Mert nem lehet.ata78 írta:Sziasztok! Miért nem tudom átírni egy 6700 pc-jét?
Egyre több új telón zárja be a Nokia ezt a 'kiskaput'.
Mert nem lehet.ata78 írta:Sziasztok! Miért nem tudom átírni egy 6700 pc-jét?
Meg tudod csinálni, azonnali garvesztés nélkül is, olvass a phoenix-es topikban.Kazmer írta:Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A t-mobilnál nem lesz újabb firmware az E75-re. Azonban a frissebb gen1-es firmware-ek komoly frissítéseket tartalmaznak. (pl megszűnik a memory leak, ami miatt újra kell telepíteni kb. havonta a telefont, mert a gmailes és a céges, mail exch kapcsolattól betelik a mem.) Voltam szervízben is a készülékkel, és ott azt az infót kaptam hogy ha rárakatom a gen1-es firmwaret akkor elszállnak a kapcsolódási pontok, amik bele lettek égetve a t-mobos firmware-be, és nem is fogom tudni utólag beálljtani. Ez igaz? ( Ezt azért nem értem, mert ha veszek a nokiánál egy sima nem hálózatfüggő gen1-es e-75-öst, akkor nem fogom tudni használni t-mobilon, mert nem tudom beállítani a kapcsolódási pontokat??? Ez számomra nonsense...)
Érdemes vele pöcsölni manuálisam, mert jobban járok?
Vagy vigyem el t-mobhoz/nokiához és a gari lemondásáért cserébe rakassam fel a gen1-et?
A legszomorúbb az egészben, hogy megvettem egy szolgáltatónál egy terméket, és támogatás kb. 0.
Értem én hogy eleve szar széria az e75, és nem véletlenül vezették ki, de ha már a nokiánál van friss firmware, azt a t-mob miért nem szabja testre, és adja ki? Pláne ha rengeteg hibát javít...
0570883: Euro_D, Croatia, Latin, BlackPetrus1983 írta:sziasztok
nokia 6700 classic produkt codot szeretnék
üdv
köszönöm
Ezzel a programmal meg tudod nézni az összeset.Petrus1983 írta:sziasztok
nokia 6700 classic produkt codot szeretnék
üdv
köszönöm
Erre semmi ötlet?smirhy írta:Sziasztok
a magyar bill miatt akarom visszamagyarítani az angol E90-em, de az NSS installjánál megakadtam. PC Suite fent, NSS virtual usb módban úgyszintén, de nem dobott fel semmi féle új eszközt, amihez az NSS install után feldobódó help szerint az USB drivert installálnom kéne. Próbáltam ezt a Federal One USB Device-t az eszközök listáján, de nem találtam, a saját lemez ill. nssusb.inf megadásra pedig a "a megdott hely nem tartalmaz adatokat a hardverről". Bárhogy is, az NSS fent van, csak éppen ezt írja ki:
DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found.
-->0 file(s) found.
-->Please copy the loaders first!
->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found.
-->0 file(s) found.
->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found.
-->0 file(s) found.
->Products Dir('products').......Not Found
vmi ötlet?