Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Macika »

bobyn958 írta:Kösz! Sose jöttem volna rá, n95-ön volt külön menüpont. Amenü animálást valaki probálta nekem nem megy, feltettem a pythonpower-t meg a Animation_Men_Plus progit fut is de valamiért nem csinálja az animálás. A C: a 73-ból 26 mega elég kevésnek mondhato, hogy tudok felszabaditani? Pedig direkt nem tettem rá semmit amit nem muszáj.
Nálam is akörül van, ez normális, ha rajta van az OVI Maps, ami önmagában 9 MB-ot vesz el belőle.
zola-
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zola- »

Ndrive navigációt használ valaki? Ha igen melyik verziót? Jól működik az n97-en?
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

zola- írta:Ndrive navigációt használ valaki? Ha igen melyik verziót? Jól működik az n97-en?
Nekem a legújabb volt fenn és nem volt vele semmi gond.
bleifrei95
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: bleifrei95 »

nylacika írta:
zola- írta:Ndrive navigációt használ valaki? Ha igen melyik verziót? Jól működik az n97-en?
Nekem a legújabb volt fenn és nem volt vele semmi gond.
Nekem sose volt jó. Akadozott, lefagyott, újra kellett indítani. Lehet, hogy a legújabb (jogtiszta) jó lett volna, de meguntam, használtam inkább a Garmint és a Maps-et.
greg1985
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900 + 16gb kingston

Hozzászólás Szerző: greg1985 »

Én 3 hónapja raktam fel és nagyon tetszik! Eddig csak a garminra esküdtem de úgy látom ez jobb! Még nem fagyott le, nem lépett ki, stabil. :up:
verzió: 3.5.27
Amy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97 mini

Hozzászólás Szerző: Amy »

Necc írta:
csokka írta:
TpS írta:Próbálta már valaki a Coming Next programot? Ha működik valakinek, elmondaná a trükköt, hogyan lehet a főképernyőre varázsolni? Köszi!
pont úgy ahogy az összes többi widget-et, főképernyő/opciók/tartalom szerkesztése, rányomsz arra a felületre ahová akarod, és tartalom hozzáadása...
Vagy hosszan tartod az ujjad az egyik üres terület felett, és akkor meg fog jelenni egy menü, onnan is kiválaszthatod... De hát a jelek szerint a használati utasítás elolvasása a mai napig luxuscikk.
Sziasztok!
Én elolvastam a leírást:-) és próbálgatom is, de a listában, ami feljön, nem szerepel az, amit behoznék (a quickoffice-t szeretném).
Erre mit javasoltok?
Köszönöm!
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Amy írta:Sziasztok!
Én elolvastam a leírást:-) és próbálgatom is, de a listában, ami feljön, nem szerepel az, amit behoznék (a quickoffice-t szeretném).
Erre mit javasoltok?
Köszönöm!
Valószínű azért, mert az nem widget alkalmazás. Azt a parancsikonsávban tudod beszúrni gyorsindító ikonként.
Macika
6. szint
6. szint

greg1985 írta:
Én 3 hónapja raktam fel és nagyon tetszik! Eddig csak a garminra esküdtem de úgy látom ez jobb! Még nem fagyott le, nem lépett ki, stabil. :up:
Stabil-stabil, de a térképek... :(

A Garminhoz és az OVI Mapshoz képest sajnos nagyon foghíjas kishazánk belőle, legalábbis tapasztalataim szerint. Avagy van változás? Van friss térkép?
Mert hiába stabil és szimpatikus egy keretprogram, ha az adatbázis hozzá hiányos vagy elavult...
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Macika írta:
greg1985 írta:
Stabil-stabil, de a térképek... :(

A Garminhoz és az OVI Mapshoz képest sajnos nagyon foghíjas kishazánk belőle, legalábbis tapasztalataim szerint. Avagy van változás? Van friss térkép?
Mert hiába stabil és szimpatikus egy keretprogram, ha az adatbázis hozzá hiányos vagy elavult...
Van TopMap-os Mo térkép, annál nem nagyon van részletesebb ;)

Ha jól tudom Garmin is TopMap-ot használ itthon, az iGO meg tuti :D
Macika
6. szint
6. szint

Damir88 írta:Van TopMap-os Mo térkép, annál nem nagyon van részletesebb ;)
Akkor meglesem.
Többször próbáltam már, de mindig a térkép vetett vissza az örömben!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”