A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
kmisi99
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE BLADE kelzsoca r11 2.2
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: kmisi99 »

A régi samsung d900 am kijelzője érthetetlen okból betört. Pedig kb egy fél centis szivacs védte mert az egy direkt kipárnázott zseb a táskában. Látszik hogy belül végig van repedve az lcd és alig van egy kis helyen kép. Szerintetek érdemes ezt a telefont még javítani? Vagy inkább másikat vegyek? Mert szalag kábele is vacakolt.
Siemens C55>Nokia 3650>SE z520i>SE W300>Samu D600>Samu D900>Nokia N82 a király:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

kmisi99 írta:A régi samsung d900 am kijelzője érthetetlen okból betört. Pedig kb egy fél centis szivacs védte mert az egy direkt kipárnázott zseb a táskában. Látszik hogy belül végig van repedve az lcd és alig van egy kis helyen kép. Szerintetek érdemes ezt a telefont még javítani? Vagy inkább másikat vegyek? Mert szalag kábele is vacakolt.
Szerintem új állja a helyét.A kijelző kb annyiba kerül mint ha vennél egy másikat használtan.Főleg ha a kábel is tönkre van menve. ;) Nem ér annyit,de ha hozzád van nőve nagyon akkor vegyél másik D900-at.
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
kmisi99
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE BLADE kelzsoca r11 2.2

Hozzászólás Szerző: kmisi99 »

Akkor abból is új lesz. Nincs hozzám nőve és mióta a n82 meg van azóta még inkább nem szeretem annyira. De az hogy így összetörjön az elég durva pedig kívülről semmi baja a plexinek
Siemens C55>Nokia 3650>SE z520i>SE W300>Samu D600>Samu D900>Nokia N82 a király:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
bruce
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: bruce »

Sziasztok!

A Nokia n95 telefonomban tönkrement (valószínűleg eséstől) a vibramotor. Csak kattog, de nem rezget. Lehet cserélni benne?

Köszi
tomika085
4. szint
4. szint

bruce írta:Sziasztok!

A Nokia n95 telefonomban tönkrement (valószínűleg eséstől) a vibramotor. Csak kattog, de nem rezget. Lehet cserélni benne?

Köszi
Természetesen lehet,de nem biztos hogy tönkrement mert ha kattog akkor lehet hogy egy kicsit elmozdult.Azt kellene megnézni először. :hmm2:
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
bruce
Újonc
Újonc

Köszi.
Sajna nincs itthon a csavarhúzóm, így nem tudom szétszedni, megnézni.
Egyébként hol találom? Bár valószínűleg felismerném, de azért mégis megkérdem.
Köszi
tomika085
4. szint
4. szint

bruce írta:Köszi.
Sajna nincs itthon a csavarhúzóm, így nem tudom szétszedni, megnézni.
Egyébként hol találom? Bár valószínűleg felismerném, de azért mégis megkérdem.
Köszi
Nem biztos hogy jó ötlet hogy te szedd szét ha nem csináltál még ilyet,mert több kár lesz mint haszon.Ne sajnáld érte a pénzt nem kerül sokba ha beviszed egy szervizbe és mondod nekik hogy pillantsanak már rá. ;) Nem piszkállak csak jártak már többen így a fórumozók közül hogy szétszedték és pórul jártak.
bruce
Újonc
Újonc

Már szedtem szét, hangszórót is cseréltem benne. Ugyanis. Az Usb csati kijött a helyéről, bevittem szervízbe. Megolvasztották az alsó bill. alatti fóliát forrasztás közben, kilopták (nem tudok máshogy fogalmazni) a tökéletes állapotban lévő 2 hangszórómat és rosszakat raktak be helyettük, valamint a slide is lötyög azóta. Persze lehet máshol ezt nem teszik meg az ügyféllel, de kicsit elment a kedvem a sarki gsm boltoktól. Ja, és a csavarokat is elnyalták. Gari természetesen ugrott, bár az usb-t nem is akarták garanciában cserélni, a Nokia pedig már elég régóta nem foglalkozik garin kívüli javítással, ezt kb. 1 hónapja mondták nokiaboltban.
Szóval inkább szeretném magam, vagy esetleg egy itteni guru.
Persze a hozzáállásod is érthető, jó szándék vezérel.
tomika085
4. szint
4. szint

bruce írta:Már szedtem szét, hangszórót is cseréltem benne. Ugyanis. Az Usb csati kijött a helyéről, bevittem szervízbe. Megolvasztották az alsó bill. alatti fóliát forrasztás közben, kilopták (nem tudok máshogy fogalmazni) a tökéletes állapotban lévő 2 hangszórómat és rosszakat raktak be helyettük, valamint a slide is lötyög azóta. Persze lehet máshol ezt nem teszik meg az ügyféllel, de kicsit elment a kedvem a sarki gsm boltoktól. Ja, és a csavarokat is elnyalták. Gari természetesen ugrott, bár az usb-t nem is akarták garanciában cserélni, a Nokia pedig már elég régóta nem foglalkozik garin kívüli javítással, ezt kb. 1 hónapja mondták nokiaboltban.
Szóval inkább szeretném magam, vagy esetleg egy itteni guru.
Persze a hozzáállásod is érthető, jó szándék vezérel.
Ja ezt nem tudtam.Akkor biztos meg tudod csinálni :) ,csak nem akartam hogy hülyeséget csinálj.A rezgő meg nem tudom hol van benne pontosan nem akarok hülyeségt írni ;)
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Ő nem tud rezgőt cserélni ;) Nem egyszerű
ragasztva van :S