Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

Észrevettem egy hibát, amit gyári ROM-mal nem tapasztaltam. Nem tudom, hogy a ROM hibája-e, de leírom, mert ha másnál is előjön, akkor valószínű..
Szóval, bárhol(sms, mail, net...) szöveget viszek be álló módban, akkor ugye a "billentyűk" hosszanti megnyomására az adott gomb számértékét viszi be. Ez nálam most úgy történik, hogy ha mondjuk 2-est akarok írni, megnyomom hosszan az abc/2 gombot, és a következőt kapom: a2. Tehát minden számbevitelnél az adott számgomb betűinek első karakterét is beviszi.
Másnál?
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
jkoplev
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5530

Hozzászólás Szerző: jkoplev »

Segítsetek légyszi!

Letöltöttem és telepítettem az X-plore-t :
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=33135
Egy napon keresztül nem is volt vele semmi baj. Aztán nézegettem, próbálgattam, állítgattam, aztán beállítottam az egész képernyős képnézegető részét, aztán megnéztem vele egy képet (semmi extra, egy 360x640-es png kép), de lefagyott vagy 5 másodpercre, aztán kilépett. Azóta ha próbálom elindítani elindul, fekete kép, és azonnal ki is lép. Újraindítottam a telót, aksit kivettem, letöröltem az Xploret és újratelepítettem, de a probléma azóta fennáll. Mit tanácsoltok? :sad:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

jkoplev írta:Segítsetek légyszi!

Egy napon keresztül nem is volt vele semmi baj. Aztán nézegettem, próbálgattam, állítgattam, aztán beállítottam az egész képernyős képnézegető részét, aztán megnéztem vele egy képet (semmi extra, egy 360x640-es png kép), de lefagyott vagy 5 másodpercre, aztán kilépett. Azóta ha próbálom elindítani elindul, fekete kép, és azonnal ki is lép. Újraindítottam a telót, aksit kivettem, letöröltem az Xploret és újratelepítettem, de a probléma azóta fennáll. Mit tanácsoltok? :sad:
A feltört verziók általában így végződnek.
Itt vannak megoldások.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
jkoplev
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5530

Hozzászólás Szerző: jkoplev »

potter55 írta:
jkoplev írta:Segítsetek légyszi!

A feltört verziók általában így végződnek.
Itt vannak megoldások.
Köszi :blush:
frakk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5530 xpressmusic

Hozzászólás Szerző: frakk »

Kérem válaszoljon valaki
Nekem 0587858 PC kódos 5530-am van független , jól értettem
"Ha független a telefon 2 éves magyar Nokia garanciával magyar product kóddal akkor nem kell átírni, csak frissíteni NSU-val."
, hogy simán frissíthetem az NSU segítségével erre
(Nokia 5530 RM-503 FW ver. 20.0.080 / product code: 0583718)?
segítsetek ebben mert bizonytalan vagyok, vagy nagyon félreértettem valamit?
Frissíthetek vagy nem ,vagy át kell írnom vagy nem?
redx
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5530

Hozzászólás Szerző: redx »

Sziasztok.
Feltettem én is a custom fw-t,de nekem nem igazán jön be.mivel tegyem vissza a gyárit?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

redx írta:Sziasztok.
Feltettem én is a custom fw-t,de nekem nem igazán jön be.mivel tegyem vissza a gyárit?
Ugyanazzal, csak nem kell semmi módosítani.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Barthezz2 írta:Észrevettem egy hibát, amit gyári ROM-mal nem tapasztaltam. Nem tudom, hogy a ROM hibája-e, de leírom, mert ha másnál is előjön, akkor valószínű..
Szóval, bárhol(sms, mail, net...) szöveget viszek be álló módban, akkor ugye a "billentyűk" hosszanti megnyomására az adott gomb számértékét viszi be. Ez nálam most úgy történik, hogy ha mondjuk 2-est akarok írni, megnyomom hosszan az abc/2 gombot, és a következőt kapom: a2. Tehát minden számbevitelnél az adott számgomb betűinek első karakterét is beviszi.
Másnál?
mert a gyari romnal nem kapcsoltad be a short multitap patch-et. ugyanis az okozza ezt.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

redx írta:Sziasztok.
azert leirhattad volna hogy mi nem jott be... nem baj az ha nem tetszik de ha elmondod abbol tobb
haszna lehet mindenkinek.
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

bladehu2 írta:
Barthezz2 írta:Észrevettem egy hibát, amit gyári ROM-mal nem tapasztaltam. Nem tudom, hogy a ROM hibája-e, de leírom, mert ha másnál is előjön, akkor valószínű..
Másnál?
mert a gyari romnal nem kapcsoltad be a short multitap patch-et. ugyanis az okozza ezt.
Upsz, akkor elnézést... Most van először symbian-os telóm, és most csináltam ilyeneket először, úgyhogy még van mit tanulnom :)

Egyébként visszatérve az orange-os kezdőképernyőre. Azt esetleg meg tudod mondani, hogy hol találom a hozzá tartozó fájlokat, amiket módosítgatni kellene, hogy átlátszóbb legyen?
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”