olvasd el a 2 telefon tesztjét az oldalon én is az N86 ost venném a kettő közül.Anti1 írta:Köszönöm a válaszod, kissé meglepett, azért esetleg leírnád nekem a privát tapasztalataidat hogy tanuljak belőle privátba?Praetorianus írta:Én, mint nemrég még N97-et használó, elfogulatlanul azt mondom, hogy meg ne veddAnti1 írta:Tisztelt Fórumozók!
Azt kérdezném tőletek, ha már az ember arra szánja el magát, hogy telefont szeretne vásárolni, melyik készüléket ajánljátok a kettő közül: N86 8Mp fehérben, vagy N97??
Nem tudok igazán dönteni ezért kérném a segítségeteket.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv Mindenkinek!
Anti
Mégegyszer köszi a hozzászólásod.
Üdv:
Anti
Nokia N97
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Re: Nokia N97
- ManOnFire
- 1. szint
- Készüléktípus: N958G+N8DG
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Szevasztok! Aki rendelt már a zagg-tol, tudna nekem valamilyen tájékoztatást adni, hogy mennyi idő alatt hozzák ki illetve hogyan kell helyesen kitölteni az adatlapot? REndeltem saját zaggskinst+fülhallgatot és kiváncsiságbol beütöttem a kártya adatokat és elfogadta pedig azt hittem csak dombor kártya jó hozzá. Most meg fosok hogy rosszul töltöttem ki. Lehet ékezeteket használni mert a megerőstítő emailba csak hülye karakterekkel pótolta?! Meg nem engedte europát bejelölni csak közel-keletett ez normális?
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Hello,Alcapone írta:Invisible Shield használók! Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire vált be a fólia? Elsősorban arra gondolok, hogy mennyire használható. Jól csúszik rajta az ujjatok? Mennyire zsírosodik, mennyire lesz ujjlenyomatos? Javarészt ezek érdekelnek, mert olvastam vhol, hogy nem nagyon csúszik rajta az ember ujja, így nehézkes az érintőkijelzős telefonokon használni. Gondolom a minőséggel nincs gond, tehát nem karcolódik vagy ilyesmi, hisz mégiscsak egy jó minőségű termék.
Ha jól emlékszem Axlfsi vett nemrég ilyet, neki frissek a tapasztalatai, de ha jól tudom másnak is van ilyen. Mindenki tapasztalatát szívesen fogadom!!
Gondolkodtam amúgy még a Brando-n, ha vki erről tud vmit mondani, aki érintőkijelzőn használja, azt is megköszönöm!!
Hat nezd ... elotte nekem a gyari folia volt. Talan egy fokkal "lathatatlanabb" volt az - de nyilvan sokkal gyengebb minoseg (es tenyleg, hiszen 3 honap utan mar felkunkorodott az egyik sarka). Az eros tulzas h nem csuszik kellokeppen rajta az ujj, ugyanakkor TENY, hogy nem olyan, mintha semmi folia nem lenne rajta (tehat a csupasz kijelzo).
Fene tudja. En megszoktam, abszolut nem zavar es vegeredmenyben tenyleg eleg lathatatlan. Nagyon sokat sz@ptam vele, minre buborekmentesen felhelyeztem a kijelzore (a keszuleked fedo tobbi foliat felraktam kevesebb mint fel ora alatt), de az asszony iPhone-jara mar sokkal gyakorlottabban kentem fel a foliat
Viszont ugy all rajta, mint ami hozzanott. Az hótziher, hogy nem fog lejonni/levalni rola, az eletben!
Roviden ennyi talan (mas foliakhoz nem tudom viszonyitani, soha nem volt rajta mas; pl. Brando v. mi a fene - Ez utobbi engem is erdekelne ha van valaki aki mindkettot hasznalta mar).
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
-
- Újonc
- Készüléktípus: N78
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
urak, Ovi Suttyal akarnék bluetooth-on keresztül szinkronizálni, de nem szeretik egymást a laptop meg az N97. amikor hozzáadnám az új eszközt BT-n, megtalálja, de a 4-jegyű kód már nem jelenik meg a telefonon, hogy beírjam, valami kis kommunikáció van, oszt' eldobja ("nem sikerült csatlakozni", blabla).
volt korábban N78 meg N73 is, probléma nélkül. valamit elnéztem??
(autóban a kihangosító tökéletesen megy, lehet a laptoppal lenne valami bibi?! )
(autóban a kihangosító tökéletesen megy, lehet a laptoppal lenne valami bibi?! )
-
- Újonc
na úgy néz ki a demókészülékben makulátlan állapota ellenére megmakkant valami a BT-ben. egy másik laptophoz sem csatlakozott, amikor a folyamatban lévő BT rádióját le akartam kapcsolni, akkor megette a mátrix és újraindult... (ez a flagship nokia?! . ). Legutolsó pannonos FW.user137 írta:urak, Ovi Suttyal akarnék bluetooth-on keresztül szinkronizálni, de nem szeretik egymást a laptop meg az N97. amikor hozzáadnám az új eszközt BT-n, megtalálja, de a 4-jegyű kód már nem jelenik meg a telefonon, hogy beírjam, valami kis kommunikáció van, oszt' eldobja ("nem sikerült csatlakozni", blabla).
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Nem: Férfi
-
- Újonc
ez engem is érdekelne. mondjuk ha a pénz nem akadály, OmniaHD vagy N97?Praetorianus írta:Én, mint nemrég még N97-et használó, elfogulatlanul azt mondom, hogy meg ne veddAnti1 írta:Tisztelt Fórumozók!
Azt kérdezném tőletek, ha már az ember arra szánja el magát, hogy telefont szeretne vásárolni, melyik készüléket ajánljátok a kettő közül: N86 8Mp fehérben, vagy N97??
Nem tudok igazán dönteni ezért kérném a segítségeteket.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv Mindenkinek!
Anti
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 Black
Axlfsi: köszönöm a válaszod, sokat segített!
Csabics: Neked is köszi a választ is és a linket is a cikkről!
Csabics: Neked is köszi a választ is és a linket is a cikkről!
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
Sziasztok.
Ma letöltöttem és telepitettem ezt:Microsoft Silverlight for Symbian .
De nem igazán tudom azt ,mi használná ezt a telón?
Nincs is ikonja.Vmi beépülő lenne a böngészöbe talán,de melyikbe?
Ha vki többet tud róla elmondaná érthetően?
Köszi.
Köszi.
SGS5 The Best
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
De akkor miért töltötted le/telepítetted, ha nem tudod, mire jó?csabics írta:Sziasztok.
Köszi.