Nokia N82

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
asto
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N82
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: asto »

Sziasztok!

Problémák vannak az N82-vel:
1. Fölraktam a Garmint, tegnap tökéletesen működött, erdőben is teszteltem. Ma elindítottam, és olyan mintha most raktam volna föl: kéri a licencet, nyelvet és minden beállítást újra. A térképet megnyitva semmi sincs (pedig látja a saját adatok/térképek menüben). A kedvencek és nyomvonalak is törlődtek.
2. Többféle verziót fölraktam a Gangstar Crime City, American Gangster, Gangstar 2 játékokból, de mindegyik NAGYON szaggat. A symbianos Asphalt 2 is nagyon szaggat (megy 1 másodpercet, majd megáll 10 másodpercre).
3. A Nicelight nevű program tökéletesen működött, de most ha elindítom, utána kiválasztok egy menüt, pl. flash torch, akkor világít a piros led vaku, de visszalépek, majd újra kiválasztom, hogy flash torch, de nem történik semmi. Csak akkor működik újra, ha kilépek a programból és újra megnyitom. Ugyanez van a display torchnál is. Sőt, ott pár másodperc után a fehér háttér feketére változik, és hiába váltok színt.
4. A n-gage játékok sem indultak (hiába kapcsoltam ki az open4all patchet), úgyhogy töröltem az egészet; az X-plore is csak újratelepítés után indult el.

Több probléma is van, de most csak ennyi jut eszembe. :(
Van megoldás? :hmm2:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

asto írta:Sziasztok!

1. Fölraktam a Garmint, tegnap tökéletesen működött, erdőben is teszteltem. Ma elindítottam, és olyan mintha most raktam volna föl: kéri a licencet, nyelvet és minden beállítást újra. A térképet megnyitva semmi sincs (pedig látja a saját adatok/térképek menüben). A kedvencek és nyomvonalak is törlődtek.
2. Többféle verziót fölraktam a Gangstar Crime City, American Gangster, Gangstar 2 játékokból, de mindegyik NAGYON szaggat. A symbianos Asphalt 2 is nagyon szaggat (megy 1 másodpercet, majd megáll 10 másodpercre).
3. A Nicelight nevű program tökéletesen működött, de most ha elindítom, utána kiválasztok egy menüt, pl. flash torch, akkor világít a piros led vaku, de visszalépek, majd újra kiválasztom, hogy flash torch, de nem történik semmi. Csak akkor működik újra, ha kilépek a programból és újra megnyitom. Ugyanez van a display torchnál is. Sőt, ott pár másodperc után a fehér háttér feketére változik, és hiába váltok színt.
4. A n-gage játékok sem indultak (hiába kapcsoltam ki az open4all patchet), úgyhogy töröltem az egészet; az X-plore is csak újratelepítés után indult el.

Szia!

Hardresettel próbálkozz.
asto
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N82

Hozzászólás Szerző: asto »

Damir írta:
asto írta:Sziasztok!

Szia!

Hardresettel próbálkozz.
A memóriakártyát vagy a telefont formázzam előbb?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

asto írta: A memóriakártyát vagy a telefont formázzam előbb?
Érdemes a memóriakártyával kezdeni, de előtte ments le mindent, ami kell.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tibusz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: tibusz »

Az energy profiler-rel ha az aksit akarom tesztelni, mennyit kell hogy fogyasszon? Hány V, vagy mAh vagy nem tudom miket nézzek pontosan. Feltételezem,hogy a 1,5éves aksi nem tud úgy produkálni, de mostanába 6órát sem bírok ki töltés nélkül. Ha meg neagy isten 20percet beszélni kell akkor agyő.. (jó félóránként netre fellép emailt check-kolni) de nonszesz hogy 5elem csík után 2perc elteltével már "alacsony akkufeszültség"-et dobjon ki
:wacko: és szerintem lassabban is tölti fel..
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
crane
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGSII N82
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: crane »

[quote="DAv7"]crane, keresem a programot, majd írok ha megtaláltam.
jó lenne, bár én is sokat kerestem. Nagyon örülnék, ha meglenne:)
RX8
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: RX8 »

tibusz írta:Az energy profiler-rel ha az aksit akarom tesztelni, mennyit kell hogy fogyasszon? Hány V, vagy mAh vagy nem tudom miket nézzek pontosan. Feltételezem,hogy a 1,5éves aksi nem tud úgy produkálni, de mostanába 6órát sem bírok ki töltés nélkül. Ha meg neagy isten 20percet beszélni kell akkor agyő.. (jó félóránként netre fellép emailt check-kolni) de nonszesz hogy 5elem csík után 2perc elteltével már "alacsony akkufeszültség"-et dobjon ki
:wacko: és szerintem lassabban is tölti fel..
nemrég cseréltem akksit nálam is ugyan ezek voltak a tünetek.
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

crane, sajnos az n82-re és társaira nem elérhető a program. Van egy verzióm, amit kipróbáltam, de nem működött, továbbá a hivatalos honlapon már csak a Windows Mobile-okra van a program.
kmisi99
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE BLADE kelzsoca r11 2.2

Hozzászólás Szerző: kmisi99 »

Úgy is jó formázni a telefon memó kártyát hogy rámegyek windowsban hogy formázás adatátvitel módban?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kmisi99 2010-04-23 pén. 14:53:40-kor.
Siemens C55>Nokia 3650>SE z520i>SE W300>Samu D600>Samu D900>Nokia N82 a király:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

kmisi99 írta:Úgy is jó formázni a telefon memó kártyát hogy rámegyek windowsban hogy formázás adatátvitel módban?
Jobb a telefonnal formázni a kártyát. Valahol a menüben megtalálod.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”