az eszközt nem lehet felismerni üzenetet kapunk, akkor várhatóan nem lesz sikeres a folytatás. Két dologra utalhat ha nem ismerhető fel az eszköz, első, hogy hardverhiba lépett fel, a második, hogy nem támogatott a készülék esetén a dead mode flash.
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”