A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Macika »

sityuka80 írta:Sziasztok.
Nemrég kérdeztem, hogy elfelejtett biztonsági kódot, hogyan lehet kinyerni a telóból.
De ha be sem tudom kapcsolni (mert már ott kéri) akkor is kiolvasható?
Illetve a kábel driver fel tud települni attól még?
A kábelt elég nehezen tudom beszerezni de lesz.
Nokia 2630-as.
üdv.
Abból - box nélkül - sehogy. Mivel DCT4+ teló.

1,5 pizza áráért kiolvasható viszont... ;)
abenyus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82 Black V 35.0.002
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: abenyus »

Sziasztok!

A lenti problémát leírtam az N82 topicban, de azt javasolták, hogy ide írja be, így bemásolom egy az egyben.. :)

"Egy 6650fold-ról pártoltam át az N82-re!
A készüléket használtan vettem és Németországban vásárolt német product kódos a telcsi, mivel csak német és angol nyelv volt rajta, ráfrissítettem a Phonenixel és Magyar product kóddal egy EURO3-as V 35.0.002 (06.01)-es firmvaret.
A készülék tökéletesen működik a bluetooth-ot leszámítva... Ez néha életre kel, de a legtöbbszőr, amikor aktiválni akarom, azt írja "A bluetooth művelet nem hajtható végre".. Valami ötlet, hogy ez mitől van? Néha simán megy, és csatlakozni illetve fájlt küldeni is kifogástalanul tud, de valamikor meg a fenti üzenettel kidob! Próbáltam párhuzamot vonni a wifi használatával, gondolván, hogy mind a kettő a 2,4GHz-es frekit használja, esetleg ütközhetnek, vagy egy azon hardver állítja elő a kétféle jelet, de akár mit állítgatok, nem sikerült a beállítások és a működés között összefüggést találni.. Valami ötlet?"
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
abenyus
Újonc
Újonc

Nah... Van itt még gond... :)
Rádió hallgatásnál a jobb oldali füles sokkal halkabban szól mint a bal..
Úgy tűnik, nem én vagyok félsüket és a füles is jó, ugyan is MP3 vagy netrádió hallgatása közben semmi baja, tökéletesen szól, csak az FM rádiónál csinálja.. :) Ötlet?
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
volex
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: volex »

Vettem egy vivazt 2 hete, tönkrement az érintője, az az semmit nem érzékel, garanciába megcsinálták.
Kérdéseim:
Mennyire gyakori ez a probléma?
Mitől lehet? /nem bántam vele csúnyán/
Mennyibe kerülhet egy új kijelző?
Javítható valahogy?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

volex írta:Vettem egy vivazt 2 hete, tönkrement az érintője, az az semmit nem érzékel, garanciába megcsinálták.
Kérdéseim:
Mennyire gyakori ez a probléma?
Mitől lehet? /nem bántam vele csúnyán/
Mennyibe kerülhet egy új kijelző?
Javítható valahogy?
Miért érdekel, ha megcsinálták gariba? Ha ott kérdezted volna, akkor forintra pontosan megmondták volna az árat, meg az összes többi kérdésre válaszoltak volna ;)
volex
1. szint
1. szint

Valahogy nem bízok az ottani emberekbe, és inkább gyorsan ki akartam jönni a boltból.
Mert ha várható hogy esetleg újra tönkremenne, nem szeretném. De ha azt mondjátok hogy nem gyakori, megnyugszom.
Na meg garanciás szervizbe nem szeretik, ha nem épp szolgáltatói szoftver van rajta. :oops:
abenyus
Újonc
Újonc

Nyugodj meg, hogy leszarják milyen szoftver van rajta, ha azt hivatalos helyen tették rá.. :D XD
A gyári szoftok sokkal megbízhatóbbak, mint a szolgáltatóknak gyártott berhelt szarok.. Csak azt nem szeretik, ha házilag kókányolod a telefont...
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
henry545
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: henry545 »

Hello strust

tegnap vízbe ejtettem 5800-ám. amilyen gyorsan csak tudtam kivettem aksit sim kártyát mem kártyát stb... aztán kiraktam száradni ma reggel megpróbáltam beizzítani de se kép se hang.Nem tudsz rá valami megoldást?
volex
1. szint
1. szint

abenyus írta:Nyugodj meg, hogy leszarják milyen szoftver van rajta, ha azt hivatalos helyen tették rá.. :D XD
A gyári szoftok sokkal megbízhatóbbak, mint a szolgáltatóknak gyártott berhelt szarok.. Csak azt nem szeretik, ha házilag kókányolod a telefont...
A SEUS-al csináltam, de debranding-ot tettem rá, nem tudom, hogy akkor ugrott-e a jótállás?
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

henry545 írta:Hello strust

tegnap vízbe ejtettem 5800-ám. amilyen gyorsan csak tudtam kivettem aksit sim kártyát mem kártyát stb... aztán kiraktam száradni ma reggel megpróbáltam beizzítani de se kép se hang.Nem tudsz rá valami megoldást?
Basszus kár érte :o .Próbálj várni még vele,de szerintem nem fog menni :( .Esetleg ha tudsz szerezz egy másik akksit hátha csak az lett zárlatos.Sok sikert.
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”