Én meg vagyok elégedve a programmal is és a térképpel isMacika írta:Akkor meglesem.Damir88 írta:Van TopMap-os Mo térkép, annál nem nagyon van részletesebb
Többször próbáltam már, de mindig a térkép vetett vissza az örömben!
Nokia N97
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Nokia N97
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- solyomsandor
- Újonc
- Készüléktípus: N97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hello!
Melyik navigacios program rendelekzik a legjobb terkeppel ha Erdelyben szeretnek navigalni? Az Ovi van fent, de a terkep kozzel sem reszletes! Ha masik navi-t teszek, erdemes elotte "leszednem" az Ovi-t? Koszi. udv.
Melyik navigacios program rendelekzik a legjobb terkeppel ha Erdelyben szeretnek navigalni? Az Ovi van fent, de a terkep kozzel sem reszletes! Ha masik navi-t teszek, erdemes elotte "leszednem" az Ovi-t? Koszi. udv.
Utolsó mondatok...: "Büdös kölyök, ne rázd a létrát!"
- greg1985
- Újonc
- Készüléktípus: N900 + 16gb kingston
Külföldre én a garmint tudom ajánlani, majdnem minden országban voltam és nem volt soha, hogy szivatott volna!solyomsandor írta:Hello!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem kell leszedni, lehet fent akár 3-4 navi is, a lényeg, hogy egyszerre csak egy működjön.solyomsandor írta:Hello!
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Hat ... nezpont kerdese. Annyi bizonyos: nem az eddig legjobban sikerult telefon. viszont bizonyos tulajdonsagai alapjan kvazi helyettesithetetlen (legalabbis, Nokian belul). Orok es nagy vita volt/lesz. Szerintem kar belemenni melyen. En szemely szerint - minden mondvacsinalt es tenyleges hibaja ellenere - nem talalok hasonlo arban, korrekt, az igenyeimnek megfelelo keszuleket. Addig pedig (szamomra), igenis a legjobb keszulek.moco írta:vélemény?
http://www.mobilport.hu/pda_pna_hirek/2 ... ucsmobilt/
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC One X
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Ezzel a meglátással teljesen egyet kell hogy értsek.axlfsi írta:Hat ... nezpont kerdese. Annyi bizonyos: nem az eddig legjobban sikerult telefon. viszont bizonyos tulajdonsagai alapjan kvazi helyettesithetetlen (legalabbis, Nokian belul). Orok es nagy vita volt/lesz. Szerintem kar belemenni melyen. En szemely szerint - minden mondvacsinalt es tenyleges hibaja ellenere - nem talalok hasonlo arban, korrekt, az igenyeimnek megfelelo keszuleket. Addig pedig (szamomra), igenis a legjobb keszulek.moco írta:vélemény?
- greg1985
- Újonc
- Készüléktípus: N900 + 16gb kingston
Vannak olyan dolgai amiben jobb lehetne, de nem cserélném másra, mert mindent össze vetve nekem nagyon tetszik!Chamcsy írta:Ezzel a meglátással teljesen egyet kell hogy értsek.axlfsi írta:Hat ... nezpont kerdese. Annyi bizonyos: nem az eddig legjobban sikerult telefon. viszont bizonyos tulajdonsagai alapjan kvazi helyettesithetetlen (legalabbis, Nokian belul). Orok es nagy vita volt/lesz. Szerintem kar belemenni melyen. En szemely szerint - minden mondvacsinalt es tenyleges hibaja ellenere - nem talalok hasonlo arban, korrekt, az igenyeimnek megfelelo keszuleket. Addig pedig (szamomra), igenis a legjobb keszulek.moco írta:vélemény?
- ManOnFire
- 1. szint
- Készüléktípus: N958G+N8DG
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Hogy lehet meg különböztetni hogy egy témához van-e efekt? Hol találok ilyen témát? Frankon kerestem de nem találtam? Valaki tette már fel a quake 2? Szerintetek mi a legjobb játék rá?