Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
user137
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N78
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: user137 »

sziasztok!

gondolkodom egy omniaHD-n, eddig N78-am volt, de kellene egy tapis készülék. Kaptam tesztre egy pannonos N97 classicot, de nem győzött meg. A rezisztív kijelző nem az igazi, a teló lassúsága sem a legjobb, és a kamerát sem találom tökéletesnek az N78 után (pedig ez 5MP az meg csak 3MP volt).

akinek esetleg van összehasonlítási alapja, megoszthatná velem akár magánban, akár itt.

köszi! :)
dantes
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus G E975
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dantes »

Mik a tapasztalatok az akkuidővel kapcsolatban az uj bukest fele ROM-al?
Maxentius
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Maxentius »

dantes írta:Mik a tapasztalatok az akkuidővel kapcsolatban az uj bukest fele ROM-al?
Én már leírtam 460. oldalon. :)
Samsung Galaxy S4 | stock | Android 4.2.2
ltnine2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5

Hozzászólás Szerző: ltnine2 »

Maxentius írta: Én már leírtam 460. oldalon. :)
Srácok! Mivel beállítható, hogy oldalanként hány bejegyzést lássunk, ezért mindenkinek más más oldalszámok jönnek ki.
Ezért kérlek titeket, hogy ha visszautaltok egy hozzászólásra, akkor ne az oldalszámot adjátok meg, helyette inkább a hozzászólás idejét!
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen
dantes
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus G E975
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dantes »

Maxentius írta:
dantes írta:Mik a tapasztalatok az akkuidővel kapcsolatban az uj bukest fele ROM-al?
Én már leírtam 460. oldalon. :)
Lattam, de nem igazan egyertelmu a dolog. Estere 2 vonalad maradt? Ez akkor bo egy nap???
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sutyi »

ltnine2 írta:
Srácok! Mivel beállítható, hogy oldalanként hány bejegyzést lássunk, ezért mindenkinek más más oldalszámok jönnek ki.
Ezért kérlek titeket, hogy ha visszautaltok egy hozzászólásra, akkor ne az oldalszámot adjátok meg, helyette inkább a hozzászólás idejét!
Jó gondolat, de van egy egyszerűbb is....
Be lehet linkelni közvetlenül magát a kérdéses hozzászólást, ha a subsilver2 témát használjátok, akkor az adott hozzászólás jobb oldalán van egy "Elküldve" gomb, ha erre kattoltok, és a megnyíló ablak címsorában lévő linket kimásoljátok, majd ezt beillesztitek a kommentbe akkor ha rákattol az olvasó, azonnal a kérdéses kommenthez ér.
Ugyanez elérhető a prosilver profilt használóknak is, csak ott a "Szerző" gombra kell kattolni....a többi ugyanaz. :yes:
Kép
bukest
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc

Hozzászólás Szerző: bukest »

Sziasztok!

Ígéret szép szó... Ma hoztam nektek egy szerintem aranyos, letisztult Homescreen-t témával egybekötve magyar nyelven(by én, néhol sorry ha van német, de csak eldugva(3 helyen találtam)) :)

Jöjjenek a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A Főképernyőtémák-nál találjátok telepítés után. A telefon téma nem aktiválódik. Ezt a Témák-nál tudjátok aktiválni. Magát a témát átnéztem, nem tűnik bugosnak, nem lassítja a videófelvételt se.
Jópofa, nekem megtetszett. :) Használjátok egészséggel! :)

Ui.: Fontos infó!!! Alapból az oldalsávban van Email ikon. Ha nincs a telefonba beállítva email kapcsolat, akkor "újraindul" a téma ha ráhúzzátok az ujjatok. Ha nincs email postafiókotok beállítva akkor először katt Menj-Menü kezelés és az E-mail-től vegyétek ki a pipát! Illetve az Üzeneteknél van 2 plussz lehetőség aminek nincs neve, de ugyanúgy a Bejövő mappába vezet. Sorry ezért!

http://www.mediafire.com/?wnimujefwjj
Bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
Maxentius
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Maxentius »

sutyi írta:
ltnine2 írta:
Jó gondolat, de van egy egyszerűbb is....
Be lehet linkelni közvetlenül magát a kérdéses hozzászólást, ha a subsilver2 témát használjátok, akkor az adott hozzászólás jobb oldalán van egy "Elküldve" gomb, ha erre kattoltok, és a megnyíló ablak címsorában lévő linket kimásoljátok, majd ezt beillesztitek a kommentbe akkor ha rákattol az olvasó, azonnal a kérdéses kommenthez ér.
Ugyanez elérhető a prosilver profilt használóknak is, csak ott a "Szerző" gombra kell kattolni....a többi ugyanaz. :yes:
Ezer bocs, nekem amúgy is 46. oldal lenne, csak amikor néztem, nem voltam bejelentkezve... de innentől kezdve a fentiek szerint cselekszem! :Notworty:
dantes írta:Lattam, de nem igazan egyertelmu a dolog. Estere 2 vonalad maradt? Ez akkor bo egy nap???
Így van, bő egy napig kitart, ha hardcore használja az ember. Amúgy, ha visszafognám magam, a másfél nap is meglenne nekem szvsz...
Samsung Galaxy S4 | stock | Android 4.2.2
bukest
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc

Hozzászólás Szerző: bukest »

Srácok! Mekkora ökör vagyok :D Most szóltak hogy már van fent az oldalom ilyen :D Magyar is :D Még jó hogy melóztam vele :D Legyen ez mindenkinek tanulság hogy előbb olvasson, keressen és csak utána cselekedjen... :D

Ui.: csak röhögök magamon... :D mennyi mást tudtam volna csinálni... :D

bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
banistvan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 2

Hozzászólás Szerző: banistvan »

Bukest