Nokia 6650d-1c

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
abenyus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82 Black V 35.0.002
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 6650d-1c

Hozzászólás Szerző: abenyus »

Bocsánat, 4.18.as az csak elírtam!
Itt hallottam róla, gyári nokia software updaterrel nem elérhető még... De valaki már belinkelte ide, és letölthető egy csomag amit phoenix-el fel tudsz tenni egyszerűen... Annyi hogy nem magyar, de amúgy stabilabb a telefon.. Nekem tegnap este óta semmi érdekeset nem produkált, pedig nyúztam hogy hátha megfagy... de nem.. A régebbi 3.31-et meg tudtam fagyasztani, ezt még nem sikerült..
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Macika írta:
abenyus írta:Macika!

Most a 4.10-es softról van szó... abból nincs magyar azaz EURO3-as még!
Amiket te írtál azok a Product kódok, meg az azokhoz elérhető nyelvcsomagok, de az az ala szoftverhez van.. A témában szereplő legújabb 4.10-es szoftban éppen nincs benne az a két HUNGARY productkód ami a listádon van!
Bocsi, nem figyeltem, most ébredtem :)

Szerk.: Körülnéztem.
Hol hallottál erről a 4.10 (4.18?) FW-ről???
Mert én semmit sem találtam, sem a Nokiánál, sem máshol...
Nos, be kell írni gugliba hogy rm400 04.18 VANILLA és kidob egy pár (főleg ruszki) oldalt, azokon rapidshare linkekkel, amit leszedsz, telepítesz, és a Phoenix-el beleerőlteted a telefonba!
És azért van két topik, mert ha elolvasnád fő témát, én azért nyitottam a másikat hogy a tapasztalataimat az új szoftokkal leírhassam!
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
abenyus
Újonc
Újonc

Nekem lenne egy hardveres jellegű kérdésem ha már ilyen forgalom van itt! :)
Szoktam zenét, meg rádiót is hallgatni a készüléken, de eddig a gyári 2,5ös jack aljzatot használta erre a célra, egy 2,5-ről 3,5mm-re XpressMusic (AD-56) átalakítóval, abba pedig egy SE fülbedugósat használtam! Na most ezzel semmi gond nem volt, azon kívül hogy a mikrofon részének szörnyű pocsék a minősége, visszahallom magam, meg visszhangzik a másik félnek, meg nem hall meg minden... de lényeg hogy zenét hallgatni tudtam vele, és ez volt a cél!
Elég zavarónak találtam hogy a Jack dugó egyenesen jön ki belőle, és mindenbe beleakad, meg törik a vezeték a zsebemben!
Valamelyik nap felfedeztem hogy lehet olyan Micro USB - 3,5 jack átalakítót kapni (AD-83), ami vezérlős előre hátra, hangerő, meg mindent tudok állítgatni, ami van jackba is, de a lényeg hogy ezt ha bedugom akkor a telefon oldalához vezeti a ki a kábelt, ezért nem törik meg a dolog! A kérdés, hogy ezen ugyan úgy kijön a hangjel mint a 2,5-ös jack aljzaton? Az említett adaptert a 8600 Lunához gyártják állítólag (ha jól emlékszem), viszont csatlakozás ügyileg jó lehet a 6650f-be is... Kérdés hogy működni is fog e?
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

abenyus írta:Nekem lenne egy hardveres jellegű kérdésem ha már ilyen forgalom van itt! :)
Szoktam zenét, meg rádiót is hallgatni a készüléken, de eddig a gyári 2,5ös jack aljzatot használta erre a célra, egy 2,5-ről 3,5mm-re XpressMusic (AD-56) átalakítóval, abba pedig egy SE fülbedugósat használtam! Na most ezzel semmi gond nem volt, azon kívül hogy a mikrofon részének szörnyű pocsék a minősége, visszahallom magam, meg visszhangzik a másik félnek, meg nem hall meg minden... de lényeg hogy zenét hallgatni tudtam vele, és ez volt a cél!
Elég zavarónak találtam hogy a Jack dugó egyenesen jön ki belőle, és mindenbe beleakad, meg törik a vezeték a zsebemben!
Valamelyik nap felfedeztem hogy lehet olyan Micro USB - 3,5 jack átalakítót kapni (AD-83), ami vezérlős előre hátra, hangerő, meg mindent tudok állítgatni, ami van jackba is, de a lényeg hogy ezt ha bedugom akkor a telefon oldalához vezeti a ki a kábelt, ezért nem törik meg a dolog! A kérdés, hogy ezen ugyan úgy kijön a hangjel mint a 2,5-ös jack aljzaton? Az említett adaptert a 8600 Lunához gyártják állítólag (ha jól emlékszem), viszont csatlakozás ügyileg jó lehet a 6650f-be is... Kérdés hogy működni is fog e?
Erre csak akkor látok esélyt, ha a Nokia árul DIREKT a 6650 Fold-hoz olyan kihangosítót, ami a µUSB-n keresztül kapcsolódik a készülékhez.
Amúgy aligha hiszem, hogy két helyre is kivezetné az erősítő jelét.
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Macika írta:
abenyus írta:Nekem lenne egy hardveres jellegű kérdésem ha már ilyen forgalom van itt! :)
Erre csak akkor látok esélyt, ha a Nokia árul DIREKT a 6650 Fold-hoz olyan kihangosítót, ami a µUSB-n keresztül kapcsolódik a készülékhez.
Amúgy aligha hiszem, hogy két helyre is kivezetné az erősítő jelét.

Hát igen, microUSb-re nem nagyon vezet ki audiojelet a Nokia... ez véletlen nem az a hosszú soros portos castlakozó? Amúgy egy kis megjegyzés:
Én jelenleg az eredeti fülest használom, kicsit átalakítva... a lényeg ennyi: vettem egy 2e Ft-os Hama fülhallgatót, állati jól és hangosan szól, haver meg lekapta a Nokia eredeti fülesrészt, és ráhegesztette ezt a Hamásat... azóta állati jó "eredeti" headsetem van!
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
abenyus
Újonc
Újonc

Hát, ha gyárt ilyen fülhallgatót a nokia, akkor csak kivezeti a mikrón a hangot is! Elvileg a Lunának is van 2,5-ös kivezetése, még is ezt adják hozzá.. Ha a 6650-en is van ilyen kivezetés akkor csak működik vele!
Kép
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
malna89
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia 6650 fold+4 gb micro sd

Hozzászólás Szerző: malna89 »

Sziasztok!!

Mikor lesz új legális szoftver a telóra? Eléggé meghalt már szegény, bekapcsolás után fél nappal már csak 10mb szabad ramja van, ami nem elég pl egy garmin futtatáshoz, de néha még fényképezni sem enged pedig mindenből kilépek... Durvább esetben már Galériát sem akarja megnyitni :S Vagy mit tegyek h kicsit magához térjen??
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

malna89 írta:Sziasztok!!

Mikor lesz új legális szoftver a telóra? Eléggé meghalt már szegény, bekapcsolás után fél nappal már csak 10mb szabad ramja van, ami nem elég pl egy garmin futtatáshoz, de néha még fényképezni sem enged pedig mindenből kilépek... Durvább esetben már Galériát sem akarja megnyitni :S Vagy mit tegyek h kicsit magához térjen??
Formázd le de előtte ments le a telefonról mindent. És akkor olyan lesz mintha most vennéd ki a dobozból.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
mkaracsony
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650

Hozzászólás Szerző: mkaracsony »

Sziasztok,

kis segítség frissítéshez.
Tört Phoenix-et innen szedjetek:
http://phoenixslayer.blogspot.com/
A 4.18-as firmware-t meg innen:
http://www.blue-nokia.com/index02.html
(oldalt downloads menüpont alatt BB5 support, után válaszd ki a telefon modellt)
ALIDZSI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6650

Hozzászólás Szerző: ALIDZSI »

Hát én leszedtem már a Phoenixet, de foglamam nincs hogy kell frissíteni vele a telót.
Leszedtem a 4.18-at, exe-t bemásoltam a Phoenix/Product mappájába és itt elakadtam.
Hogyan tovább?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”