A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Damir »

pedamokus írta:Tényleg, hogy tudom a hacket visszatenni? Ugyanazt lehet, ami van, v új cer key fileokat kel kérnem?
Ugyanaz mehet ;)
janko8412
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N86
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: janko8412 »

Az N86 http://www.smartnews.hu/2010/02/nokia-n ... more-24148 hack-je garivesztéssel jár vajon? Vagy nem, mint a HellOX-esek?
üdv.: janko8412
pedamokus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 23 times

Hozzászólás Szerző: pedamokus »

Köszönöm szépen mindenkinek a segítőkészségét. Ha hackelni tudtam, egy reset már csak nem fog ki rajtam... :)
Samsung Galaxy Ace 2.2.3 gingerbread XWKP6
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

janko8412 írta:Az N86 http://www.smartnews.hu/2010/02/nokia-n ... more-24148 hack-je garivesztéssel jár vajon? Vagy nem, mint a HellOX-esek?
Ha az eredeti szoftvert rakod vissza, akkor nem. Különben igen, de nem nagyon fogja azt senki észrevenni, hogy pontosan milyen szoftver van a telefonodon.
janko8412
1. szint
1. szint

Damir88! Köszi a választ, remélem nem lesz para. :S:S:S
ketyere79
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 90

Hozzászólás Szerző: ketyere79 »

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni 1 E90-essel kapcsolatban. A problémám az lenne hogy a telefont adatkábelen keresztül nem tudom a számítógéphez csatlakoztatni, egyszerűen nem érzékeli. A pc suite-ot többször is újraraktam az adatkábelt bevittem 1 Nokiába, mégnézték, de az jó. Arra is gyanakodtam hogy a szombaton átesett függetlenítés allatt esett vmi baja de felhívtam az emberkét és ő azt mondta hogy ők ilyenkor nem piszkálják az usb csatit. Kérlek titeket hogy ha valaki tud ebben a problémában segíteni, vagy vki járt már hasonló cipőben írja meg nekem hogy mi lehet a probléma, mert nagyon el vagyok keseredve :weep:

Előre is köszönöm a segítségeteket: Ketyere
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

ketyere79 írta:Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni 1 E90-essel kapcsolatban. A problémám az lenne hogy a telefont adatkábelen keresztül nem tudom a számítógéphez csatlakoztatni, egyszerűen nem érzékeli. A pc suite-ot többször is újraraktam az adatkábelt bevittem 1 Nokiába, mégnézték, de az jó. Arra is gyanakodtam hogy a szombaton átesett függetlenítés allatt esett vmi baja de felhívtam az emberkét és ő azt mondta hogy ők ilyenkor nem piszkálják az usb csatit. Kérlek titeket hogy ha valaki tud ebben a problémában segíteni, vagy vki járt már hasonló cipőben írja meg nekem hogy mi lehet a probléma, mert nagyon el vagyok keseredve :weep:

Szerintem érdemes lenne megnézni, hogy másik PC-n működik-e. Ha nem, akkor úgy néz ki sajnos mégis a függetlenítés miatt lehet.
A PC Suite eltávolítás után leszedted a maradékokat is és újraindítottad a gépet?
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Damir88 írta:
janko8412 írta:Az N86 http://www.smartnews.hu/2010/02/nokia-n ... more-24148 hack-je garivesztéssel jár vajon? Vagy nem, mint a HellOX-esek?
Ha az eredeti szoftvert rakod vissza, akkor nem. Különben igen, de nem nagyon fogja azt senki észrevenni, hogy pontosan milyen szoftver van a telefonodon.
Ha például egyszer már átírtad a product kódot és úgy frissítettél utána hiába írod vissza, nyoma marad és ugrik a garancia.
Ha hackelve van, szintén bukó. Viszont ez mind csak elmélet, a gyakorlatban nem foglalkoznak ilyesmivel. (mások tapasztalatai alapján)
ketyere79
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 90

Hozzászólás Szerző: ketyere79 »

Köszi a választ MrAngelo! Megnéztem a párom gépén (azon nincs telefonos progi) És meg sem nyekken!! A gépemről pc suite tisztítóval töröltem a dolgokat, és utána úgy telepítettem ismételten. A függetlenítős emberke azt mondta hogy ennél a tipusnál gyakori ez a hardverhiba vmi kondi vagy ellenállás szokott elszállni. Arra lennék kiváncsi, hogy etet és ő a ludas, vagy ez a kijelentése tényleg fedi a valóságot?
janko8412
1. szint
1. szint

ketyere79 írta:Sziasztok!

Szerintem a gépeddel lesz a probléma. Nekünk is van egy N79-ünk (azaz barátnőmnek) és az ő laptop-ja nem ismeri fel a telefonját, az enyém pedig igen, illetve az én N86-om pedig mindkét géppel működik. Ha esetleg megoldódik a problémád oszd meg velünk is légyszíves, hogy miként sikerült, illetve fordított esetben én is ezt teszem majd. :) Üdv. mindenkinek!
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”