Üdv mindenkinek!
Na kipróbáltam Nokia E52-n a Navigont.
Túl hosszú útra nem tudtam vele menni. Tapasztalataim: 1. A női magyar hang olyan, mint ha valamint külföldi megtanult volna Magyarul beszélni, kicsit furi, viszont nagyon illedelmes. Magázódik és megkér pl.: Kérem forduljon jobbra.
2. Viszonylag hamar talál jelet.
3. A legrövidebb utat állítottam be, de ettől függetlenül tett egy kisebb kerülőt, ezt azért tudom, mivel ismertem az utat, de rábíztam magam, végül is célhoz vitt, bár nem a legrövidebb úton. Sehogy nem tudtam beállítani rajta, hogy mutassa a keresztutcák nevét, ez lehet, hogy az én hibám, de akkor sem sikerült.
3. Második próba alatt nem engedtem neki, hogy a legrövidebb utat kerülőbe tegye meg, ezért hiába tervezett újra és újra én mentem az általam ismert úton, mire ő a 3. újratervezésnél lefagyott olyan módon, hogy csak úgy lépett ki a progiból, hogy kikapcsoltam a telefont. Nekem úgy tűnik, hogy elég kezdetleges a progi, ezért töröltem és szerintem első helyen a Nokia gyári navija áll, a másodikon meg a Sygic.
Akit érdekel tegye fel, de biztos vagyok abban, hogy le fogja szedni az első kudarcos fagyás után.
Sziasztok!
Ui.: Remélem segítettem