Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Sziasztok,

Felraktam ma az uj kepernyovedo foliat, amit a ZAGG-tol rendeltem. Viszont, nagyon nagyon sok apro buborek maradt a felrakas utan. Nem nagyok, icipici, kis tuhegynyi meretuek - de nagyon sok.
Azt irjak ZAGG-ek es masok is, aki mar felraktak, hogy 48-72 otan belul eltunnek. Szerintetek varjak vele, vagy szedjem le es essek neki ismet, hatha jobban sikerul? :hmm2:
Valaki kozuletek rakott mar ilyet a keszulekere? Neki is ilyen sok apro pici buborek maradt, mely valoban eltunt 2-3 napon belul?
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Szerintem nem mulik el magátol, mért is mulna nem tud elpárologni se kiszellözni! Ha nincsen normál kasirozod nehéz lesz!
axlfsi
2. szint
2. szint

bobyn958 írta:Szerintem nem mulik el magátol, mért is mulna nem tud elpárologni se kiszellözni! Ha nincsen normál kasirozod nehéz lesz!
Pontosan en is erre gondoltam, hogy vajon miert mondjak, hogy x idon belul eltunnek a buborekok, hiszen nem tud elparologni, mert kvazi zart helyen vannak ...

Nem ertelek, mi az a normal kasirozo?
axlfsi
2. szint
2. szint

Ime, par foto az emlegetett buborekokrol ... (rajuk kattintva betolt a teljes meretu kep, ahol nagyon durvan latni, amirol beszeltem)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szoval azt mondjatok, szedjem le es essek neki ujra? :hmm2: :crazy:
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Ha nedvesen raktad akkor lehet hogy jobb, lesz ha szárazon akkor nem hiszem! A kasirozo az amit egy rendes dekoratör használ matricák felhelyezésénél? Ha leszeded a ragasztó nem hiszem hogy ugyan olyan maradna sött nagyon csunya lesz és akkor oda védelem! Várjál, ha jobb lesz akkor tuti, ha nem ugyanugy leszedheted!
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cecinho »

axlfsi írta:
cecinho írta:Ez is megszületett...
Nokia N97 v21.0.045 főzött ROM - RM-505 CFW : http://upfone.hu/?q=content/nokia-n97-v ... rm-505-cfw
Már csak az a kérdés, h ki lesz az első, aki kipróbálja :) Kíváncsi leszek a visszajelzésekre...
Jövő 7 végén külföldre megyek 1 hétre, addig meg nem akarom bolygatni a rendszert, majd utána, úgyhogy 2 hét múlva én is mondok majd véleményeket.
Hm, jol hangzik, kivancsi vagyok ra, ugyanakkor egy 5800-s fozott ROM-ban vagy 3x ennyi "josag" es okossag van...
Ennek a ROM-nak a célja a masszív oprendszer megtervezése volt, nem a minden (sok ember számára felesleges) programmal megtűzdelt firmvare.
Úgyis amilyen alkalmazás kell, az mindenkinek megvan, valamint ha vmi bele van téve alapból a ROM-ba, a frissítése macerásabb... Persze ez nem mindig igaz, de többségében igen.

axlfsi:
Ha minden igaz a ZAGG-tól kaptál egy kis fekete lapos műanyag izét, az kasírozó féleség akar lenni, ha azzal teszed fel szép lassan, akkor a buborékoktól meg tusz szabadulni. Azért kéne nedvesen feltenni, mert felteszed a fóliát, majd a rajta maradt kis buborékokat ki tudod futtatni a kijelző és a fólia közül. Ha száraz, akkor ez lehetetlen, olyan erősen tapad a telóhoz a fólia. A képekből ebből leszedés lesz, mondjuk azt már nem tudom, hogy akkor milyen minőségben megy újra fel. Bízz benne h szépen. Nekem elsőre sikerült, de utána olvastam eleget, meg lassan nyugodtan tettem fel.
A lényeg h maga állásában a buborékok nem fognak eltűnni. Az FIX!
SGS2
bonczok
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97

Hozzászólás Szerző: bonczok »

Segítségeteket szeretném kérni? N97-es tipusu készüléket használok.
TANUSÍTVÁNYHIBA! LÉPJEN KAPCSOLATBA AZ ALKALMAZÁS FORGALMAZÓJÁVAL megjelenésénél, a következőket kell beállítani:
alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanusítvány ellenőrzés: KI
Ezek nekem így vannak beálítva az n97. 4-5 progit brobáltam s60v5-re mindegyiknél ezt írja. Előre is köszönöm segítségeteket. :cry:
frutti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 SGS II
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: frutti »

"Felraktam ma az uj kepernyovedo foliat, amit a ZAGG-tol rendeltem. Viszont, nagyon nagyon sok apro buborek maradt a felrakas utan. Nem nagyok, icipici, kis tuhegynyi meretuek - de nagyon sok"
axlfsi!

Ne vedd le a fóliádat! Nekem is bubis maradt felrakás után, de nem tudom mi okból, 3-4 nap mulva teljesen kisimult. Pedig maradt benne 2-3 mm-es is!! Várj egy kis ideig.
bonczok
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97

Hozzászólás Szerző: bonczok »

N97 Hack. http://www.smartnews.hu/2010/02/nokia-n97-v20v21-hack/
" A letöltött fájlokat másoljuk a C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\ mappába!"
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan másoljam a fent írt mappába, hogy ha csak ezután írja töltsem le a Phoenix-et, addig ilyen mappám nincs is. Ha letöltöm a Phoenixet és telepítem akkor van Phoenix mappa, de azon belül "Product\RM-505" mappa nincs. Ha a telefonomat csatlakoztatom a Phoenix-hez és felismeri utána sincs ilyen mappám. Csak a következők:
product_menu_a.dll product_mgr.dll product_polling.dll product_pollingui.cnt product_pollingui.dll product_pollingui productdetails.dll productiondata.dll productiondata productperformancecountermanagerfn.dll .
Akkor tehát hova másoljam a fájlokat? Ebben kérem gyors segítségeteket. Előre is köszönettel.
Ui. A NAVIFIRM programban a Variants kiválasztása után az összes fájlt kell másolni vagy csak egyet? Azt nem tudom eldönteni, hogy nekem melyik kell "RM-505 T-Mobile Hungary HU-MR(0587672)" vagy "RM-505 T-Mobile Hungary HU-MR(0587687)" Honan tudom melyik a nyerő és azon belül összes fájl vagy csak egy?
Kérlek segítsetek minél hamarabb.
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

bonczok írta:N97 Hack. http://www.smartnews.hu/2010/02/nokia-n97-v20v21-hack/
" A letöltött fájlokat másoljuk a C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\ mappába!"
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan másoljam a fent írt mappába, hogy ha csak ezután írja töltsem le a Phoenix-et, addig ilyen mappám nincs is. Ha letöltöm a Phoenixet és telepítem akkor van Phoenix mappa, de azon belül "Product\RM-505" mappa nincs. Ha a telefonomat csatlakoztatom a Phoenix-hez és felismeri utána sincs ilyen mappám. Csak a következők:
product_menu_a.dll product_mgr.dll product_polling.dll product_pollingui.cnt product_pollingui.dll product_pollingui productdetails.dll productiondata.dll productiondata productperformancecountermanagerfn.dll .
Akkor tehát hova másoljam a fájlokat? Ebben kérem gyors segítségeteket. Előre is köszönettel.
Ui. A NAVIFIRM programban a Variants kiválasztása után az összes fájlt kell másolni vagy csak egyet? Azt nem tudom eldönteni, hogy nekem melyik kell "RM-505 T-Mobile Hungary HU-MR(0587672)" vagy "RM-505 T-Mobile Hungary HU-MR(0587687)" Honan tudom melyik a nyerő és azon belül összes fájl vagy csak egy?
Kérlek segítsetek minél hamarabb.
Ha phoenix-el letöltöd a firmware-t lesz rm505 mappád. Ha navifirmmel töltöd le mindegy melyiket, pipáld ki az all-t, tehát mindegyiket le kell tölteni, de a hack csak az egyiket írja felül.
Bezke ultra ics 2.1
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”