Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
pauben
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: pauben »

ntamas írta:Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy vajon a Tré-Mobilos készülékre mikor lehet már végre feltelepíteni a v21-es szoftot? Már kezdem nagyon unni! Még a végén product code átírásra kényszerülök.
Nekem is ez a gondom^^
garit megszeretnem meg tartani :)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

pauben írta:
ntamas írta:Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy vajon a Tré-Mobilos készülékre mikor lehet már végre feltelepíteni a v21-es szoftot? Már kezdem nagyon unni! Még a végén product code átírásra kényszerülök.
Nekem is ez a gondom^^
garit megszeretnem meg tartani :)
Ezt olvasd el.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
imc27
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S i9000
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: imc27 »

Hellosztok N97-em van és szeretném párositani egy BH-604-es fejhalgatóval, de nem megy tudtok nekem segiteni hogy mi lehet a probléma? Válaszotokat köszönöm előre is.
Galaxy S i9000xxjpy+ Darky's V9.2
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

imc27 írta:Hellosztok N97-em van és szeretném párositani egy BH-604-es fejhalgatóval, de nem megy tudtok nekem segiteni hogy mi lehet a probléma? Válaszotokat köszönöm előre is.
a legtöbbször az a probléma hogy esetleg már volt valamihez párosítve a headset és ott nem lett bontva a kapcsolat és azt keresi a füles. Ha nem akkor alapesetben csak be kell kapcsolni a fülest és telefonnal a bt résznél rákeresni a lehetőségekre ha megtalálja akkor párosítani a kód 0000 lesz és készen is vagy
imc27
1. szint
1. szint

Segal írta:
imc27 írta:Hellosztok N97-em van és szeretném párositani egy BH-604-es fejhalgatóval, de nem megy tudtok nekem segiteni hogy mi lehet a probléma? Válaszotokat köszönöm előre is.
a legtöbbször az a probléma hogy esetleg már volt valamihez párosítve a headset és ott nem lett bontva a kapcsolat és azt keresi a füles. Ha nem akkor alapesetben csak be kell kapcsolni a fülest és telefonnal a bt résznél rákeresni a lehetőségekre ha megtalálja akkor párosítani a kód 0000 lesz és készen is vagy
Nagy nehezen sikerült rájönnöm, és úgy kell hogy megnyomom a bekapcsoló gombot hosszan és ha bekapcsol akkor sem engedem el még kéken nem kezd villogni. Ha kéken villog akkor bekapcsoltam a Bluetooth-ot és megkerestem és párosítottam. De azért nagyon köszönöm!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

imc27 írta:
Segal írta:
Nagy nehezen sikerült rájönnöm, és úgy kell hogy megnyomom a bekapcsoló gombot hosszan és ha bekapcsol akkor sem engedem el még kéken nem kezd villogni. Ha kéken villog akkor bekapcsoltam a Bluetooth-ot és megkerestem és párosítottam. De azért nagyon köszönöm!
Ez minden fülesnél így van.
Nem kaptál hozzá leírást?
Ez az első BT fülesed?
xeex
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy note+Nokia N97
Has thanked: 14 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: xeex »

Sziasztok!

Én egy ilyet kérdeznék: létezik valami megoldás arra, hogy ha felteszem a telefonra a quickoffice-t, vagy az adobe reader-t, akkor ki tudjam választani, hova akarom telepíteni, és ne telepíts automatikusan a telefonmemóriába?
Más programmal nincs gond, mindig felkínálja, ezek viszont foglalják az amúgy sem túl sok helyet.

Köszi.
kriszmc
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N 97
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kriszmc »

Sziasztok!

Véleményeteket szeretném kérni , melyik a legjobb navigációs program N97-re ami érzékeli az éritő képernyőt. (ha van ilyen akkor kérnék szépen linket)
Frissitettem a telefont, és most ovi maps van rajta, azt ki lehet valahogyan használni internetkapcsolat nélkül?

Kicsit laikus vagyok :(
xeex
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy note+Nokia N97
Has thanked: 14 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: xeex »

kriszmc írta:Sziasztok!

Véleményeteket szeretném kérni , melyik a legjobb navigációs program N97-re ami érzékeli az éritő képernyőt. (ha van ilyen akkor kérnék szépen linket)
Frissitettem a telefont, és most ovi maps van rajta, azt ki lehet valahogyan használni internetkapcsolat nélkül?

Kicsit laikus vagyok :(
Szia! Én az ingyenes ovi maps-sal maximálisan meg vagyok elégedve. Internetkapcsolat nélkül is mutatta még azt is, Pesten melyik sávba soroljak át...
De a biztonság kedvéért fent van még mellette nekem a garmin mobile xt legújabb verziója a legújabb térképpel. Pont azért van fent, mert bármikor rá tudom rakni a legfrisebb térképeket.
Ha maradsz Ovi maps-nál, töltsd le a megfelelő térképet a maploaderrel, és menni fog minden gond nélkül.
imc27
1. szint
1. szint

MACIKA!

Igen az első és használtan vettem azért nincs leírás!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”