Samsung i8910 HD
-
- Újonc
- Készüléktípus: N78
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung i8910 HD
sziasztok!
gondolkodom egy omniaHD-n, eddig N78-am volt, de kellene egy tapis készülék. Kaptam tesztre egy pannonos N97 classicot, de nem győzött meg. A rezisztív kijelző nem az igazi, a teló lassúsága sem a legjobb, és a kamerát sem találom tökéletesnek az N78 után (pedig ez 5MP az meg csak 3MP volt).
akinek esetleg van összehasonlítási alapja, megoszthatná velem akár magánban, akár itt.
köszi!
gondolkodom egy omniaHD-n, eddig N78-am volt, de kellene egy tapis készülék. Kaptam tesztre egy pannonos N97 classicot, de nem győzött meg. A rezisztív kijelző nem az igazi, a teló lassúsága sem a legjobb, és a kamerát sem találom tökéletesnek az N78 után (pedig ez 5MP az meg csak 3MP volt).
akinek esetleg van összehasonlítási alapja, megoszthatná velem akár magánban, akár itt.
köszi!
- Maxentius
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Én már leírtam 460. oldalon.dantes írta:Mik a tapasztalatok az akkuidővel kapcsolatban az uj bukest fele ROM-al?
Samsung Galaxy S4 | stock | Android 4.2.2
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5
Srácok! Mivel beállítható, hogy oldalanként hány bejegyzést lássunk, ezért mindenkinek más más oldalszámok jönnek ki.Maxentius írta: Én már leírtam 460. oldalon.
Ezért kérlek titeket, hogy ha visszautaltok egy hozzászólásra, akkor ne az oldalszámot adjátok meg, helyette inkább a hozzászólás idejét!
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen
- dantes
- Újonc
- Készüléktípus: LG Optimus G E975
- Kapcsolat:
Lattam, de nem igazan egyertelmu a dolog. Estere 2 vonalad maradt? Ez akkor bo egy nap???Maxentius írta:Én már leírtam 460. oldalon.dantes írta:Mik a tapasztalatok az akkuidővel kapcsolatban az uj bukest fele ROM-al?
- sutyi
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
- Been thanked: 2 times
Jó gondolat, de van egy egyszerűbb is....ltnine2 írta:Srácok! Mivel beállítható, hogy oldalanként hány bejegyzést lássunk, ezért mindenkinek más más oldalszámok jönnek ki.Maxentius írta: Én már leírtam 460. oldalon.
Ezért kérlek titeket, hogy ha visszautaltok egy hozzászólásra, akkor ne az oldalszámot adjátok meg, helyette inkább a hozzászólás idejét!
Be lehet linkelni közvetlenül magát a kérdéses hozzászólást, ha a subsilver2 témát használjátok, akkor az adott hozzászólás jobb oldalán van egy "Elküldve" gomb, ha erre kattoltok, és a megnyíló ablak címsorában lévő linket kimásoljátok, majd ezt beillesztitek a kommentbe akkor ha rákattol az olvasó, azonnal a kérdéses kommenthez ér.
Ugyanez elérhető a prosilver profilt használóknak is, csak ott a "Szerző" gombra kell kattolni....a többi ugyanaz.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
Sziasztok!
Ígéret szép szó... Ma hoztam nektek egy szerintem aranyos, letisztult Homescreen-t témával egybekötve magyar nyelven(by én, néhol sorry ha van német, de csak eldugva(3 helyen találtam))
Jöjjenek a képek:
A Főképernyőtémák-nál találjátok telepítés után. A telefon téma nem aktiválódik. Ezt a Témák-nál tudjátok aktiválni. Magát a témát átnéztem, nem tűnik bugosnak, nem lassítja a videófelvételt se.
Jópofa, nekem megtetszett. Használjátok egészséggel!
Ui.: Fontos infó!!! Alapból az oldalsávban van Email ikon. Ha nincs a telefonba beállítva email kapcsolat, akkor "újraindul" a téma ha ráhúzzátok az ujjatok. Ha nincs email postafiókotok beállítva akkor először katt Menj-Menü kezelés és az E-mail-től vegyétek ki a pipát! Illetve az Üzeneteknél van 2 plussz lehetőség aminek nincs neve, de ugyanúgy a Bejövő mappába vezet. Sorry ezért!
http://www.mediafire.com/?wnimujefwjj
Bukest
Ígéret szép szó... Ma hoztam nektek egy szerintem aranyos, letisztult Homescreen-t témával egybekötve magyar nyelven(by én, néhol sorry ha van német, de csak eldugva(3 helyen találtam))
Jöjjenek a képek:
A Főképernyőtémák-nál találjátok telepítés után. A telefon téma nem aktiválódik. Ezt a Témák-nál tudjátok aktiválni. Magát a témát átnéztem, nem tűnik bugosnak, nem lassítja a videófelvételt se.
Jópofa, nekem megtetszett. Használjátok egészséggel!
Ui.: Fontos infó!!! Alapból az oldalsávban van Email ikon. Ha nincs a telefonba beállítva email kapcsolat, akkor "újraindul" a téma ha ráhúzzátok az ujjatok. Ha nincs email postafiókotok beállítva akkor először katt Menj-Menü kezelés és az E-mail-től vegyétek ki a pipát! Illetve az Üzeneteknél van 2 plussz lehetőség aminek nincs neve, de ugyanúgy a Bejövő mappába vezet. Sorry ezért!
http://www.mediafire.com/?wnimujefwjj
Bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
- Maxentius
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S
- Kapcsolat:
Ezer bocs, nekem amúgy is 46. oldal lenne, csak amikor néztem, nem voltam bejelentkezve... de innentől kezdve a fentiek szerint cselekszem!sutyi írta:Jó gondolat, de van egy egyszerűbb is....ltnine2 írta:Srácok! Mivel beállítható, hogy oldalanként hány bejegyzést lássunk, ezért mindenkinek más más oldalszámok jönnek ki.Maxentius írta: Én már leírtam 460. oldalon.
Be lehet linkelni közvetlenül magát a kérdéses hozzászólást, ha a subsilver2 témát használjátok, akkor az adott hozzászólás jobb oldalán van egy "Elküldve" gomb, ha erre kattoltok, és a megnyíló ablak címsorában lévő linket kimásoljátok, majd ezt beillesztitek a kommentbe akkor ha rákattol az olvasó, azonnal a kérdéses kommenthez ér.
Ugyanez elérhető a prosilver profilt használóknak is, csak ott a "Szerző" gombra kell kattolni....a többi ugyanaz.
Így van, bő egy napig kitart, ha hardcore használja az ember. Amúgy, ha visszafognám magam, a másfél nap is meglenne nekem szvsz...dantes írta:Lattam, de nem igazan egyertelmu a dolog. Estere 2 vonalad maradt? Ez akkor bo egy nap???
Samsung Galaxy S4 | stock | Android 4.2.2
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
Srácok! Mekkora ökör vagyok Most szóltak hogy már van fent az oldalom ilyen Magyar is Még jó hogy melóztam vele Legyen ez mindenkinek tanulság hogy előbb olvasson, keressen és csak utána cselekedjen...
Ui.: csak röhögök magamon... mennyi mást tudtam volna csinálni...
bukest
Ui.: csak röhögök magamon... mennyi mást tudtam volna csinálni...
bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 2
Bukest
Én azért felraktam és tetszik
Köszi szépen
Én azért felraktam és tetszik