Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: nsee »

extase írta:Értem!

Kérdésem még , hogy Hackelhető e? X-Plore fut e rendesen rajta ? és az office alkalmazásokkal hogy áll? csak olvasásra használnám mind doc mind pdf fájlokkal.
Másik pedig, hogy nem e érzitek "nagy" telefonnak ( méretei, súlya miatt kérdezem )
Köszi!
Igen, megoldható a h*ck!
X-Plore megy rendesen.
Office az oldalról is letölthető és jól használható.
Méretei? Meg kell szokni pl a fogását, N95 után párszor majdnem elejtettem,
de mostanra megszoktam, egyébként meg szubjektív ;)
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
xeex
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy note+Nokia N97
Has thanked: 14 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: xeex »

extase írta:Értem!

Kérdésem még , hogy Hackelhető e? X-Plore fut e rendesen rajta ? és az office alkalmazásokkal hogy áll? csak olvasásra használnám mind doc mind pdf fájlokkal.
Másik pedig, hogy nem e érzitek "nagy" telefonnak ( méretei, súlya miatt kérdezem )

Köszi!
Szia! Hackelhető a navifirmes megoldással a 21-es szoftware is, régebbiek helloox-szal is. A legújabb xplore-t használom rajta gondmentesen, office és pdf is hibátlanul működik, az officeban szerkeszteni is lehet, ha leszeded az oldalról azt a verziót. A külső méreteit tekintve én nem érzem nagynak, sőt mivel övön hordom a telefont, és vettem hozzá egy vertikális tokot, még kisebb is, nem áll annyira ki, mint az eddigi telefonjaim.
Az előző kérdésedre válaszolva pedig én azt mondom, ha most kellene választanom, én most is a sima n97-et választanám, mégpedig ezért: nagyobb belső memória (filmeket tárolok rajta, amiket nézek is), nagyobb kijelző (élvezetesebb nem csak a filmek számára), aztán nekem jobban tetszik a navigomb, mint a nyilacskák, és jobban kézre is áll a bal hüvelykujjamra és nem utolsósorban ugye a kameravédő. Számomra a mini pozitívuma a valamivel kisebb fizikai méretei (kisebb kijelzővel is jár, ami nekem nem kóser), és a fém hátlap, viszont nekem semmi bajom a műanyaggal, elég masszívnak tűnik (személyes vélemény). Remélem segítettem
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

hali! létezik .102-es fw-ből olyan verzió ami tartalmazza a magyar nyelvi csomagot?
Bezke ultra ics 2.1
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tobiasv írta:hali! létezik .102-es fw-ből olyan verzió ami tartalmazza a magyar nyelvi csomagot?
Szerintem igen. A Navifirm-mel meg tudod nézni a magyar product kódhoz, hogy van-e.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

potter55 írta:
tobiasv írta:hali! létezik .102-es fw-ből olyan verzió ami tartalmazza a magyar nyelvi csomagot?
Szerintem igen. A Navifirm-mel meg tudod nézni a magyar product kódhoz, hogy van-e.
Sajna a navifirmen csak .045 van.
Bezke ultra ics 2.1
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

Igen, az EMEA-ban van, phoenix-szel tudod felrakni.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
Alcapone
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 Black
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Alcapone »

Üdv

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha formázom az E meghajtót, akkor a telefon Hard resete után létrehozza saját magának az oda szükséges mappákat? Valószínűnek tartom, hogy igen, de biztosra szeretnék menni. :)
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

Alcapone írta:Üdv

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha formázom az E meghajtót, akkor a telefon Hard resete után létrehozza saját magának az oda szükséges mappákat? Valószínűnek tartom, hogy igen, de biztosra szeretnék menni. :)
Szia!
Igen! A telefon a hagyományos hardriszettel csak a C:-t formázza. Manuálisan formázod az e:-t, utána helyreállítja az üzemhez szükséges fáljait.
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
Alcapone
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 Black
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Alcapone »

stukker írta:Igen! A telefon a hagyományos hardriszettel csak a C:-t formázza. Manuálisan formázod az e:-t, utána helyreállítja az üzemhez szükséges fáljait.
Köszi a gyors választ!! :)
denttech
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n900

Hozzászólás Szerző: denttech »

Sziasztok, volna egy kérdésem:

Ami már elérhető szoft. van a telefonra az már mennyire megbízható("mennyire lett normálisan használható a telefon", tudom h mindig is használható volt de azért pár probléma volt....)?
Mostanában nem olvastam a fórumot, és jó volna valami tapasztalt n97 tulaj lenne oly kedves és adna választ!
Előre is köszönöm! Fontos lenne mert muszáj telefont vennem, a régi megadta magát,
a mini ,a sima, és n900 közt őrlődőm, de az n900at kizártam- úgy érzem nem lenne türelmem hozzá!A mini már volt párszor a kezembe de őszintén
a sima sokkal megnyerőbb nekem kinézetre!!!
:koszi:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”