Főzött ROM GYIK / Product Code átírás GYIK / Nokia 5230 GYIK/Gyakori hibák/Megoldások
Nokia 5230 v3.88 universal rom by MG LETÖLTÉSE
(az újabb verziókat mindig megtalálod "MG" aláírásában, akit itt a fórumon "Terminator" néven találsz meg)
v3.80 leírás:
Ez egy önkicsomagolós rar, a végéről törölni kell a .rar-t, majd futtatni. A csomagban minden benne van amire szükség lehet a telepítéshez, leírás, programok, stb. A patchinfo.txt és a rominfo.txt megtalálható a C/data mappában! Mindenkinek ajánlom hogy formázza le a telefont és a memóriakártyát is!
Változások a 3.60-as verzióhoz képest:
- BT Receiver angol verzió
- Screensnap magyar nyelvű
- Ovi Store v1.7.12.40756 telepítő eltávolítva
- Opera mini v5.0 telepítő eltávolítva
- Widgetizer új verzió
- Distance Tracker eltávolítva
- Energy profiler eltávolítva
- Orange főképernyőtéma az alapértelmezett
- Oplogo changer magyar nyelvű
- Érintésvezérlés kikapcsolva
- Opera forog
- Samsung főképernyőtéma magyar és német nyelvi csomaggal
- Pocket sensor telepítő eltávolítva
- Menüben az Egyebek mappa ikont kapott
- c2z maker telepítő hozzáadva
- Disable _PaibTN folder patch hozzáadva
- A zenelejátszó csak a C:dataMusic és az E:Music mappában keres (hátha így jó lesz a zenék frissítése)
- Bootkép mérete csökkentve
v3.60 leírás:
Frissítve: 2010.06.29.
Ez egy önkicsomagolós rar, a végéről törölni kell a .rar-t, majd futtatni. A csomagban minden benne van amire szükség lehet a telepítéshez, leírás, programok, stb. A mac_address_change.txt, patchinfo.txt és a rominfo.txt megtalálható a C/data mappában!
Csak apróbb változások történtek, mert sajnos a 3.55-ös verziót nem teszteltem le kellőképp és a Főképernyőkkel volt egy kis gond. Ezeket most kijavítottam, maradt a T9 is

Változások a v3.55-hez képest:
- Gyenge és Ujj használata Hs-eknél szines ikonok
- Vodafone Home Screen hozzáadva
- Vodafone Home Screen v2.0 telepítő eltávolítva
- Widgetizer v1.03 auto települ (auto indul)
- Magyar szótár nyelv eltávolítva (helyhiány miatt)
v3.20 leírás:
UPDATE: beleraktam a csomagba a J.A.F.-hoz szükséges telefonmodell lista frissítését!
Ez már kompatibilis az új 20-as szoftverrel! Csak Nokia 5230-ra! Telepítési segédlet és a rom, rominfó, a telepítőben!