yager01 írta:...Tegnap "nulláztam" a telefonom, (új szoft, memkari formázás) és gondosan ügyeltem arra, hogy semmit ne telepítsek a C: -re! Ma reggelre már csak 25MB szabad helyem van!Ez szerintetek normális? Mi "eszi" a helyet a C-n? ....
... ki fogom tudni használni a kívánt számomra fontos funkciókat? Pl. szabályozott email fogadás, profi névjegyzék....
Nem lehet, hogy egyszerűen az e-mail-jeid foglalnak sok helyet?
Nekem újrahúzás után kb. 40MB-al indul, és pár nap után 30-34MB-nál tartok, amit aztán tart (e-maileket mindig törlöm).
A programokat a mem.kártyáról futtatom, a telefon memóriában az üzenetek vannak, meg a névjegyzék.
Én arra tudok gondolni, hogy a pl. WorldTraveller is fogysztja a memorát (és ugye a telefonét.)
yager01 írta:Az x-plore progim egyik pillanatról a másikra megállt. El akarom indtani, feldobja az xplore feliratot,mintha indulna, majd visszaugrik az alkalmazásokba. reset nem segített.Újratelepítettem egy frisebb verziót. Az is hasonló problémát generál. nem lehet hogy az előző hibás működés által generált hiba miatt nem indul el? Nincs vilyen program amivel a rejtett helyekről is el lehet távolítani?
Elvileg egy reset után nem marad semmi a memóriában, kivéve, ha a mem.kártyára tetted az Xplore-t és onnan mindig visszaolvassa a hibát is. Formázd a kártyádat.