N-Gage szolgáltatás

N-Gage játékokkal foglalkozó témák
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Re: N-Gage szolgáltatás

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

tomi937 írta:
tomi937 írta:igen ott mindent lépés figyelmesen megvolt, mind1 játszadozok vele nem hülyítelek tovább majd azért szólok ha sikerül. :D
nagynehezen csak összejött :D de kicsit másképp: C-re telepítettem mindent (E-n a pythont is befolyásolta(1.97)), a rompatcherben is kikapcsoltam mindent és működik :D
amúgy mért lenne jobb a mem.kártyán? mert azt írják oda érdemes telepíteni.
Egyrészt, azért, hogy a memókártyán foglalja a helyet és ne a telómemóban, hiszen a korábbi telefonoknál ez még nem volt túl sok.
Manapság a keretprogi nem kérdezi meg, hogy hova települjön, rak pár fájlt a c-re és a nagyobb részt az e-re és a játékokat is kérdés nélkül az e-re telepíti.
Azért sem akarták terhelni a c-t, mert kell a c-n X szabad hely, ahhoz, hogy az n-gage jól fusson.
tomi937
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: tomi937 »

luciuscornelius írta:
tomi937 írta:
tomi937 írta:igen ott mindent lépés figyelmesen megvolt, mind1 játszadozok vele nem hülyítelek tovább majd azért szólok ha sikerül. :D
nagynehezen csak összejött :D de kicsit másképp: C-re telepítettem mindent (E-n a pythont is befolyásolta(1.97)), a rompatcherben is kikapcsoltam mindent és működik :D
amúgy mért lenne jobb a mem.kártyán? mert azt írják oda érdemes telepíteni.
Egyrészt, azért, hogy a memókártyán foglalja a helyet és ne a telómemóban, hiszen a korábbi telefonoknál ez még nem volt túl sok.
Manapság a keretprogi nem kérdezi meg, hogy hova települjön, rak pár fájlt a c-re és a nagyobb részt az e-re és a játékokat is kérdés nélkül az e-re telepíti.
Azért sem akarták terhelni a c-t, mert kell a c-n X szabad hely, ahhoz, hogy az n-gage jól fusson.
Igen így már érthető. szerencsére az e51-ben kifejezetten jónak mondható a 130Mb, még sok mai telefonban sincs ekkora.
amúgy utólag rájöttem mi szívathatott még: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=25893
kerek07
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS 2
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: kerek07 »

Üdvözlet!
Nem találtam N-gage 1.0val foglalkozó topicot vagy hasonlót de remélem nem probléma, hogy ide írom a gondom.
Szóval, az a kérdésem, hogy N5800xm-on lehetséges-e régi 1.0-ás N-gage játékokat elindítani. Emlékszem, mikor 6600-ám volt csak felmásoltam a memkártyára a system mappába a játékok tartalmazó apps mappát meg a libs-et és már kint is volt az ikon a főmenüben vagy az alkalmazások között, már nem emlékszem. Na ez a módszer 5800on nem működik. Sajnos. Vagy -jutott eszembe ebben a pillanatban- van két mappa ha jól gondolom. A sys meg egy system. Lhet, hogy a sys-be kell nem a szokásos systembe? hm... Vagy van vkinek más ötlete? Egyáltalán lehetséges régi N-gage-s kátékokat elindítani?
Minek Neked ész? Van számítógéped!
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor

kerek07 írta:Üdvözlet!
Nem találtam N-gage 1.0val foglalkozó topicot vagy hasonlót de remélem nem probléma, hogy ide írom a gondom.
Szóval, az a kérdésem, hogy N5800xm-on lehetséges-e régi 1.0-ás N-gage játékokat elindítani. Emlékszem, mikor 6600-ám volt csak felmásoltam a memkártyára a system mappába a játékok tartalmazó apps mappát meg a libs-et és már kint is volt az ikon a főmenüben vagy az alkalmazások között, már nem emlékszem. Na ez a módszer 5800on nem működik. Sajnos. Vagy -jutott eszembe ebben a pillanatban- van két mappa ha jól gondolom. A sys meg egy system. Lhet, hogy a sys-be kell nem a szokásos systembe? hm... Vagy van vkinek más ötlete? Egyáltalán lehetséges régi N-gage-s kátékokat elindítani?
Nem lehetséges. N-gage 2.0 játékokat sem lehetséges. Vagyis semmilyen N-gage játékot nem lehetséges.
N-gage 1.0-át azért nem, mert azt akkor az s60v2-es telefonokhoz alakították át és már s60v3-on se működött. S60v5-ön meg eleve esélytelen, más a rendszer és tapi van, azokat a játékokat nem tapira tervezték.
N-gage 2.0 meg legfőképpen a tapi miatt nem megy.
riki12
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: riki12 »

heló ezeket az N-Gage játékokat meg lehet hekkel ni hogy ki tudjam játszani
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor

riki12 írta:heló ezeket az N-Gage játékokat meg lehet hekkel ni hogy ki tudjam játszani
A telefonodat hackeld meg először.

Szignózás:

Tötlsd le ezt:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=24952

Topicja ITT lesz.

Hackelés HelloX-szel:

Hackeléssel EZ a topic foglalkozik.
bikemano
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 3G
Has thanked: 3 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: bikemano »

kerek07 írta:Üdvözlet!
Hello !

Én szivesen kiprobálnám az N-gage 1.0 játékokat (6600 készülékemen), de nem találok keretprogramot és fogalmam sincs, hogyan kell föltelepitteni a keretprogramot meg hozzá a játékokat, szoval ha valaki segittene PÜ-ben vagy akár itt megköszönném :Notworty:
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

kerek07:
Sajna nem fogsz tudni velük játszani a telodon, ehhez egy symbian 6,7,8, vagy 8.1-es oprendszerű telo kell.

bikemano:
A régi N-Gage játékokat vagy a blz installerrel kellett felrakni, vagy az adott mappákba bemásolni a fájllait és megjelent a játék ikonja a menüben.
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
bikemano
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 3G
Has thanked: 3 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: bikemano »

DjTommy írta:kerek07:
Sajna nem fogsz tudni velük játszani a telodon, ehhez egy symbian 6,7,8, vagy 8.1-es oprendszerű telo kell.

bikemano:
A régi N-Gage játékokat vagy a kellett felrakni, vagy az adott mappákba bemásolni a fájllait és megjelent a játék ikonja a menüben.
Nem volt külön keretprogia mint a 2.0-nak ?
:hmm2:
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

bikemano írta:
Nem volt külön keretprogia mint a 2.0-nak ?
:hmm2:
Én úgy emlékszem, hogy az adott játékból csatlakoztál az arenaba, én egyedül N-Gage-re, csak a játék mentéseit lementő progit találtam(mármint ami így játékokhoz kötődött :yes: )
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
Válasz küldése

Vissza: “N-Gage játékok”