N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: N-Gage szolgáltatás
az érdekelne melyik nokiákon futnak rendesen az ngage játékok!mármint a tört játékok!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A 9.1-es és 9.2-es Nokiákban, mert arra lettek feltörve.Roland23 írta:az érdekelne melyik nokiákon futnak rendesen az ngage játékok!mármint a tört játékok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
Sziasztok!
Nokia 5320-ról van szó... feltelepítem a keretprogit, de rendszerhiba miatt nem indul. Olvasgattam a fórumot, próbálgattatok többféle verziót, vagy volt aki ujrarakta és úgy működött. Nekem egyik sem megy... mind rendszerhibát ír ki. A telo nem hackelt és "legujabb" soft van rajta hozzá.
Nem lusta vagyok olvasni, csak mindent kipróbáltam már ami itt lehetőség volt...
A segítséget előre is köszi.
Nokia 5320-ról van szó... feltelepítem a keretprogit, de rendszerhiba miatt nem indul. Olvasgattam a fórumot, próbálgattatok többféle verziót, vagy volt aki ujrarakta és úgy működött. Nekem egyik sem megy... mind rendszerhibát ír ki. A telo nem hackelt és "legujabb" soft van rajta hozzá.
Nem lusta vagyok olvasni, csak mindent kipróbáltam már ami itt lehetőség volt...
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Mivel az 5320-as hivatalosan támogatott teló, ezért nem kell bíbelőnöd tört keretprogikkal, hanem letöltheted innen: http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/ ... nload.htmlronin írta:Sziasztok!
Ennek ha hackelt a teló, ha nem, mennie kell és még szignózni sem kell.
Igen ám, de a GYIK topicban található n-gage-ről szóló leírást nem véletlenül kezdjük a hackeléssel.
Ez legfőképpen a játékok miatt kell!
Egy külön progival lehet szignózni egy részüket, de jó pár játék esetén ez sem megoldás. Valljuk be, symbian 9.3-on hackelt teló esetén is lehetnek problémák az n-gage-el, nem hiányzik senkinek sem, hogy szenvedjen a szignózással, aminek a végeredménye, hogy a játékok egy része úgy se települ.
Legyen hack, települjön mind, aztán meg jöjjön a jó szerencse a tekintetben, hogy mely tört játék rakoncátlankodik (azaz fut trialként) és mely nem.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
Szia! Azzal a keretprogival kezdtem! Ezért próbálgattam mást, mert az nem ment. Szintén rendszerhiba. De akkor megpróbálom a hackes verziót, más ötletem nincs. Köszi a segítséget.luciuscornelius írta:Mivel az 5320-as hivatalosan támogatott teló, ezért nem kell bíbelőnöd tört keretprogikkal, hanem letöltheted innen: http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/ ... nload.htmlronin írta:Sziasztok!
Ennek ha hackelt a teló, ha nem, mennie kell és még szignózni sem kell.
Igen ám, de a GYIK topicban található n-gage-ről szóló leírást nem véletlenül kezdjük a hackeléssel.
Ez legfőképpen a játékok miatt kell!
Egy külön progival lehet szignózni egy részüket, de jó pár játék esetén ez sem megoldás. Valljuk be, symbian 9.3-on hackelt teló esetén is lehetnek problémák az n-gage-el, nem hiányzik senkinek sem, hogy szenvedjen a szignózással, aminek a végeredménye, hogy a játékok egy része úgy se települ.
Legyen hack, települjön mind, aztán meg jöjjön a jó szerencse a tekintetben, hogy mely tört játék rakoncátlankodik (azaz fut trialként) és mely nem.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Egyébként a legutóbbi frissítéssel nem került fel (úgymond gyárilag) egy használható keretprogi is?
Mert már nem az 'ősi' N95 és N82 időkben járunk (mondjuk az alapokat nézve visszatérhetnénk oda), amikor is demo keretprogikat tartalmaztak a frissítések, hanem mára 'elviekben' konkrét verziószámú full keretprogikat kapnak a telók, persze azt nem tudhatom, hogy az 5320-assal mi a helyzet, lehet, hogy ugyanúgy tett rá a Nokia, mint látjuk ezt a hivatalos oldalról letöltött keretprogi esetében(hiszen ennek mindenképpen települnie kéne).
Mert már nem az 'ősi' N95 és N82 időkben járunk (mondjuk az alapokat nézve visszatérhetnénk oda), amikor is demo keretprogikat tartalmaztak a frissítések, hanem mára 'elviekben' konkrét verziószámú full keretprogikat kapnak a telók, persze azt nem tudhatom, hogy az 5320-assal mi a helyzet, lehet, hogy ugyanúgy tett rá a Nokia, mint látjuk ezt a hivatalos oldalról letöltött keretprogi esetében(hiszen ennek mindenképpen települnie kéne).
- marci_barcafan
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Wildfire S
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Hello
Nokia E65-öm van,két éve nem volt frissítve a telóm. Frissítettem,szépen ette a hacket is. Most gondoltam visszavarázsolom rá az N-Gage-t,de amikor erre az oldalra mentem ( http://s60web.extra.hu/ngagenemtamogatott.php ) akkor vmi regisztrációs fizetéses faszságot láttam.
Most mit tegyek?:S
Nokia E65-öm van,két éve nem volt frissítve a telóm. Frissítettem,szépen ette a hacket is. Most gondoltam visszavarázsolom rá az N-Gage-t,de amikor erre az oldalra mentem ( http://s60web.extra.hu/ngagenemtamogatott.php ) akkor vmi regisztrációs fizetéses faszságot láttam.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Link.marci_barcafan írta:Hello
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- marci_barcafan
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Wildfire S
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
nagynehezen csak összejött de kicsit másképp: C-re telepítettem mindent (E-n a pythont is befolyásolta(1.97)), a rompatcherben is kikapcsoltam mindent és működiktomi937 írta:igen ott mindent lépés figyelmesen megvolt, mind1 játszadozok vele nem hülyítelek tovább majd azért szólok ha sikerül.
amúgy mért lenne jobb a mem.kártyán? mert azt írják oda érdemes telepíteni.