A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
bruce
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: bruce »

Köszi a választ, bár nem nekem szólt.
Cserélni tényleg nem tudom.
Ha esetleg csak megigazítani kell, az még talán sikerülhetett is volna.
Nem tudom, hogy szokott tönkre menni, mert ugye kattog, csak nem rezget.
Ezért kérdeztem....
power1111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85

Hozzászólás Szerző: power1111 »

hello mindenkinek volna egy kis gondom van egy motorola w510 -es teló a gondom az volna vele hogy mikor bekapcsolt állapotba van a teló akkor néha elmegy a kijelzője csak simán befehéredik mikor összezárom vagy pl összecsukom !! szerintetek milehet a gond vele???? én a szalagkábelra gyanakodom ameik a alaplaptól megy a kijelzőbe de lehet hogy rosszul gondolom !!!!!! már a telót szétszedtem és nem láttam semmilyen repedést azon a szalagkábelen mert nem belátható rendesen sajna !!! csak eléggé puhának lazának mondanám meg olyan mintha több rétegből állna és mintha válana széllyel !! ha tudtok segitsetek légyszives !! még annyit hogy ha véletlenűl a szalagkábel lenne nem tudom pontosan a nevét elnézést ! ! akkor kilehetne azt a szalagkábelt cserélni ??
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

power1111 írta:hello mindenkinek volna egy kis gondom van egy motorola w510 -es teló a gondom az volna vele hogy mikor bekapcsolt állapotba van a teló akkor néha elmegy a kijelzője csak simán befehéredik mikor összezárom vagy pl összecsukom !! szerintetek milehet a gond vele???? én a szalagkábelra gyanakodom ameik a alaplaptól megy a kijelzőbe de lehet hogy rosszul gondolom !!!!!! már a telót szétszedtem és nem láttam semmilyen repedést azon a szalagkábelen mert nem belátható rendesen sajna !!! csak eléggé puhának lazának mondanám meg olyan mintha több rétegből állna és mintha válana széllyel !! ha tudtok segitsetek légyszives !! még annyit hogy ha véletlenűl a szalagkábel lenne nem tudom pontosan a nevét elnézést ! ! akkor kilehetne azt a szalagkábelt cserélni ??
Bizony kábeles hiba,de azt te szemmel nem látod meg rajta ha belátható helyen lenne akkor sem szerintem.Kicserélni biztos ki lehet olyan nincs hogy nem lehet.A kérdés az hogy többe kerül e a leves mint a hús...............? :D
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
power1111
Újonc
Újonc

kösz a választ tomika085 már csak az a dolgom hogy elmenyek és megkérdezzem hogy menyi ez a kábel köszi szépen mégegyszer !!!! viszlát!!!
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

power1111 írta:kösz a választ tomika085 már csak az a dolgom hogy elmenyek és megkérdezzem hogy menyi ez a kábel köszi szépen mégegyszer !!!! viszlát!!!
5ezer forintból megoldhatjuk ;) (+posta)
Kép
Kép
power1111
Újonc
Újonc

köszi az ajánlatot strust ! :)de nem kell ! én már megrendeltem 12 eu -ba fog kijönni nekem nem is sokk szerintem érte na mentem uff
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

power1111 írta:köszi az ajánlatot strust ! :)de nem kell ! én már megrendeltem 12 eu -ba fog kijönni nekem nem is sokk szerintem érte na mentem uff
12 € az 3e Ft, és semmi biztosíték nincs, hogy jó is lesz.
Ráadásul magától nem fog belemászni a készülékbe.

Ha csináltál már olyat, akkor biztos jó lesz, de mi van, ha a rutintalanság miatt (nem tudom, nem ismerlek) esetleg megsértesz valamit a telóban?

Tudod, hány tucat ember hozta már hozzám végső elkeseredésében a telóját javíttatni, amikor sajnálta az 1-2e Ft-ot arra, hogy rutinos ember cserléjen neki alkatrészt, utána meg fizette a 8-10e Ft-ot az elbarmolt alkatrészek cseréjére.

Persze ELŐTTE rém magabiztos volt, menni fog az neki!!!

Ide, hozzám már csökkent magabiztossággal érkezett... :)

De mondom, nem ismerlek, ha sűrűn szerelsz mobiltelefont, akkor nem Neked szólt ez!
baamboo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: baamboo »

van egy e51esem,az a baja hogy mikor mekaptam nem volt terero,most reggel nem kapcsol be a telo,mi lehet a baja?
lsebestyen
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Froyo

Hozzászólás Szerző: lsebestyen »

próbáld meg hogy felrakod töltőre, rajtahagyod egy ideig...kiveszed a memkártyát, majd memkártyát és simet is...am a nemkapcsol be az azt takarja, hogy egyáltalán nem, vagy csak fehér kijelzőig jut?
"Be the change you want to see in the world"
baamboo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: baamboo »

most egyaltalan nem,volt ugy delutan hogy bekapcsolodott es utanna ki es egy ideig nem kapcsolodott be aztan megint ugyanigy es tobbet nem kapcsolodik be:(
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”