ez most valami bug lenne, vagy "feature"?

Nekem is kettős módban van, de ettől még nem 3,5G jelenik meg alapból, csak ha adatforgalmat generálok. Amúgy nekem kettős módban 5-6 napig bírja attól függőn hogy mennyit beszélek (jah és bluetooth majnem mindig be van kapcsolva...), szal a 3 nap elég soványka.brianaspirin írta:az elhalkulás szerintem kapcsolatban lehet a noise cancellation-nel, ezen is javítottak a 031.es fw-ben. persze ez nem azt jelenti, hogy ez tuti megoldja a problémát, de ez tűnik a legkézenfekvőbbnektody2121 írta:Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, nagyon fontos lenne nekem!!
Nokia E52 gyárilag kártyafüggetlen mediaban vásároltam 69ért 3 hónapja.
Meg is vagyok vele elégedve egy dolgot levéve.
Az pedig a mikrofonja. Az őrületbe kerget már...
Beszélek valakivel és a másik fél mindig arra panaszkodik, hogy elhalkul a hangom és egér cincogásként hallatszok a vonal másik végén. Ezt nem mindig csinálja, de egyre sűrűbben.
Mindig bele kell fújnom a mikrofonba és abbahagyja, csakhogy 2percenként fujogassam az nagyon nem okés.
Szoftver verzió rajta 022.009
Nagyon sok embernek ugyanez a problémája az E52 vel. Mivel sajnos nincs időb bújni a fórumokat ezért kérlek aki tud segteni, segítsen!
Másik kérdésem, hogy normál használat melett 3 napot bír az akksi? Azt hittem többet fog... De így is rendben van. Ha a 3,5G 3G re állítom akkor nem fogja tovább bírni az akksija esetleg, bár lehet hülyeség amit most írtam.
Előre is köszönöm szépen!!!!!
Üdv. T
akksival kapcsolatban. ha 3,5g jelenik meg a térerő jelzés alján, akkor kettős módban van a telefonod. ez azt hiszem videóhívásnál meg netezésnél számít. ha kikapcsolod, akkor érezhetően tovább bírja az akksi vezérlőpult -> beállítások -> telefon -> hálózat -> hálózatmód -> gsm
Én állandóan wifizek és csak GSM módban használom a telefont, tehát nállam nem feltétele a 3G bekapcsolása a netezésnek!Salmi írta:Szia! Erre a részre tudom a választ: ha 3G-re van állítva, akkor jobban fog merülni! Amúgy teljesen jó a 3 naptody2121 írta:Másik kérdésem, hogy normál használat melett 3 napot bír az akksi? Azt hittem többet fog... De így is rendben van. Ha a 3,5G 3G re állítom akkor nem fogja tovább bírni az akksija esetleg, bár lehet hülyeség amit most írtam..
Én pedig komolyan mondom hogy 7 nap az a minimum amit az én telefonom produkál!felixo írta:Na én azért arra a 7 napra kíváncsi lennék.![]()
Ha csak minimálisat használom (ritka eset), akkor is 4 nap.
Ha használom rendesen akkor max. 3 nap.