Nokia N82
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N82
E-bay-en vettem a házat, 1500 Ft-ért. Természetesen utángyártott, de a sérült alkatrészeket pótolni jó. Egyébként nekem is a Titanium White változat van. Viszont azt mondták, a gombsort csak panelestől lehet cserélni. Ez szomorú, mert egy ilyen panel 12 rugóba kerül... Ugyanis a navi gomb alá bemegy a szalagkábel, nem tudom mit csinál ott, de rossz helyen van. Vajon ha elvágom, nagy baj lesz?
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
Én azért vettem Titaniumot, mert mindig fekete telefonjaim voltak és kezdtem unni. Kellett egy kis változatosság. Egyébként láttam képen, hogy a titaniumon le lett cserélve a ház feketére és a szaloncukor az ezüst maradt. Tetszett.cellux írta:Jó bátor vagy! mennyiért vetted a házat hozzá? Szerintetek melyik szín a jobb a fekete vagy a fehér? Jelenleg feketém van..kissdani írta:http://www.youtube.com/watch?v=cS-sPBrFdjQ nézegesd ezt a vidit!GyPiero írta:Azon emberek közé tartozom, akik be merték vállalni egy Nokia N82-es mobiltelefon teljes szétszedését. A telefon mai napig hibátlanul működik, azonban kisebb akadályba ütköztem. Vettem egy komplett házat a telefonra és nem tudom, hogyan cseréljem le a billentyűzetet, mivel egy szalagkábel is megy a panelbe, a navi gomb alá. Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm előre is.
- kmisi99
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE kelzsoca r11 2.2
Nekem képeken a fekete nem tetszett de amint a kezembe fogtam rögtön megimádtam. Pedig eddig a titán tetszett de a fekete is gyönyörű.
Siemens C55>Nokia 3650>SE z520i>SE W300>Samu D600>Samu D900>Nokia N82 a király:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
Én meg azok közé tartozom akik be merték vállalni, hogy levágják a szalagkábelt...GyPiero írta:Azon emberek közé tartozom, akik be merték vállalni egy Nokia N82-es mobiltelefon teljes szétszedését. A telefon mai napig hibátlanul működik, azonban kisebb akadályba ütköztem. Vettem egy komplett házat a telefonra és nem tudom, hogyan cseréljem le a billentyűzetet, mivel egy szalagkábel is megy a panelbe, a navi gomb alá. Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm előre is.
Izgultam a bekapcsoláskor de azóta is minden fix, működik rendesen.
Ha jól tudom annak a funkciója egyébkét az lenne, hogy az iránygombon körkörösen mozgatod az ujjad,
akkor pl a galériába pörögnek a fényképek azonos irányba, de egyik fw-ben sem készült el hozzá a program.
Nem biztatlak, h vágd le Te is ahogy gondolod...
- blion
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n82 6700c 6500c
dögöljek meg ha nem veled cseréltemGyPiero írta:E-bay-en vettem a házat, 1500 Ft-ért. Természetesen utángyártott, de a sérült alkatrészeket pótolni jó. Egyébként nekem is a Titanium White változat van. Viszont azt mondták, a gombsort csak panelestől lehet cserélni. Ez szomorú, mert egy ilyen panel 12 rugóba kerül... Ugyanis a navi gomb alá bemegy a szalagkábel, nem tudom mit csinál ott, de rossz helyen van. Vajon ha elvágom, nagy baj lesz?
AZ ÉLETTEL AZ EMBER CSAK ÚGY VAN, SODRÓDIK MINT BACILUS A HUGYBAN DE EZ IS JOBB A SEMMINÉL.
- abenyus
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82 Black V 35.0.002
Sziasztok!
Egy 6650fold-ról pártoltam át az N82-re!
A készüléket használtan vettem és Németországban vásárolt német product kódos a telcsi, mivel csak német és angol nyelv volt rajta, ráfrissítettem a Phonenixel és Magyar product kóddal egy EURO3-as V 35.0.002 (06.01)-es firmvaret.
A készülék tökéletesen működik a bluetooth-ot leszámítva... Ez néha életre kel, de a legtöbbszőr, amikor aktiválni akarom, azt írja "A bluetooth művelet nem hajtható végre".. Valami ötlet, hogy ez mitől van? Néha simán megy, és csatlakozni illetve fájlt küldeni is kifogástalanul tud, de valamikor meg a fenti üzenettel kidob! Próbáltam párhuzamot vonni a wifi használatával, gondolván, hogy mind a kettő a 2,4GHz-es frekit használja, esetleg ütközhetnek, vagy egy azon hardver állítja elő a kétféle jelet, de akár mit állítgatok, nem sikerült a beállítások és a működés között összefüggést találni.. Valami ötlet?
Egy 6650fold-ról pártoltam át az N82-re!
A készüléket használtan vettem és Németországban vásárolt német product kódos a telcsi, mivel csak német és angol nyelv volt rajta, ráfrissítettem a Phonenixel és Magyar product kóddal egy EURO3-as V 35.0.002 (06.01)-es firmvaret.
A készülék tökéletesen működik a bluetooth-ot leszámítva... Ez néha életre kel, de a legtöbbszőr, amikor aktiválni akarom, azt írja "A bluetooth művelet nem hajtható végre".. Valami ötlet, hogy ez mitől van? Néha simán megy, és csatlakozni illetve fájlt küldeni is kifogástalanul tud, de valamikor meg a fenti üzenettel kidob! Próbáltam párhuzamot vonni a wifi használatával, gondolván, hogy mind a kettő a 2,4GHz-es frekit használja, esetleg ütközhetnek, vagy egy azon hardver állítja elő a kétféle jelet, de akár mit állítgatok, nem sikerült a beállítások és a működés között összefüggést találni.. Valami ötlet?
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
SW V 35.0.002
- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
Szóval akkor flashelted. Mondtam volna, hogy formázd, de flashelés után minden törlődik, szóval mindegy. De azért csinálhatsz mégegyet. Más: vannak ilyen patchek, hogy disable GPRS, meg WLAN, meg bluetooth, szal olyanok amik tiltják az ilyen funkciókat. Az ilyenek is bezavarhatnak. Esetleg valami hardver-gond.(ez esetben strust kollega fog segíteni, a Nagy szervizes topik-ban)
Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
- Xaveee
- Újonc
- Készüléktípus: X10 mini pro
- Been thanked: 1 time
Sziasztok , nem régiben szabad forrás kóduvá vált a symbian és 5800 ra jöttek is az fw ék , de nem tudjátok N 82 re nincs valami módosított fw ?
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Eddig csak S60v3 FP2-es telcsikből néhányat tudtak módosítani, FP1 (és előtte lévőket) még nem.