N-Gage szolgáltatás

N-Gage játékokkal foglalkozó témák
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
tomi937
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Re: N-Gage szolgáltatás

Hozzászólás Szerző: tomi937 »

luciuscornelius írta:
tomi937 írta:hali
nagynehezen megtaláltam a hozzávalókat e51-re fel raktam el indul játékokat is telepít, de indításukkor ki is lép. erre van valami ötlet :?2:
...köszi.
Mindegyik játéknál?
A rompatcherben az open4all patch ki van kapcsolva?
minden be van kapcsolva nem tudom mi lehet a gond. :(
3 játék-al próbáltam. mind1iknél ugyan az a helyzet...
meggróbálok kiagyalni valamit...
bikemano
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 3G
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: bikemano »

tomi937 írta:
luciuscornelius írta:
tomi937 írta:hali
nagynehezen megtaláltam a hozzávalókat e51-re fel raktam el indul játékokat is telepít, de indításukkor ki is lép. erre van valami ötlet :?2:
...köszi.
Mindegyik játéknál?
A rompatcherben az open4all patch ki van kapcsolva?
minden be van kapcsolva nem tudom mi lehet a gond. :(
3 játék-al próbáltam. mind1iknél ugyan az a helyzet...
meggróbálok kiagyalni valamit...
Szerintem is az open4all-al lehet gond !
Régen nekem is az okozta ezt :D
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
tomi937
2. szint
2. szint

pedig az működik jól ahogy kell.
asphalt3-al próbálkoztam(+3 másik) de hiába, pedig menni kéne neki youtube-on van róla videó és megy simán. :confused2:
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

tomi937 írta:pedig az működik jól ahogy kell.
asphalt3-al próbálkoztam(+3 másik) de hiába, pedig menni kéne neki youtube-on van róla videó és megy simán. :confused2:
Az jó, ha úgy működik, ahogyan kell.
Viszont ha be van kapcsolva (vagyis a Rompatcher progiba belépve zöld pipát látsz az open4all patch előtt, akkor a zöld pipát vedd ki légyszíves, mert ) zavarja az n-gage gond nélküli futtatását.
Az Asphalt 3 (ha a többit nem vesze figyelembe) lehet egyedi eset is, ha mindent helyesen csináltál és az Asphalt akkor sem indul, akkor próbálkozni kell vele többször.
tomi937
2. szint
2. szint

luciuscornelius írta:
Viszont ha be van kapcsolva (vagyis a Rompatcher progiba belépve zöld pipát látsz az open4all patch előtt, akkor a zöld pipát vedd ki légyszíves, mert ) zavarja az n-gage gond nélküli futtatását.
Az Asphalt 3 (ha a többit nem vesze figyelembe) lehet egyedi eset is, ha mindent helyesen csináltál és az Asphalt akkor sem indul, akkor próbálkozni kell vele többször.
Na akkor én figyelmetlen voltam azt hittem bekapcsolva kell, ennek ellenére kikapcsolása után sem lett változás, teló újraindítással sem (autostart ki van kapcsolva a rompatcherben) nem tudom mit tegyek, megpróbáljam újratelepíteni a játékokat így :?2:
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor

tomi937 írta:
luciuscornelius írta:
Na akkor én figyelmetlen voltam azt hittem bekapcsolva kell, ennek ellenére kikapcsolása után sem lett változás, teló újraindítással sem (autostart ki van kapcsolva a rompatcherben) nem tudom mit tegyek, megpróbáljam újratelepíteni a játékokat így :?2:
Telepítésnél minden lépés megvolt? A keretprogi mellett feltelpítetted az n-gage autostart progit is, meg bemásoltad azt a bizonyos txt fájlt a private mappába?
tomi937
2. szint
2. szint

igen ott mindent lépés figyelmesen megvolt, mind1 játszadozok vele nem hülyítelek tovább majd azért szólok ha sikerül. :D
Roland23
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Roland23 »

hello!
feldobtam a n97 minire az n-gaget..!1,30ast majd sikeresen patcheltem de a játékok mégis triálok maradnak...!:Svalami ötlet!?
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor

Roland23 írta:hello!
feldobtam a n97 minire az n-gaget..!1,30ast majd sikeresen patcheltem de a játékok mégis triálok maradnak...!:Svalami ötlet!?
Nem a patch.sis progin múlik a dolog, az csak azért van, hogy a TRIAL feliratot eltüntesse. Mi a patch.sis progi telepítését éppen ezért nem is ajánljuk, mert gyakran csak bekavar, a feltört játék a TRIAL felirat ellenére is full, kivéve az újabb telókat, mint pl. az N97 (mini).
Nálad azért viselkedik trialként a full (gondolom elindítottad a a tört játékot és láttad, hogy nem full), mert anno amikor ezeket feltörték, akkor még az N97 (mini) nem is létezett és olyan kódokat használtak, amelyek symbian 9.1-re és 9.2-re jók.
Tehát az újabb telókon lutri, hogy mely feltört játék megy fullban és melyik nem.
Roland23
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Roland23 »

Kössz szépen akkor nem is foglalkozom a patchel...
Válasz küldése

Vissza: “N-Gage játékok”