Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
brianaspirin
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: brianaspirin »

nekem viszont az furcsa, ha a névjegyzékben, egy személyhez több telefonszám tartozik, és megkeresem az illető nevét, és megnyomom a "hívás" gombot, nem kezd el tárcsázni, hanem feladja a hozzárendelt telefonszámokat, hiába van beállítva alapértelmezett szám.

ez most valami bug lenne, vagy "feature"? :D
tody2121
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: tody2121 »

Értem!
Vodás vagyok, akkor már megvan az új frissítés? Akkor hétvégén megcsinálom, én is erre vártam, hogy hátha az majd kijavítja.
De akkor ezt másképp nem lehet orvosolni ha így sem lesz jó a mikrofon???
Egyik haverom bevitte a szervízbe a hiba miatt, 3hete van bent és semmit nem csináltak vele még.... Ez érdekes.

A másik pedig, beállítottam ahogy mondtad GSM-re. De ha nem 3,5G van és nem használom a netet és videó hívást miért merül le hamarabb? Ezt én csak gondoltam, akkor jól gondoltam hogy ha nem 3,5G van akkor tovább bírja majd.

A video hívás nem érdekel, de mindennap használom rajta a WIFIT. Akkor a WIFI GSM módban nem fog menni, vagy lassú lesz? Mindig kapcsoljam majd be a 3,5G ha WIFIZEK?

Egyáltalán van értelme kikapcsolnom a 3,5G annyival továbbírja majd az akksi hogy megéri?
Hálásan köszönöm, sokat segítettél!!
Üdv. T
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

A Wifi mindenképp működik és nincs köze a hálózathoz! A sok wifizés is nagyon meríti az aksit, plusz a Bluetooth is. Számokban nem tudom neked kifejezni, hogy mennyivel fogyaszt többet 3G-n, de tény, hogy többet fogyaszt... A többit te döntöd el...
brianaspirin
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: brianaspirin »

értelemszerűen minél ilyen több "vacak" van bekapcsolva, annál jobban szívja az akksit
pl. wifi, bluetooth, kettősmód, gps, animált képernyővédő, napkitörés-számláló stb.
kacsa105
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e 52

Hozzászólás Szerző: kacsa105 »

Köszi szépen sikerült a vodás sw frissítés.Most tesztelem :taps2:
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Nem: Férfi
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

brianaspirin írta:
tody2121 írta:Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, nagyon fontos lenne nekem!!
Nokia E52 gyárilag kártyafüggetlen mediaban vásároltam 69ért 3 hónapja.
Meg is vagyok vele elégedve egy dolgot levéve.
Az pedig a mikrofonja. Az őrületbe kerget már...
Beszélek valakivel és a másik fél mindig arra panaszkodik, hogy elhalkul a hangom és egér cincogásként hallatszok a vonal másik végén. Ezt nem mindig csinálja, de egyre sűrűbben.
Mindig bele kell fújnom a mikrofonba és abbahagyja, csakhogy 2percenként fujogassam az nagyon nem okés.
Szoftver verzió rajta 022.009
Nagyon sok embernek ugyanez a problémája az E52 vel. Mivel sajnos nincs időb bújni a fórumokat ezért kérlek aki tud segteni, segítsen!

Másik kérdésem, hogy normál használat melett 3 napot bír az akksi? Azt hittem többet fog... De így is rendben van. Ha a 3,5G 3G re állítom akkor nem fogja tovább bírni az akksija esetleg, bár lehet hülyeség amit most írtam.

Előre is köszönöm szépen!!!!!
Üdv. T
az elhalkulás szerintem kapcsolatban lehet a noise cancellation-nel, ezen is javítottak a 031.es fw-ben. persze ez nem azt jelenti, hogy ez tuti megoldja a problémát, de ez tűnik a legkézenfekvőbbnek

akksival kapcsolatban. ha 3,5g jelenik meg a térerő jelzés alján, akkor kettős módban van a telefonod. ez azt hiszem videóhívásnál meg netezésnél számít. ha kikapcsolod, akkor érezhetően tovább bírja az akksi vezérlőpult -> beállítások -> telefon -> hálózat -> hálózatmód -> gsm
Nekem is kettős módban van, de ettől még nem 3,5G jelenik meg alapból, csak ha adatforgalmat generálok. Amúgy nekem kettős módban 5-6 napig bírja attól függőn hogy mennyit beszélek (jah és bluetooth majnem mindig be van kapcsolva...), szal a 3 nap elég soványka.
mervo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: mervo »

sziasztok
Feltettem én is az új 031.012-es szoftvert, az lenne a kérdésem, hogy ami benne van nokia maps az is ingyenes? Gyárilag nekem fizetős volt, de feltettem egy ingyenest. Ha ez is fizetős, visszateszem. Köszi
Bagzomacska
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 sylver + 8Gb mSD

Hozzászólás Szerző: Bagzomacska »

Salmi írta:
tody2121 írta:Másik kérdésem, hogy normál használat melett 3 napot bír az akksi? Azt hittem többet fog... De így is rendben van. Ha a 3,5G 3G re állítom akkor nem fogja tovább bírni az akksija esetleg, bár lehet hülyeség amit most írtam.
Szia! Erre a részre tudom a választ: ha 3G-re van állítva, akkor jobban fog merülni! Amúgy teljesen jó a 3 nap ;) .
Én állandóan wifizek és csak GSM módban használom a telefont, tehát nállam nem feltétele a 3G bekapcsolása a netezésnek!
És szerintem a 3 nap borzasztóan rossz teljesítmény! Én állandóan wifizek, telefonálok, játszok, zenét hallgatok rajta és egyfolytába nyomkodom (mert olyan tökéletesen néz ki :taps2: ) és a legrosszabb teljesítménye is 7 nap volt! Nekem ez a tapasztalatom!
Ha hülyeséget csinálsz vezetés közben, legalább gyorsan csináld!
felixo
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
Has thanked: 93 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: felixo »

Na én azért arra a 7 napra kíváncsi lennék. :hmm2:

Ha csak minimálisat használom (ritka eset :lol: ), akkor is 4 nap.
Ha használom rendesen akkor max. 3 nap. :yes:
-- Galaxy S 4 --
Bagzomacska
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 sylver + 8Gb mSD

Hozzászólás Szerző: Bagzomacska »

felixo írta:Na én azért arra a 7 napra kíváncsi lennék. :hmm2:

Ha csak minimálisat használom (ritka eset :lol: ), akkor is 4 nap.
Ha használom rendesen akkor max. 3 nap. :yes:
Én pedig komolyan mondom hogy 7 nap az a minimum amit az én telefonom produkál!
Most vagy kifogtam egy príma terméket vagy valamit ti csináltok rosszul :pislog: !
Most lesz két hónapja hogy vettem a készüléket és hát még a minimális használatot nem tudtam elérni magamnál :laugh:
Ha hülyeséget csinálsz vezetés közben, legalább gyorsan csináld!
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”