Szerintem a muvee-ra gondol. N70-en is volt ilyen (rendező néven futott) de sajnos az S60v3-ból már kimaradt. Én nagyon szerettem használni, az volt a lényege, hogy kiválogattad a képeket és videókat, választottál animáció stílust és zenét majd csinált belőlük egy videót amit természetesen el lehetett menteni. A képek és videók animálva lettek összefűzve, tényleg jópofa volt. Én nagyon szerettem azt a progit. Egy baja volt, hogy a minősége nem volt a legjobb. De ha továbbfejlesztették volna...DAv7 írta:crane, ha megmondod, mi a neve a programnak, akkor valószínűleg tudunk segíteni, így viszont nehéz.
Mellesleg az N82 diavetítés módjával is ezt érheted el, igaz, ott videókat szerintem nem tudsz nézni, de a fényképek idöközét is tudod változtatni, illetve a zenét is be tudod állítani.
Nokia N82
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Re: Nokia N82
- kmisi99
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE kelzsoca r11 2.2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Miért vonták be a 35 ös szoftvert mi volt a baj vele?
Siemens C55>Nokia 3650>SE z520i>SE W300>Samu D600>Samu D900>Nokia N82 a király:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Szerintem nincs visszavonva. 0553749 kódra nsu-val is elérhető.kmisi99 írta:Miért vonták be a 35 ös szoftvert mi volt a baj vele?
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSII N82
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
igen, erről a progiról van szó. az N80-on 3.00 van, de sehol nem találtam meg letöltésre:(MrAngelo írta:Szerintem a muvee-ra gondol. N70-en is volt ilyen (rendező néven futott) de sajnos az S60v3-ból már kimaradt. Én nagyon szerettem használni, az volt a lényege, hogy kiválogattad a képeket és videókat, választottál animáció stílust és zenét majd csinált belőlük egy videót amit természetesen el lehetett menteni. A képek és videók animálva lettek összefűzve, tényleg jópofa volt. Én nagyon szerettem azt a progit. Egy baja volt, hogy a minősége nem volt a legjobb. De ha továbbfejlesztették volna...DAv7 írta:crane, ha megmondod, mi a neve a programnak, akkor valószínűleg tudunk segíteni, így viszont nehéz.
Mellesleg az N82 diavetítés módjával is ezt érheted el, igaz, ott videókat szerintem nem tudsz nézni, de a fényképek idöközét is tudod változtatni, illetve a zenét is be tudod állítani.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
nálam nincs vele semmi gond, vagy nem vettem észre. nem tudom miért lett visszavonva, biztos van valami oka. de azért...már nem először történt ilyen, hogy nokia visszavonta a szoftvert. egy kicsit odafigyelhetnének igazán.kmisi99 írta:Miért vonták be a 35 ös szoftvert mi volt a baj vele?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
crane, keresem a programot, majd írok ha megtaláltam.
viszont most nekem lenne egy problémám. nemrég hard reseteltem a telót, elig van rajta pár alkalmazás, de állandóan kikapcsol. már volt egy ilyen esetem, de a windows live messenger eltávolítása megoldotta, akkor még azthiszem, hogy v31-es szoftver volt rajta. de most nincs fent ez a program, mégis kikapcsol. amik most rajtavannak: helloox2, rompatcher+, jbaktaskman, powermp3, slick, nokia photobrowser, x-plore(1.41es okosított kétikonos) és opera mobile 10 végleges verzió. amik az előző esetkor is fent voltak: helloox2, rompatcher+, jbaktaskman, powermp3, x-plore(1.41es okosított kétikonos) és opera mobile 10 nem végleges, azthiszem beta 3 apac. szóval fogalmam sincs, hogy mi okozhatja, vagyis van egy tippem, de még nem néztem meg, sztem a powermp3, mert ha zene melett slick-en msnezek, vagy böngészek az operával olyan 20, 30 perc mulva fagyni szokott, vagy ha magába hallgatom pl buszon, akkor is. az előző verzióval ilyen gondom nem volt, viszont visszatettem és érezhetően rosszabb hangzása volt, ezért hagytam végül a legujabb powermp3at. esetleg valami jó tipp a zenelejátszóra??
viszont most nekem lenne egy problémám. nemrég hard reseteltem a telót, elig van rajta pár alkalmazás, de állandóan kikapcsol. már volt egy ilyen esetem, de a windows live messenger eltávolítása megoldotta, akkor még azthiszem, hogy v31-es szoftver volt rajta. de most nincs fent ez a program, mégis kikapcsol. amik most rajtavannak: helloox2, rompatcher+, jbaktaskman, powermp3, slick, nokia photobrowser, x-plore(1.41es okosított kétikonos) és opera mobile 10 végleges verzió. amik az előző esetkor is fent voltak: helloox2, rompatcher+, jbaktaskman, powermp3, x-plore(1.41es okosított kétikonos) és opera mobile 10 nem végleges, azthiszem beta 3 apac. szóval fogalmam sincs, hogy mi okozhatja, vagyis van egy tippem, de még nem néztem meg, sztem a powermp3, mert ha zene melett slick-en msnezek, vagy böngészek az operával olyan 20, 30 perc mulva fagyni szokott, vagy ha magába hallgatom pl buszon, akkor is. az előző verzióval ilyen gondom nem volt, viszont visszatettem és érezhetően rosszabb hangzása volt, ezért hagytam végül a legujabb powermp3at. esetleg valami jó tipp a zenelejátszóra??
Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Lehet túl jóra sikeredett a szoftver és ezért már nem akarja senki eladni az N82-t.moco írta:nálam nincs vele semmi gond, vagy nem vettem észre. nem tudom miért lett visszavonva, biztos van valami oka. de azért...már nem először történt ilyen, hogy nokia visszavonta a szoftvert. egy kicsit odafigyelhetnének igazán.kmisi99 írta:Miért vonták be a 35 ös szoftvert mi volt a baj vele?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nem, csak a szoft lesz "független" szolg mentes.cellux írta:Heló! A product kód átírásával ugye függetleníthető a telefon? (már nem emléxem rá)
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!cellux írta:Heló! A product kód átírásával ugye függetleníthető a telefon? (már nem emléxem rá)
Legközelebb használd a keresőfunkciót, annyi idő alatt megtalálod amennyi idő megírni egy hozzászólást.
A válasz: nem