v1 nincs 5530-ra. csak mivel kerdeztek paran hogy 5530-ra nem akarok-e csinalni igy gondoltam a v2 egy az egyben jo lesz az 5530-nak is (kiveve a kamera modot, az 5530-ashoz valo lesz benne). csak annyi hogy nincs 5530-am szal tesztelni nem fogom tudni, de mivel ezek mind egy kutyak igy nem hiszem hogy ami megy 5800-on es megy az 5230-amon is az ne menne az 5530-on. mivel most husvet jon meg videkre utazas, szerintem jovo het kozepe tajara legkesobb kesz lesz.Barthezz2 írta:bladehu2: az aláírásod alapján kérdezem, van már FreeROM v1 5530-ra? Hol találom, illetve a v2-es mire várható?
Nokia 5530 XpressMusic
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: Nokia 5530 XpressMusic
- Barthezz2
- 2. szint
- Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Okés. Én előre is köszönömbladehu2 írta:v1 nincs 5530-ra. csak mivel kerdeztek paran hogy 5530-ra nem akarok-e csinalni igy gondoltam a v2 egy az egyben jo lesz az 5530-nak is (kiveve a kamera modot, az 5530-ashoz valo lesz benne). csak annyi hogy nincs 5530-am szal tesztelni nem fogom tudni, de mivel ezek mind egy kutyak igy nem hiszem hogy ami megy 5800-on es megy az 5230-amon is az ne menne az 5530-on. mivel most husvet jon meg videkre utazas, szerintem jovo het kozepe tajara legkesobb kesz lesz.Barthezz2 írta:bladehu2: az aláírásod alapján kérdezem, van már FreeROM v1 5530-ra? Hol találom, illetve a v2-es mire várható?

"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
- Deepy
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XM
Sziasztok!
Régen jártam erre, illetve régen kérdeztem.. de olvasni olvastam ^_^
Most lenne 1 kérdésem, régebben már feltettem de nem kaptam rá választ :/
Nem tudja valaki hogy lehet e a telefont digitalizáló táblaként használni? (ez kb annyit takar hogy a telefon ceruzájával a telefonon irányítom a számítógép egerét..)
Nem tudja valaki hogy lehet e a telefont digitalizáló táblaként használni? (ez kb annyit takar hogy a telefon ceruzájával a telefonon irányítom a számítógép egerét..)
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hali!Deepy írta:Sziasztok!
Ha nem is konkrétan az, de valami hasonló: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=32740
- Hartai
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5800 Silver
- Has thanked: 1 time
nem tudom mi lehet , de az asszonykának elég gyakran le szokott fagyni a 5530,, felraktam rá neki a a legujabb szoftot(20.0.080). semmi progi nincs rajta neki ami bezavarna,, sőt nincs neki semmi rajta, nekem az 5800 sose szokott lefagyni,,
Gyuri
- umfrider1
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Incredible S
- Has thanked: 3 times
hello.
hát sajnso nekem is viszonylag sokat lefagy, esetleg resettel próbálkoztál már? vagy több időre vedd ki az akksit, sim-et memóriakártyát.
viszont nékem is lenne kérdésem, mégpedig, hogy hol sikerült frissítened a szoftvert 20.0.080-asra? :S mert én az istennek meg nem találom
Köszöntem
Szerk.:a magyar pc-suite-al nem siekrül. nekem még a 10.-ás van és azt mondja nem talál újabbat. ( ha telefonon keresek rá akkor sem )
Ne írj egymás után több hsz-t, mert nem szabad. Van szerkeszt gomb és tudod szerkeszteni a hsz-edet. A másikat én töröltem. (potter55)
hát sajnso nekem is viszonylag sokat lefagy, esetleg resettel próbálkoztál már? vagy több időre vedd ki az akksit, sim-et memóriakártyát.
viszont nékem is lenne kérdésem, mégpedig, hogy hol sikerült frissítened a szoftvert 20.0.080-asra? :S mert én az istennek meg nem találom
Köszöntem
Szerk.:a magyar pc-suite-al nem siekrül. nekem még a 10.-ás van és azt mondja nem talál újabbat. ( ha telefonon keresek rá akkor sem )
Ne írj egymás után több hsz-t, mert nem szabad. Van szerkeszt gomb és tudod szerkeszteni a hsz-edet. A másikat én töröltem. (potter55)
"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"
-!!! Bluetotth Headset Eladó !!!-
mely alkoholban oldódik"
- Barthezz2
- 2. szint
- Kapcsolat:
A 10-es szoftal nekem is aznap hogy meghoztam, 2x is sikerült kajakra megfagyasztani, úgy, hogy csak az akksikivétel segített. Aztán feltettem a 20-ast és azóta csak akkor fagyott, ha valami olyan progit tettem fel, ami nem egészen volt kóser. Ennek ellenére hozhatnának már azért egy új szoftot, amin még reszelnek a dolgokonumfrider1 írta:hello.
Köszöntem

"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
- umfrider1
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Incredible S
- Has thanked: 3 times
többeknél láttam, hogy kijött a 20.0.080-as szoft, de nemt udom, hogy hogyan frissítsem. a készüléken a szoftverfrissítésben nem tudom,Barthezz2 írta:A 10-es szoftal nekem is aznap hogy meghoztam, 2x is sikerült kajakra megfagyasztani, úgy, hogy csak az akksikivétel segített. Aztán feltettem a 20-ast és azóta csak akkor fagyott, ha valami olyan progit tettem fel, ami nem egészen volt kóser. Ennek ellenére hozhatnának már azért egy új szoftot, amin még reszelnek a dolgokonumfrider1 írta:hello.
Köszöntem
az ovi suite-tal nem tudom, és a pc suite-tal ugyancsak nem siekrül. pedig jólenne :S
köszi előre is a segítségeket
"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"
mely alkoholban oldódik"
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Próbáld meg ezzel.umfrider1 írta: többeknél láttam, hogy kijött a 20.0.080-as szoft, de nemt udom, hogy hogyan frissítsem. a készüléken a szoftverfrissítésben nem tudom,
az ovi suite-tal nem tudom, és a pc suite-tal ugyancsak nem siekrül. pedig jólenne :S
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- Barthezz2
- 2. szint
- Kapcsolat:
Nálam is szivózott. Az Ovi Suite updater-e nem volt hajlandó menni win7 alatt, aztán vista alatt meg letöltötte a szoftot 99,9%-ig, majd újrakezdte, ezt még 2x, majd kiirta, hogy sikertelen. A telefonon 21kb-os frissítést jelzett, mint telefon szoftver, de ha rámentem, hogy frissítsen, nem csinált semmit. Aztán végül másnap mikor újra próbáltam, akkor már az Ovi Suite leszedte rendesen, és frissítette is.umfrider1 írta: többeknél láttam, hogy kijött a 20.0.080-as szoft, de nemt udom, hogy hogyan frissítsem. a készüléken a szoftverfrissítésben nem tudom,
Azt sajna nemtudom, hogy nálad mi lehet a gond..