A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
somi36
1. szint
1. szint
Készüléktípus: galaxy note 3 XXUENC2
Nem: Férfi
Has thanked: 20 times
Been thanked: 0

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: somi36 »

somi36 írta:Hello.
N 95 8 GB nokiám van,és az a problémám vele, hogy a számítógép nem ismeri fel miután összekötöm őket usb-vel.Ezt csak az utóbbi egy hétben tapasztaltam,előtte tökéletesen működött. Próbáltam másik pc-vel is, és ott is ez volt a gond,azért gondolom hogy a telefonnal van a probléma. A pc suite szintén nem segít.
Tudsz valami megoldást ajánlani?
Köszi szépen előre is.
strust » 2010-03-23 kedd 20:51:58
Formatáld mind a telefont, mind pedig a memória egységet... Ha úgy sem jó akkor írj, perpill nincs más ötletem..

Hello strust!

A formázást még nem csináltam meg, mivel nincs a számítógéppel kapcsolatom, nem tudom visszapakolni a programokat a telefonra.
Közben elvittem egy Nokia szervizbe, ahol mondták, hogy valószínűleg nem alkatrészhibás, mert külsőleg nem látszik rajta semmi rongálódás (a Nokiában mondták,hogy az N95 8G-nak az usb vezérlője el szokott szállni, de az enyémben ez jól működik).
Van valami ötleted,hogy a formázás után hogyan pakoljam vissza a programokat, és a szoftvert a telefonra?

Előre is köszi a választ!
Üdv,
Somi36
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

bluetooth-on ;)

Vaaagy! Remélem hackes a telód, mert akkor elég lenne csak törölgetni a system könyvtárakat.... private, sys, system, resource... és akkor csak a programokat kell újratelepítened ;)

Természetesen formatáld is a telefon memóriát a 3 gombos módszerrel ;)

Ja és ilyen üzenetek stb mentési helyét állítsd át telefonmemóriára
Kép
Kép
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

Nekem is ez volt a bajom,hogy nem kommunikált usb-n a géppel,elvittem szervizbe azt mondták nekem is hogy tuti nem alkatrész hibás.Visszakaptam a telom és mi volt rá írva a szervizlapra? :o USB FILTER CSERE :o .Nem elszomorítani akarlak de attól hogy nem látszik rajta semmi attól még lehet alkatrész hibás. :)
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
somi36
1. szint
1. szint

strust írta:bluetooth-on ;)

Vaaagy! Remélem hackes a telód, mert akkor elég lenne csak törölgetni a system könyvtárakat.... private, sys, system, resource... és akkor csak a programokat kell újratelepítened ;)

Természetesen formatáld is a telefon memóriát a 3 gombos módszerrel ;)

Ja és ilyen üzenetek stb mentési helyét állítsd át telefonmemóriára
Köszi, ez tényleg gyors válasz volt.
De,sajna a telóm nem hackes, a pc-hez pedig nincs bluetooth-om.
Ez úgy látszik egy ördögi kör :duhos2:
Gondolom más megoldás nincs.
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

wifi? :D

ministervert futtatod gépen.... kapsz egy IP-t, beírod teló böngészőbe és a mappa tartalmát le tudod tölteni... más nincs... max infra... de azt inkább hagjyuk :D
Kép
Kép
stevestirlitz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N80
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: stevestirlitz »

Hello!

Visszakaptam a telefonom (N80), érintkezési hiba volt, amit én a 2dioptriámal nem vettem észre. Minden jó, és szép. :taps1:
csikanosen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung i8510 innov8
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: csikanosen »

Sziasztok!

Ma vettem egy 6710-es Nokiát. Viszont van vele egy kis bibi. Az IMEI száma nem ugyanaz a hátulján, mint amit a gyári kód beütésével ad ki. Látszik is, hogy kicserélték a matricát a hátulján. Van hozzá egy adás-vételi is, amire az eredeti - a kóddal látható - IMEI van ráírva. A telefon elvileg T-s, de a dobozán egy harmadik IMEI szám van. Amúgy az adásvételin scoptel felirat van és mellé 2 év garancia. Elvileg onnan származik, én már "használtan" vettem. Az lenne a kérdésem, hogy kinek mi a véleménye a dologról?? Ha elromlik vajon érvényesíthető a gari? Vagy lopott a telefon?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

csikanosen írta:Sziasztok!

Ma vettem egy 6710-es Nokiát. Viszont van vele egy kis bibi. Az IMEI száma nem ugyanaz a hátulján, mint amit a gyári kód beütésével ad ki. Látszik is, hogy kicserélték a matricát a hátulján. Van hozzá egy adás-vételi is, amire az eredeti - a kóddal látható - IMEI van ráírva. A telefon elvileg T-s, de a dobozán egy harmadik IMEI szám van. Amúgy az adásvételin scoptel felirat van és mellé 2 év garancia. Elvileg onnan származik, én már "használtan" vettem. Az lenne a kérdésem, hogy kinek mi a véleménye a dologról?? Ha elromlik vajon érvényesíthető a gari? Vagy lopott a telefon?
Nézd, Nokiában IMEI-t átírni (a BB5 korszak óta) LEHETELEN!

Ebből következik, hogy a készülékben lévő IMEI (*#06#) a tuti.

Innentől nyilvánvaló számomra, hogy a készüléknek a házával volt gond (gondolom törött/sérült volt), azt kellett cserélni, ezért a hátlapi matrica mássága.
És az is ebből az is következik, hogy doboz sem volt a törött készülékhez (sem az innen-onnan 'szervált' új házhoz) így azt egy harmadik azonosítójú készüléktől vették 'kölcsön'.

Ami biztos, az egy elég otromba vicc, hogy azzal hülyítenek, hogy a telóra akár egyetlen nap garancia is lenne... :)

Az lehet, hogy az eladó vállal rá garanciát (valamennyit) de hogy rajta kívül más nem, az úgy nagyjából 100%.
somi36
1. szint
1. szint

somi36 írta:
N 95 8 GB nokiám van,és az a problémám vele, hogy a számítógép nem ismeri fel miután összekötöm őket usb-vel.Ezt csak az utóbbi egy hétben tapasztaltam,előtte tökéletesen működött. Próbáltam másik pc-vel is, és ott is ez volt a gond,azért gondolom hogy a telefonnal van a probléma. A pc suite szintén nem segít.
Köszi szépen előre is.
Formatáld mind a telefont, mind pedig a memória egységet... Ha úgy sem jó akkor írj, perpill nincs más ötletem..

Hello strust!

A formázást még nem csináltam meg, mivel nincs a számítógéppel kapcsolatom, nem tudom visszapakolni a programokat a telefonra.
Közben elvittem egy Nokia szervizbe, ahol mondták, hogy valószínűleg nem alkatrészhibás, mert külsőleg nem látszik rajta semmi rongálódás (a Nokiában mondták,hogy az N95 8G-nak az usb vezérlője el szokott szállni, de az enyémben ez jól működik).
Van valami ötleted,hogy a formázás után hogyan pakoljam vissza a programokat, és a szoftvert a telefonra?

Üdv,
Somi36

Hello Strust.

Most csináltam meg a formázást /teló+memória/, de sajnos a hiba nem szűnt meg. A telót még mindig nem ismeri fel a teló.
Más ötlet?
Köszi.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

somi36 írta:
somi36 írta:
Köszi szépen előre is.

Hello strust!

Üdv,
Somi36

Hello Strust.

Most csináltam meg a formázást /teló+memória/, de sajnos a hiba nem szűnt meg. A telót még mindig nem ismeri fel a teló.
Más ötlet?
Köszi.
Ha esetleg pesti vagy, szívesen megnézném a telódat az én gépemen is. Hátha...
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”