Hello!farkas-laci írta:magyar N97 21.0.45 Svyat's CFW v3
Sajnos valami nem lett jo ... hiba nelkul rament, de bekapcsolni nem tudom. Csak egy pillanatra a vibra elindul a bekapcsolaskor de ennyi. Se kep, se hang
Mit tegyek?
Hello!farkas-laci írta:magyar N97 21.0.45 Svyat's CFW v3
Az lehet a baj, hogy ez amit linkeltem a Nemet nyelvu telefonokhoz lett legyartva (PC 0576355) es ebben a RM-505_21.0.045_prd.rofs2.V10 fajl vegen V10 van, mig a magyaritott fajl V03-ra vegzodik.axlfsi írta:Hello!farkas-laci írta:magyar N97 21.0.45 Svyat's CFW v3
Sajnos valami nem lett jo ... hiba nelkul rament, de bekapcsolni nem tudom. Csak egy pillanatra a vibra elindul a bekapcsolaskor de ennyi. Se kep, se hang
Mit tegyek?
Nekem ezt akkor csinálja főzőtt ROM-mal a minim, ha Phoenix-szel rakom fel. J.A.F.-fal minden gond nélkül el szoktak indulni.axlfsi írta:Hello!farkas-laci írta:magyar N97 21.0.45 Svyat's CFW v3
Mit tegyek?
Termeszetesen JAF-fal raktam fel. Viszont arrol mi a velemenyed, amit irtam is fentebb:farkas-laci írta:Nekem ezt akkor csinálja főzőtt ROM-mal a minim, ha Phoenix-szel rakom fel. J.A.F.-fal minden gond nélkül el szoktak indulni.axlfsi írta:Hello!farkas-laci írta:magyar N97 21.0.45 Svyat's CFW v3
Mit tegyek?
Azt irjak kulfoldi oldalakon (dailymobile.se), hogy rohadt nehez egy meglevo, mar fozott ROM-ba beletenni utolag olyan nyelvet, amit kivettek belole. Inkabb erdemes azt a ROM-ot szerkeszteni, amiben alapbol benne van az a nyelv, amire szukseged van es csak vedd ki azokat, amelyek nem szuksegesek.Macika írta:Ez a főzött ROM nálam is döglött sajnos...
Ő korrekt ember, csak gondolom, más dolga is van.axlfsi írta:Azt irjak kulfoldi oldalakon (dailymobile.se), hogy rohadt nehez egy meglevo, mar fozott ROM-ba beletenni utolag olyan nyelvet, amit kivettek belole. Inkabb erdemes azt a ROM-ot szerkeszteni, amiben alapbol benne van az a nyelv, amire szukseged van es csak vedd ki azokat, amelyek nem szuksegesek.Macika írta:Ez a főzött ROM nálam is döglött sajnos...
Nem tudom, en nem melyedtem eddig el ebben a temaban, de farkas-laci forumtarsunk azt irta par napja, hogy fel ora alatt megvan. Feltoltott egyet, de attol csak meghalt a telonk ... azota se hire, se hamva
Így van, a gyárit "alakítottam" az általad belinkelthez, és egyből válaszoltál az ez előtti kérdésedre, hogy miért V10 a vége V03 helyett.axlfsi írta:Azt irjak kulfoldi oldalakon (dailymobile.se), hogy rohadt nehez egy meglevo, mar fozott ROM-ba beletenni utolag olyan nyelvet, amit kivettek belole. Inkabb erdemes azt a ROM-ot szerkeszteni, amiben alapbol benne van az a nyelv, amire szukseged van es csak vedd ki azokat, amelyek nem szuksegesek.Macika írta:Ez a főzött ROM nálam is döglött sajnos...
Nem tudom, en nem melyedtem eddig el ebben a temaban, de farkas-laci forumtarsunk azt irta par napja, hogy fel ora alatt megvan. Feltoltott egyet, de attol csak meghalt a telonk ... azota se hire, se hamva
Nem allitottam, hogy nem korrekt, csak 1-2 napig senki nem szolt hozza a topikhoz. Nincs gond, ez nem is kerheto szamon. Szerencsere, vissza tudtam rakni a regit (csak rohadt idegesito, hogy mas a billentyukiosztas...).Macika írta:Ő korrekt ember, csak gondolom, más dolga is van.axlfsi írta:Azt irjak kulfoldi oldalakon (dailymobile.se), hogy rohadt nehez egy meglevo, mar fozott ROM-ba beletenni utolag olyan nyelvet, amit kivettek belole. Inkabb erdemes azt a ROM-ot szerkeszteni, amiben alapbol benne van az a nyelv, amire szukseged van es csak vedd ki azokat, amelyek nem szuksegesek.Macika írta:Ez a főzött ROM nálam is döglött sajnos...
Az ő korábbi CFW-jét használom most is az N97-esemen, szépen megy...
Nem tudom ... lehet megprobalom ismet. Egy kerdesem viszont lenne: az problemat okozhat, hogy a product code-to nem irtam at a magyarra? Tehat, az "eredeti", meg a V03-hoz (Germany) valo 0576355 volt a telefonban. A magyar (V10-es) pedig a 0576480 ha jol remlik.farkas-laci írta:Így van, a gyárit "alakítottam" az általad belinkelthez, és egyből válaszoltál az ez előtti kérdésedre, hogy miért V10 a vége V03 helyett.axlfsi írta:Azt irjak kulfoldi oldalakon (dailymobile.se), hogy rohadt nehez egy meglevo, mar fozott ROM-ba beletenni utolag olyan nyelvet, amit kivettek belole. Inkabb erdemes azt a ROM-ot szerkeszteni, amiben alapbol benne van az a nyelv, amire szukseged van es csak vedd ki azokat, amelyek nem szuksegesek.Macika írta:Ez a főzött ROM nálam is döglött sajnos...
A magyar V10 kiterjesztésű, és a nyelvi fájlokon kívül mindent átraktam ebbe a V03-ból. De ezek szerint valamit elk*rtam. Pedig minire is csináltam már ilyen módszerrel, akkor sikerült rájönnöm, hogy mit kell módosítgatni a billentyűzetkiosztás miatt.
Akkor bocs a hibás ROM-ért, de kipróbálni nem tudtam. A minire azért nem mertem feltenni, meg hát lehet nem is örülne neki, esetleg Macika a szervízpénzért
Macika: mostanában tényleg nincs sok időm