N97 Főzőtt/Cooked ROM
- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
Re: N97 Főzőtt/Cooked ROM
N97-n a RomPatcherPlus 2.3-on hiába állítom be az Ad to auto opciot,újra inditásnál nem kapcsolja be a patch-t.
Tud valaki erre megoldást...vagy felejtsem el dolgot...?
Tud valaki erre megoldást...vagy felejtsem el dolgot...?
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
- mako
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s3
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 10 times
Én feltettem,minden faja.Csak nem tölti be a zenéket!"E/sounds"Valaki tud valamit?
GALAXY S4 "Reccsent kijelző"
Vissza S3
GALAXY S5 Várás
Vissza S3
GALAXY S5 Várás
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Én is feltettem nekem a görgetés az nagyon gyors, de nem is ez a problémám, hanem az hogy nem butol be a teló csak kb 20. alkalomra. Valaki tapasztalt ilyet?
Rom: NG1
-
- Újonc
- Készüléktípus: n97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Az sztem valami programtól lesz mert pl nekem hibátlanul működik és a régebbi gyári romokal is volt ilyen gondom ,de az mindig 1-1 programtól volt ,de olyannal is találkoztam ,hogy téma volt a hiba.kisdobos írta:Én is feltettem nekem a görgetés az nagyon gyors, de nem is ez a problémám, hanem az hogy nem butol be a teló csak kb 20. alkalomra. Valaki tapasztalt ilyet?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nálam is tökéletes.kisdobos írta:Én is feltettem nekem a görgetés az nagyon gyors, de nem is ez a problémám, hanem az hogy nem butol be a teló csak kb 20. alkalomra. Valaki tapasztalt ilyet?
-
- 3. szint
Mostmár nekem is tökéletes egy téma szopatott.
Viszont a görgetésen nem lehet lassítani?
Valahol olvastam hogy módosítani kell valamelyik fájlt de már nem tudom hol láttam.
Valahol olvastam hogy módosítani kell valamelyik fájlt de már nem tudom hol láttam.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Gondolom, itt: http://forum.dailymobile.se/index.php/t ... 498.0.htmlkisdobos írta:Mostmár nekem is tökéletes egy téma szopatott.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Bár itt 5800-ról van szó, de szerintem ugyanaz N97-en is.kisdobos írta:Mostmár nekem is tökéletes egy téma szopatott.
http://www.smartnews.hu/2010/02/kinetik ... a-5800-an/
-
- 3. szint
Erre gondoltam köszi. Kipróbállom.ferret írta:Bár itt 5800-ról van szó, de szerintem ugyanaz N97-en is.kisdobos írta:Mostmár nekem is tökéletes egy téma szopatott.
http://www.smartnews.hu/2010/02/kinetik ... a-5800-an/
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Hello,
Felraktam a N97 21.0.45 Svyat's CFW v3 for ProductCode 0576355 fozott ROM-ot, ami egyelore tetszik is, minden jol mukodik es nagyon bejon a sok szabad RAM, viszont egy gond azert van; egy nemet PC-ra keszult a ROM es igy a billentyuzet kiosztas teljesen mas, mint az en szep feher, magyar betukeszletes keszulekemen lennie kell.
Kerdesem annyi lenne, hogy azt relative egyszeruen meg lehet oldani, hogy lecserelem a nyelvet a ROM besutese elott? A "5 input languages - English, German, French, Italian, Turkish - however only german works as keyboard layout" nyelvek helyett, igazabol csak a magyarra es angolra (mint alapertelmezett), lenne szuksegem, de a beviteli nyelv mindenkepp a magyar kellene a billentyuzet miatt.
Kernek egy kis segitseget a szukseges fajlok megszerkesztesehez - cserebe melegen ajanlom nektek is; nekem legalabbis egyelore bevallt
Felraktam a N97 21.0.45 Svyat's CFW v3 for ProductCode 0576355 fozott ROM-ot, ami egyelore tetszik is, minden jol mukodik es nagyon bejon a sok szabad RAM, viszont egy gond azert van; egy nemet PC-ra keszult a ROM es igy a billentyuzet kiosztas teljesen mas, mint az en szep feher, magyar betukeszletes keszulekemen lennie kell.
Kerdesem annyi lenne, hogy azt relative egyszeruen meg lehet oldani, hogy lecserelem a nyelvet a ROM besutese elott? A "5 input languages - English, German, French, Italian, Turkish - however only german works as keyboard layout" nyelvek helyett, igazabol csak a magyarra es angolra (mint alapertelmezett), lenne szuksegem, de a beviteli nyelv mindenkepp a magyar kellene a billentyuzet miatt.
Kernek egy kis segitseget a szukseges fajlok megszerkesztesehez - cserebe melegen ajanlom nektek is; nekem legalabbis egyelore bevallt
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "