N-Gage szolgáltatás

N-Gage játékokkal foglalkozó témák
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Roland23
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: N-Gage szolgáltatás

Hozzászólás Szerző: Roland23 »

az érdekelne melyik nokiákon futnak rendesen az ngage játékok!mármint a tört játékok!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Roland23 írta:az érdekelne melyik nokiákon futnak rendesen az ngage játékok!mármint a tört játékok!
A 9.1-es és 9.2-es Nokiákban, mert arra lettek feltörve.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
ronin
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: ronin »

Sziasztok!

Nokia 5320-ról van szó... feltelepítem a keretprogit, de rendszerhiba miatt nem indul. Olvasgattam a fórumot, próbálgattatok többféle verziót, vagy volt aki ujrarakta és úgy működött. Nekem egyik sem megy... mind rendszerhibát ír ki. A telo nem hackelt és "legujabb" soft van rajta hozzá.

Nem lusta vagyok olvasni, csak mindent kipróbáltam már ami itt lehetőség volt...

A segítséget előre is köszi.
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

ronin írta:Sziasztok!

Nokia 5320-ról van szó... feltelepítem a keretprogit, de rendszerhiba miatt nem indul. Olvasgattam a fórumot, próbálgattatok többféle verziót, vagy volt aki ujrarakta és úgy működött. Nekem egyik sem megy... mind rendszerhibát ír ki. A telo nem hackelt és "legujabb" soft van rajta hozzá.

Nem lusta vagyok olvasni, csak mindent kipróbáltam már ami itt lehetőség volt...

Mivel az 5320-as hivatalosan támogatott teló, ezért nem kell bíbelőnöd tört keretprogikkal, hanem letöltheted innen: http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/ ... nload.html

Ennek ha hackelt a teló, ha nem, mennie kell és még szignózni sem kell.
Igen ám, de a GYIK topicban található n-gage-ről szóló leírást nem véletlenül kezdjük a hackeléssel.
Ez legfőképpen a játékok miatt kell!
Egy külön progival lehet szignózni egy részüket, de jó pár játék esetén ez sem megoldás. Valljuk be, symbian 9.3-on hackelt teló esetén is lehetnek problémák az n-gage-el, nem hiányzik senkinek sem, hogy szenvedjen a szignózással, aminek a végeredménye, hogy a játékok egy része úgy se települ.
Legyen hack, települjön mind, aztán meg jöjjön a jó szerencse a tekintetben, hogy mely tört játék rakoncátlankodik (azaz fut trialként) és mely nem.
ronin
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: ronin »

luciuscornelius írta:
ronin írta:Sziasztok!

Mivel az 5320-as hivatalosan támogatott teló, ezért nem kell bíbelőnöd tört keretprogikkal, hanem letöltheted innen: http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/ ... nload.html

Ennek ha hackelt a teló, ha nem, mennie kell és még szignózni sem kell.
Igen ám, de a GYIK topicban található n-gage-ről szóló leírást nem véletlenül kezdjük a hackeléssel.
Ez legfőképpen a játékok miatt kell!
Egy külön progival lehet szignózni egy részüket, de jó pár játék esetén ez sem megoldás. Valljuk be, symbian 9.3-on hackelt teló esetén is lehetnek problémák az n-gage-el, nem hiányzik senkinek sem, hogy szenvedjen a szignózással, aminek a végeredménye, hogy a játékok egy része úgy se települ.
Legyen hack, települjön mind, aztán meg jöjjön a jó szerencse a tekintetben, hogy mely tört játék rakoncátlankodik (azaz fut trialként) és mely nem.
Szia! Azzal a keretprogival kezdtem! Ezért próbálgattam mást, mert az nem ment. Szintén rendszerhiba. De akkor megpróbálom a hackes verziót, más ötletem nincs. Köszi a segítséget.
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

Egyébként a legutóbbi frissítéssel nem került fel (úgymond gyárilag) egy használható keretprogi is?
Mert már nem az 'ősi' N95 és N82 időkben járunk (mondjuk az alapokat nézve visszatérhetnénk oda), amikor is demo keretprogikat tartalmaztak a frissítések, hanem mára 'elviekben' konkrét verziószámú full keretprogikat kapnak a telók, persze azt nem tudhatom, hogy az 5320-assal mi a helyzet, lehet, hogy ugyanúgy tett rá a Nokia, mint látjuk ezt a hivatalos oldalról letöltött keretprogi esetében(hiszen ennek mindenképpen települnie kéne).
marci_barcafan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Wildfire S
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: marci_barcafan »

Hello

Nokia E65-öm van,két éve nem volt frissítve a telóm. Frissítettem,szépen ette a hacket is. Most gondoltam visszavarázsolom rá az N-Gage-t,de amikor erre az oldalra mentem ( http://s60web.extra.hu/ngagenemtamogatott.php ) akkor vmi regisztrációs fizetéses faszságot láttam.
Most mit tegyek?:S
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

marci_barcafan írta:Hello

Nokia E65-öm van,két éve nem volt frissítve a telóm. Frissítettem,szépen ette a hacket is. Most gondoltam visszavarázsolom rá az N-Gage-t,de amikor erre az oldalra mentem ( http://s60web.extra.hu/ngagenemtamogatott.php ) akkor vmi regisztrációs fizetéses faszságot láttam.
Most mit tegyek?:S
Link.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
marci_barcafan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Wildfire S
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: marci_barcafan »

Köszi :D
tomi937
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: tomi937 »

tomi937 írta:igen ott mindent lépés figyelmesen megvolt, mind1 játszadozok vele nem hülyítelek tovább majd azért szólok ha sikerül. :D
nagynehezen csak összejött :D de kicsit másképp: C-re telepítettem mindent (E-n a pythont is befolyásolta(1.97)), a rompatcherben is kikapcsoltam mindent és működik :D
amúgy mért lenne jobb a mem.kártyán? mert azt írják oda érdemes telepíteni.
Válasz küldése

Vissza: “N-Gage játékok”